De bezorger heeft het keurig neer gezet en was gelukkig vroeger als dat gepland was want ik moest savonds weg

Perfect, makkelijk en perfect op afspraak.

Fijne service

Pellet werden netjes tot in de garage gereden.

Prima afhandeling van mijn bestelling, van begin tot eind .

Vriendelijke Cauffeur, die ondanks de wat moelijke locatie in mogelijkheden dacht. Top Gerrit

Klantvriendelijk en netjes voor de deur neer gezet!

Zeer goed geholpen

Gewoon goed,

Bestelling keurig op tijd bezorgd, uur van te voren gebeld en voor de schuur neergezet. Had ook een fout met de afleverdatum gemaakt, maar zeer behulpzaam, per telefoon, (dus ook persoonlijk contact is mogelijk :-), werd dit mooi naar een week eerder gezet.

Volgens afspraak geleverd voor de deur

Zeer goed en de juiste prijs.

Goed geregeld

Keurige behandeling en op tijd geleverd

Bijna goed

Aflevering ter plekke niets op aan te merken, vooraf gebeld door chauffeur, op aangegeven plek neergezet. Bij het wegpakken van de pelletzakken blijkt dat er spijkers twee zakken pellets hadden doorboord. Twee zakken pellets in de tuin. Ik wil dat graag vergoed hebben.

Geleverd volgens afspraak

Geleverd volgens afspraak

Gewoon alles netjes

Prijs ok .bezorgen ok

goede service

De actie was net een dag afgelopen, met een mailtje kreeg ik antwoord met een kortingscode dat ik tocht nog voor de actie in aanmerking kwam. netjes afgeleverd op tijd, met van te voren een belletje van de chauffeur. Dat noem ik service.

perfect, chauffeur plaatste de pellet in de garage, blij mens

De chauffeur belde dat hij er aan kwam, zeer vriendelijk en waar ik het liefst de pellets wilde hebben. In de garage als het kan of ervoor. Kon direct in de garage en droog binnen gezet worden. Al enkele jaren plezier met de schone pellets en leverancier

Het werd snel geleverd.

Wij zijn zeer tevreden met de geleverde pellets, ze worden op de plek gebracht waar ik het wil hebben.

Goede kwaliteit

Prijs en kwaliteit prima

Zo besteld, goede kwaliteit en goede service qua leveringstijd uitstekend chauffeur neemt contact met je op wanneer hij komt, woon in een buitenwijk met smalle straatjes dus contact met de chauffeur is dan wel makkelijk

Na afspraak met de transporteur netjes afgeleverd

Betrouwbare leverancier

Ik bestel al jaren naar tevredenheid

Bestelling ging prima. Ben echter niet gebeld door chauffeur.

Ervaring uit verleden was tot op heden goed . Dus we gaan er vanuit dat dat gecontinueerd wordt

Prima tot heden

Snel en goede levering.

Er werd aangegeven dat de chauffeur behalve een kooiaap ook een handpellet wagen mee zou nemen, niet

Dus, dus kom ik alles met de hand binnen zetten

Makkelijk besteld. Levering wanneer ik het wil.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst