Perfect!

Snelle levering. Goede prijs ven kwaliteit.

Goed en snel

Netjes afgeleverd

Pellets zijn super bezorging kon beter

De pellets kan ik iedereen aanraden. Ze branden zeer schoon met weinig as-resten. Ik gebruik ze al meerdere jaren en heb ook andere pellets gebruikt maar deze pellets doen echt wat ze beloven. De bezorging had iets meer met ons mee kunnen denken. De pellets werden zo in de garage geplaatst waardoor ik de pellets 2x moest verplaatsen om het op de juiste plaats te krijgen.

top

prima prijzen , snelle en correcte levering

Is goed qua bezorging en communicatie

Qua e-mail duidelijk en goed. Bezorging zou na 13.00 uur zijn maar was er om 11.00 uur ( bezorger belde 20 minuten van te voren) gelukkig waren wij thuis anders was het een ander verhaal geweest zijn.

Snelle service en optimale kwaliteit

We werden zeer snel geholpen en de kwaliteit van de pellets is optimaal.

Top kwaliteit

De pellets zijn van zeer goede kwaliteit. Bestellen gaat super handig. Ook de levering is volgens afspraak. Jammer dat de prijs niet lager wordt als er meerdere pellets besteld worden.

Matige kwaliteit zakken

Helaas dit keer 6 zakken die op de naad openscheurden. Dit op 60 zakken. Dat is teveel Dit is voor het eerst dat we slechte ervaring hebben. De kwaliteit van de pellets is goed. Levering goed.

Zoals de voorgaande jaren, top.

Al sinds enkele jaren koop ik hier mijn pellets. Ik zag dat ze sedert 2018 maar 2 tientjes duurder waren geworden voor een hele pallet. Bestellen, datum prikken voor de bezorging en een paar dagen later staat de vriendelijke chauffeur voor de deur. Ik heb verschillende soorten geprobeerd, maar deze brandden mooi. Zwart worden doet het ruitje bij alle soorten pellets. Deze werden door mijn kachel leverancier aanbevolen. Ik zou niet weten wat ik zou willen verbeteren.

Prima service tot aan het hek!

Goede service en goede pellets

De service en pellets zijn perfect. Netjes op tijd een telefoontje hoe laat de bezorging plaatsvind..... top.....

Gewoon goed

We krijgen de bestelling op de datum die wij willen en dat is heel fijn

Redelijk

De opmerking op de site dat de chauffeur de pallet neerzet waar jij hem wil hebben klopt niet. Toen ik deze vraag sleld zei hij niet met de kooiaap door de steeg te kunnen. Ik bestel al 10 jaar houtblokken en deze werden met een elektrische palletwagen wel op de gevraagde plek gezet. Bij de volgende levering kijk ik speciaal uit naar de bezorging.

Fijne pelettes

Wordt altijd snel geleverd en netjes bij de deur .En facturen zijn er ook snel bij . Bedankt

Al jaren goede service!

Uitstekend!

Apart

Normaal gesproken worden we een uur vantevoren gebeld. Nu stond om 8 uur s ochtends een chauffeur voor de deur zonder ons vantevoren gebeld te hebben

Nette prijs Goed geleverd op tijd

Orima

Goede bezorging

Van tevoren gebeld. Pellets niet kunnen neerzetten op gewenste plaats.

Keurig van tevoren gebeld. Had echter geen pompkar bij zich zodat ik zelf de 66 zakken van de pallet moest tillen vervolgens pallet in de garage zetten en de 66 zakken naar de garage brengen. Dat was een duidelijke minpunt.

Naar tevredenheid opgelost

Keurig persoonlijk contact met mij opgenomen.

Top levering en vriendelijke bezorger

De levering vond plaats volgens afspraak. Ik werd netjes van tevoren gebeld en de bezorger was vriendelijk en meedenkend waar de pellets te plaatsen. Fijne bezorging.

Pure Power heeft uitstekende service

Ze doen wat ze beloven.

Super, aardige chauffeur ook en pallet goed verpakt!

Pallet goed verpakt, aardige chauffeur die erg behulpzaam is! Helemaal top!

Snelle en correcte aflevering met kooiwagen

Ga de volgende weer bij dit bedrijf bestellen

Nette aflevering ,op de geplande tijd.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst