Wij hebben niet alles meegeleverd gekregen. Er zou glas reiniger bij zitten. Helaas niks gezien

Snel en correct geleverd

Chauffeur had alleen een kooi aap bij zich . Hierdoor kon de pallet niet op de juiste plek worden geplaatst.

Goed maar ongeveer 5 zakken waren beschadigd

Ongeveer 5 zakken waren beschadigd.

Top bedrijf netjes en komen hun afspraken na

Goed bedrijf

Altijd goed

Wordt altijd netjes geleverd op de afgesproken dag Helaas was er dit keer een zak kapot wat gemeld is door de chauffeur.....maar wij als klant hebben tot op dit moment geen terug koppeling gehad .........

Klantgericht en er wordt meegedacht voor een oplossing.

Prima, fijn geholpen en de juiste communicatie. Wij hebben al meer zaken met ze gedaan omdat het goed bevalt

Super service

Snelle levering, nette chauffeur. Topper!!

Goede prijs kwaliteit verhouding Snelle levering

Goede prijs, goede communicatie levering zoals afgesproken behulpzame chauffeur…..alweer een jaar erbij en tevreden as usual

Goede verbaranding

Brand goed en vrij schone ramen.

Snel geleverd en top kwaliteit

Snel geleverd en de zakken zijn van dik plastic, wat voorkomt dat er geen vocht in komt

Alles perfect geregeld

Weer snel en goed afgeleverd.

Prima product.

Een heel tevreden klant ben ik.

Ik ben heel tevreden met de materialen ( pellethout) die jullie leveren, maar…. Als ik vragen heb, dan zijn jullie altijd bereid mij goed voor te lichten welke keuze ik kan maken. Dankjewel. Dank ook voor de goede bezorging.

Prima levering en volledig volgens plan

De pellets werden door de mij opgegeven dag bezorgd. Complimenten voor de vracht vervoerder die erg vriendelijk en behulpzaam was. Over de kwaliteit van de geleverde hout pellets maak ik mij geen zorgen. Ik ga nu het 4e stookseizoen in op pure power pellets. Ik begrijp echter de reclame niet waarbij ze extra kachelruitreiniger bij de bestelling leveren. Met de pellets van pure power wordt de ruit van mijn kachel nauwelijks zwart en wat er wel op zit is met een natte doek 100% te verwijderen :-)

Altijd prima verzorgd

Altijd prima verzorgd!

Perfect geregeld.

De chauffeur heeft mij ongeveer 3 kwartier tevoren gebeld. De pallet op zijn plaats gezet. perfect geregeld en super vriendelijk.

Keurig

Mijn bestelling is op de afgesproken dag netjes neergezet op de plek die ik had gevraagd

Accuraat en betrouwbaar.

Nooit problemen, efficiënt.

Prima levering van goede pellets

Bestellen via dealer pagina werkt fijn. Goede keuze, eenvoudig bestellen en fijne levering. Planningvwrdeling over de dag zou iets gedetaileerder kunnen.

Prima, snelle reactie

Prima, super snelle reactie en afhandeling. Levering vond plaats op gevraagde dag

Pellets voldoen prima en de bezorging is ook uit de kunst

Goede levering

Prettige eerste levering

Mooie aanbieding en snel afhandeling

Bestelling snel afgehandeld, het is nu de vraag of de gestelde vraag bij het afleveren van het product word nageleefd. Ik ga er vanuit dat dit wel zal gebeuren, het is een prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst