Alles prima geregeld

Alles volgens afspraak, prima geregeld wel kwam bij mijn de vraag over de euro-pellet "moet die terug" is die verrekend??

Prima leverancier geen enkele klacht.

Prettig zaken doen is mijn vaste leverancier voor houtpellets.

Tot nu toe redelijk goed

Heb eerder pure pellets gehad tot een matige levering probeer het nu nog een keer

Pellets zijn keurig voor de deur afgeleverd op 23-09. Dit na telefonisch overleg met de chauffeur.b

Zie boven

Volste tevredenheid

Goed product, snelle en vriendelijke levering tot in de opslagplaats

Steeds weer goede kwaliteit op tijd geleverd

We bestellen alweer 3 jaar pellets voor onze cv ketel.

Mooi product levering goed geregeld valles volgens afspraako

Super gebruikersvriendelijk

Ik was in principe te laat om in aanmerking te komen voor de zomerkorting, maar na het versturen van een email kreeg ik alsnog de zomerkorting. Super service

Naar volle tevredenheid

Geleverd op de afgesproken dag, en op de plek neergezet waar ik graag wilde dat het moest komen te staan.

Snel,keurig en zoals beloofd zo dicht mogelijk bij de opslag

De pallets goed verpakt en keurig met de kooiaap dicht bij onze opslag neer gezet

no nonsens:goed en snel!

communicatie goed;prijs :kwaliteit goed! levering en plaatsing goed!

Prima geregeld

Goede website, nette communicatie, komen afspraak perfect na

Goed priduct

Diverse zakken kapot op de pallet

Uitstekend : kan geen verbetering bedenken

Precies volgens afspraak en chauffeur op de vrachtwagen heeft de pellets keurig afgeleverd !!!

Prima pellets

Prima pellets alleen heel veel zakken waren open bij de naad

Prima, snelle correcte levering behulpzame chauffeur

Snel geleverd prima kwaliteit. Koop mijn pellets hier altijd. Chauffeur keurig op tijd en zeer behulpzaam en vriendelijk

Prima geleverd

Prima geleverd Goede kwaliteit

Gescheurde zakken die dichtgeplakt zijn met duke tape

Twee zakken waren gescheurd en dicht geplakt met duke tape. Op zich niet erg maar meldt hetzelfde. De pallets in een open zak worden toch vochtig….. De afhandeling hiervan was snel en correct. Waarvoor mijn dank!!

Prima maar levering kan handiger

Snel in huis na de bestelking, maar ik moet de hele dag thuis zijn voor de levering. Geen idee hoe laat die komt. Chauffeur zou n uur voor aankomst bellen maar belde 15 minuten van te voren. Dat in niet handig. Dan kan je zelfs niet even een boodschap in de buurt doen.

De zomerkorting was al afgelopen in de 1e week september. Ik dacht dat die geldig was tot eind september, maar helaas. Maar naar 1 telefoontje kreeg ik toch nog de zomerkorting op 2 pallets met pellets. Toppie:)

Goede site, prima levering

Makkelijk te bestellen, de leverdatum te bepalen en correcte levering. Het is nu (begin september) nog te warm om de pellets te beoordelen.

Prima verlopen zoals afgesproken

De bestelling is gegaan zoals er is afgesproken

Bestelling is gemakkelijk te doen en fijn dat levering op een tijdstip kan darminfectie uitkomt.

Snel, stipt, goede communicatie en uitstekende pellets.

Snelle reactie op vraag en correcte afwerking

Uitmuntend

Rijksstraatweg 102