Netjes afgeleverd tot in de garage.
Goed om te lezen, dank voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Altijd fijne ervaring. Levering snel en vriendelijke chauffeur. Ik bestel hier altijd. Pellets zijn van zuivere kwaliteit. Niet het goedkoopst, maar wel beter voor de pelletkachel en schone verbranding.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Dit lezen wij erg graag! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
De leveringen zijn netjes op tijd. De kwaliteit is zeer goed van de pellets. Ik had slechts 1 keer 1 zak midden in het pellet die niet 100% geseald was (van de 6 pallets) waardoor deze zak een paar korrels kon verliezen. De laatste keer was de levering niet op tijd omdat de transporteur een pallet beschadigd had maar er werd netjes gevraagd of die dan maandag geleverd kon worden ipv vrijdag. Dit lag natuurlijk niet aan Pure Power.
Beste Albert, Helaas kunnen dat soort zaken altijd gebeuren, gelukkig is het uiteindelijk opgelost! Wel fijn dat u over het algemeen zeer tevreden bent! Bedankt voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Alles volgens afspraak, erg goed tevreden
Fijn om te lezen! Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Al jaren gebruiken wij deze pellets. Ze zijn wel wat duurder maar uiteindelijk is het behoud van de kachel! Weinig aanslag in de kachel
Linda, bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Snelle levering goede korrels
Slechte verpakking maar is netjes afgehandeld
Beste Eddy, Fijn dat het naar wens is afgehandeld! We streven er naar om de volgende levering weer geheel naar wens te leveren en u hiermee weer een goed gevoel te kunnen geven. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Snelle levering en goede kwaliteit pellets. we gebruiken ze al jaren
De zakken worden netjes op de plaats afgeleverd en ongeveer 1 uur van te voren doet de chauffeur een belletje
Zoals wij het graag zien, dank voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Goede ervaring al drie jaar
Op naar nog vele tevreden jaren, bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Kwalitatief goede pellets, behoud voor je kachel. Levering tot aan de deur met de kooiaap terwijl je bij ons niet met de auto daar kan komen, top!
Bedankt voor uw mooie beoordeling, zo lezen we het graag! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Levering volgens afspraak en zonder problemen
Al verschillende malen bij dit bedrijf besteld. Aflevering gaat perfect. Chauffeur belt keurig volgens afspraak. En de pellets zijn van goede kwaliteit. Weinig stof en hoge verbranding.
Dank voor uw mooie beoordeling! Hier doen we het voor!! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
In verband met hoogte carport zowel schriftelijk als per telefoon verzocht in plaats van de kooiaap de vorkheftruck te gebruiken. Kennelijk was de chauffeur niet geïnstrueerd. Op zijn vriendelijk aanbod de fout te herstellen ben ik niet ingegaan. Dat zou hem onverantwoord te veel tijd hebben gekost.
Beste Chris, Vervelend dat dit gebeurd is! Wij zullen dit doorgeven aan onze transporteur om te voorkomen dat dit in de toekomst weer gebeurd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor het doorgeven van uw melding! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Verpakking kan beter
Beste Peter, Wij hebben dit opgepakt met de leverancier, zodat de kwaliteit van de verpakking in de toekomst weer hetzelfde zal zijn zoals u van ons gewend bent. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Netjes volgens afspraak afgehandeld.
Dank voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
prima verzorgd
Goedemorgen Helaas moet ik melden dat er 5 zakken gescheurd waren. Ik heb het idee dat de zakker dinner zijn dan de oorspronkelijke zakken. Mvg Jacqueline Moorman
Beste Jacqueline, Jammer dat dit is gebeurd! Zou u ons foto's willen sturen van de kapotte zakken naar [email protected]? Wij kunnen dan uw klacht oppakken en hopelijk naar wens oplossen. Alvast bedankt en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Chauffeurs altijd behulpzaam en altijd een uurtje van te voren beleven ze . Helemaal top.
Vanochtend contact gehad met Pure Power over klacht van bezorging. Een aantal zakken van de totale bestelling van 67 zakken waren beschadigd en slecht dichtgeplakt. Klacht is goed opgepakt en heb alle vertrouwen in goede afwikkeling.
Originele beoordeling
Vanmiddag kreeg ik weer 67 zakken pelletkorrels geleverd. Tot dusver was ik altijd tevreden over de levering. De chauffeur maakte al opmerkzaam op een aantal zakken die beschadigd waren. Die leken afgeplakt en er waren twee halve zakken boven de pallet gestapeld. Bij het stapelen kwam ik erachter dat het afgeplakt was met zeer slechte tape waardoor een deel van een zak in mijn garage op de vloer belandde. Bovendien waren de pelletkorrels niet verpakt in plastic van Pure Power wat ik gewend ben. De zakken van Pure Power zijn namelijk steviger van aard dan de plastig zakken die ik nu kreeg. Ik hoop dat u begrijpt dat ik niet tevreden ben. Aanbeveling zal ik dan nu ook maar even niet invullen.
Levering optijd en korrect uitgevoerd vriendelijke chauffeur die de pallet op de gewenst plaats zette
Kreeg via mail bericht dat de pellets in merkloze zakken werden afgeleverd door een technische storing en de garantie werd gegeven dat bij de de volgende aflevering dit probleem opgelost zou zijn. Deze info was ook te vinden op de bovenzijde van de verpakking.Zijn wel de pure power pellets die wij altijd bij ons afgeleverd krijgen. Graag de volgende keer de pellet zakken afleveren op een pellet waar de spijkers niet uitsteken. Hierdoor had ik 3 lekkende pellet zakken. Ook de pompwagen was niet aanwezig bij de chauffeur die de pellets afleverde waardoor wij alles met de hand moesten verplaatsen. Zal hiervan volgende keer extra notitie maken bij het bestellen. Deze service word wel via mail bevestigd. Ging 3 voorgaande bestelling goed. Verder een prima pellet waar wij bijzonder tevreden over zijn.
Beste Gerrit, De handpompwagen dient inderdaad wel aanwezig te zijn, wij zullen dit doorgeven aan onze transporteur! Zou u van de pallet en de kapotte zakken foto's naar ons toe kunnen sturen, zodat ik uw klacht in behandeling kan nemen? Excuses voor het ongemak! En alvast bedankt voor uw medewerking. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Helemaal top!
Wij hadden een bestelling geplaatst voor 5 pellets korrelzakken. Onze opslagplek hadden wij niet helemaal vrij kunnen maken voor de pellets maar de chauffeur hielp ons hiermee waardoor er toch genoeg ruimte was om alle pellets te plaatsen. Top!!
Fijn dat de chauffeur u heeft geholpen! Veel warmte gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
goede communicatie en goede levering; goede prijs en dan de top 10 kilo zakken; zonder inspanning de volle zak naar de kachel, gewoon perfect en goede verbranding met weinig as.
Rijksstraatweg 102
7383 AV Voorst Gem Voorst