Weer uitstekend geregeld

Elke keer als we het bestellen wordt het op de dag die wij aangeven netjes geleverd......

Snelle levering! Helaas wel nu voor de derde keer kapotte zak(ken)op de pellet.

Keurig op tijd, keurig op zijn plek gezet.

Pellets zijn goed, en de levering perfect.

Super goed, maar duur

Beste pellets en beste service, maar 30% duurder in een paar maanden tijd is absurd.

Afgesproken dag niet bezorgd.

Ik bestel al jaren bij Pure Power dit was de eerste keer dat het tegenviel en dan alleen de bezorging, had een dag afgesproken maar niets bezorgd ook niet een belletje dat terwijl je je telefoonnummer doorgeeft ik had speciaal een dag vrij genomen hiervoor. Volgende dag een belletje we komen bezorgen over een half uur lekker dan...toch nog kunnen regelen dat ik weg kom van werk aangezien de bezorging in mn garagebox plaatsvind....jammer voorheen altijd perfect geregeld

Volgens afspraak geleverd.

Snel en correct.

Goede ervaring mee

Word goed en correct geholpen.

Correct en snel

Snel geleverd, chauffeur belde mooi op tijd en netjes in de schuur gezet

perfectie van bestelling tot levering

Bestellen is makkelijk en een zeer correcte chauffeur voor de levering. Complimenten

Snelle levering,vriendelijke chauffeur die zijn uiterste best deed om de pallets netjes binnen op hun plek te zetten. Enige minpuntje,de gratis ijskrabber doe beloofd was bij de bestelling heb ik niet gehad,ik heb de chauffeur hier ook niet naar gevraagd,want ik bedacht me dat pas nadat hij weer weg was.

Alles was tot in de puntjes geregeld.

Alles wat afgesproken was is gebeurd

perfect

vlotte levering op afgesproken tijdstip, vriendelijke chauffeur die daags tevoren de route al had bekeken.

Aflevering was niet ok

Chauffeur zou een uur vtv bellen, kwam om 8.00 uur en belde 20 min vtv tijdstip eas erg vroeg

snelle reacties

super product en snelle service

Snele levering van de pallets

Voor het eerst bij deze firma gekocht SNELLE AFHANDELING PRIMA CHAUFEUR DIE DE PALLETS KWAM BRENGEN THUIS

Top bedrijf

Alleen bij elke bestelling blijft de beoordeling mening maar naar je toegestuurd worden tot dat je reageert

Mensen zijn vriendelijk, maar transport is onbetrouwbaar

De pellets zouden op 15-12 geleverd worden, echter niet gebeurd. Dag later zelf gebeld, vriendelijk te woord gestaan, en werd mij verteld dat dit niet had moeten gebeuren en anders hoort de transporteur even te bellen. Levering stond nu voor die dag en zou 16-12 worden geleverd. Die dag weer niet geleverd, ook wéér geen telefoontje en geen mailtje of berichtje. Uiteindelijk is het nog een dag later op 17-12 geleverd. Chauffeur heeft keurig geholpen en meedacht over het neerzetten van de pallet. Het proces lijkt netjes opgesteld en er kan altijd iets tussenkomen. Het zou alleen fijn zijn als je daarover wordt geïnformeerd. Hopelijk zijn de pellets wel zo goed als we hebben vernomen van familie, want ze zijn 75 euro duurder dan ons vorige merk. Tot nu toe geven ze nog net zoveel roet en as als onze als onze vorige pellets, dus nog even afwachten.

geweldig, zelfs op het bungalowpark tot aan de deur geleverd.

netjes bijtijds telefoontje voor tijdstip levering. chauffeur is spontaan, behulpzaam en beleefd. Maakt niet uit waar je de pellets wil hebben.

zakken beschadigd

de chauffeur kwam veel te laat met de lading pellets zakken, waarvan 4 beschadigd. terwijl die zakken bij inladen al kapot waren, zijn ze toch zo verzonden. Na contact per email, krijg ik nu 2 zakken pellets 'vergoed'. ik ben iets meer tevreden. In plaats van 2 sterren geef ik nu 3 sterren.

Dit is onze eerste week, maar bevalt goed

Dit is onze eerste week, maar bevalt goed

veel stof

Dit was de tweede zending pellets maar wat opviel was dat er heel veel stof in de zakken met pellets zat. Wij verdelen met de buren een palet met pellets, en het viel beide buren op dat er heel veel stof in zat.

Leuke chauffeur en snelle levering

Altijd goed

Prima.