Hoge kwaliteit pellets, prima bestelproces en bezorging tot in de opslag. Top!
Goed om te lezen, bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
goede service en snelle levering. volgende keer wel effkes bellen van te voren.
Beste Dirk, Dit gaan we doorgeven, bedankt voor uw fijne beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Zodra ik weer nieuwe pellets nodig ben en bestel dan heb ik binnen zeer korte tijd de pellets op de oprit staan.
Bestelling plaatsen via de website is erg gemakkelijk. De levering van de pellets was keurig op tijd!
Goed verpakt, zie weinig stuf, en kachel valt niet uit met deze pallets
Goed om te lezen, wij staan voor kwaliteit! Bedankt voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Snelle levering en prettig telefonisch contact!
Fijn te lezen! Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Branden mooi en weinig as
Komen afspraken na. Aardige chauffeur, levert het netjes af.
Dank voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Door geen voorraad kwam de levering de volgende morgen keurig op tijd.
Keurig verzorgd
Voor herhaling vatbaar.
Chauffeur belt van tevoren en zet pellets op de aangewezen plaats.
Heel prettig. Makkelijk en fijn persoonlijk te bestellen.
Bedankt voor uw mooie beoordeling, dit waarderen wij zeer! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Goede aflevering en snelle service
Zeer tevreden, altijd snelle levering en keurig op tijd gebeld dat ze komen leveren.
Dank voor uw mooie beoordeling, hier doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Snelle service en vriendelijke chauffeur
Snelle levering en geen enkele zak stuk. Nu nog de ervaring met het gebruik van de pellets. Telefonische service op vragen zijn zeer goed beantwoord.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel stookplezier en warmte! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Snel geleverd. Er is van te voren niet gebeld zoals was afgesproken. Maar na zelf naar kantoor te hebben gebeld wist ik dat de levering nog zou komen. Ook toen is niet meer gebeld maar wel vlotte levering
Beste Hanneke, Bedankt voor uw mooie beoordeling, ondanks het niet van te voren bellen. Wij zullen dit oppakken met de transporteur, zodat dit in de toekomst niet weer zal voorkomen. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Ze zijn gisteren aangekomen en neergezet. Op zich prima, maar er is niet getelefoneerd en uur van te voren. Mijn vrouw was thuis en heeft het ook niet gemerkt. Er waren wel mensen bij ons aan het werk en het kan zijn dat zij gezegd hebben dat het de goede plek was. Maar wat mij betreft is het dus goed verlopen.
Beste Sjaak, Dank voor uw mooie beoordeling! Wat betreft het bellen vooraf, dit had wel gemoeten en zullen wij met onze transporteur opnemen, zodat dit in de toekomst niet weer zal gebeuren. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Met name het afleveren is uitstekend. Je wordt netjes minimaal één uur vooraf gebeld en opgegeven informatie voor afleveren komt ook daadwerkelijk aan bij de desbetreffende chauffeur. Dan zien we vaak anders. De chauffeurs zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Oftewel zeer tevreden en prima service!
Chauffeur zeer attent en doet alle moeite om de levering op de gewenste plek te krijgen. Topservice!
Mijn bestelling was een hele pellet met houtpellets van 10 kilo. Snel geleverd en keurig met een kooiaap mijn garage in gereden. Het is bij mij heel moeilijk afleveren door mijn schuine oprit, dus ik was aangenaam verrast dat Pure Power standaard kon afleveren met een kooiaap. Andere leveranciers hebben alleen een pompwagen bij zich en ik heb al menig keer de hele pellet zien omvallen op mijn oprit, waarna ik de zakken zelf van de oprit moest opruimen. Top geregeld van Pure Power dus!
Hoi Yvonne, Wat een fijn bericht om te lezen, hier worden wij heel blij van :) Wij wensen je veel stookplezier en willen je bedanken voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Precies zoals aangegeven via de website. Netjes gebeld en geleverd.
Goede service en duidelijke website. Wordt altijd snel en keurig op tijd geleverd.
Kan er niet meer aan toevoegen.
Rijksstraatweg 102
7383 AV Voorst Gem Voorst