Snel geleverd.

Netjes afgeleverd tot in de garage.

Altijd Top service!

Altijd fijne ervaring. Levering snel en vriendelijke chauffeur. Ik bestel hier altijd. Pellets zijn van zuivere kwaliteit. Niet het goedkoopst, maar wel beter voor de pelletkachel en schone verbranding.

Altijd goede pellets

De leveringen zijn netjes op tijd. De kwaliteit is zeer goed van de pellets. Ik had slechts 1 keer 1 zak midden in het pellet die niet 100% geseald was (van de 6 pallets) waardoor deze zak een paar korrels kon verliezen. De laatste keer was de levering niet op tijd omdat de transporteur een pallet beschadigd had maar er werd netjes gevraagd of die dan maandag geleverd kon worden ipv vrijdag. Dit lag natuurlijk niet aan Pure Power.

Alles volgens afspraak, erg goed tevreden

Beste pellets, wel wat duurder

Al jaren gebruiken wij deze pellets. Ze zijn wel wat duurder maar uiteindelijk is het behoud van de kachel! Weinig aanslag in de kachel

Snelle levering goede korrels

Normaal altijd goed behalve laatste levering

Slechte verpakking maar is netjes afgehandeld

snel en correct

Snelle levering en goede kwaliteit pellets. we gebruiken ze al jaren

Goede kwaliteit pellets

De zakken worden netjes op de plaats afgeleverd en ongeveer 1 uur van te voren doet de chauffeur een belletje

Prima service en snelle levering

Goede ervaring al drie jaar

Kwaliteit, snel en levering tot aan de deur.

Kwalitatief goede pellets, behoud voor je kachel. Levering tot aan de deur met de kooiaap terwijl je bij ons niet met de auto daar kan komen, top!

Prima service al jarenlang tevreden

Levering volgens afspraak en zonder problemen

Heel fijn bedrijf met goede pellets

Al verschillende malen bij dit bedrijf besteld. Aflevering gaat perfect. Chauffeur belt keurig volgens afspraak. En de pellets zijn van goede kwaliteit. Weinig stof en hoge verbranding.

Keurig netjes en op tijd afgeleverd. Maar niet conform afspraak per vorkheftruckck

In verband met hoogte carport zowel schriftelijk als per telefoon verzocht in plaats van de kooiaap de vorkheftruck te gebruiken. Kennelijk was de chauffeur niet geïnstrueerd. Op zijn vriendelijk aanbod de fout te herstellen ben ik niet ingegaan. Dat zou hem onverantwoord te veel tijd hebben gekost.

Goed product

Verpakking kan beter

Goed en netjes conform afspraak geleverd.

Netjes volgens afspraak afgehandeld.

prima verzorgd

Niet zo tevreden helaas de vorige bestelling wel

Goedemorgen Helaas moet ik melden dat er 5 zakken gescheurd waren. Ik heb het idee dat de zakker dinner zijn dan de oorspronkelijke zakken. Mvg Jacqueline Moorman

Service is top

Chauffeurs altijd behulpzaam en altijd een uurtje van te voren beleven ze . Helemaal top.

afhandeling klacht

Vanochtend contact gehad met Pure Power over klacht van bezorging. Een aantal zakken van de totale bestelling van 67 zakken waren beschadigd en slecht dichtgeplakt. Klacht is goed opgepakt en heb alle vertrouwen in goede afwikkeling.

Levering optijd en korrect uitgevoerd vriendelijke chauffeur die de pallet op de gewenst plaats zette

Top Pellets

Kreeg via mail bericht dat de pellets in merkloze zakken werden afgeleverd door een technische storing en de garantie werd gegeven dat bij de de volgende aflevering dit probleem opgelost zou zijn. Deze info was ook te vinden op de bovenzijde van de verpakking.Zijn wel de pure power pellets die wij altijd bij ons afgeleverd krijgen. Graag de volgende keer de pellet zakken afleveren op een pellet waar de spijkers niet uitsteken. Hierdoor had ik 3 lekkende pellet zakken. Ook de pompwagen was niet aanwezig bij de chauffeur die de pellets afleverde waardoor wij alles met de hand moesten verplaatsen. Zal hiervan volgende keer extra notitie maken bij het bestellen. Deze service word wel via mail bevestigd. Ging 3 voorgaande bestelling goed. Verder een prima pellet waar wij bijzonder tevreden over zijn.

Top!!

Helemaal top!

top service tot en met de deur

Wij hadden een bestelling geplaatst voor 5 pellets korrelzakken. Onze opslagplek hadden wij niet helemaal vrij kunnen maken voor de pellets maar de chauffeur hielp ons hiermee waardoor er toch genoeg ruimte was om alle pellets te plaatsen. Top!!

perfect

goede communicatie en goede levering; goede prijs en dan de top 10 kilo zakken; zonder inspanning de volle zak naar de kachel, gewoon perfect en goede verbranding met weinig as.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst