Verkeerde antwoord mail sturen waardoor lijkt twee keer zelfde rekening moet betalen
Goedemorgen, Vervelend om te lezen dat u dit als rommelig heeft ervaren en ons hierdoor een 4 geeft. Wij hebben onze excuses aan u aangeboden, per ongeluk is er een verkeerde lay-out voor uw factuur gebruikt waardoor het inderdaad verwarrend was. Nogmaals onze excuses! Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
Originele beoordeling
Mijn bestelling komt naar verwachting bijna een maand na de bestelling binnen. Heb zelf moeten bellen omdat de levering niet op de geplande datum was binnen gekomen.
Beste Grietje, Vervelend, na mijn mening hebben wij hierover een goed telefoongesprek gehad, jammer dat u dit anders ervaart. Door onmacht komt de bestelling helaas later binnen, de dag dat u ons belde hoorden wij welke datum de levering zou gaan plaatsvinden en hadden wij u hierover zelf willen contacten, u was ons gewoonweg voor. Wij hebben u gevraagd of dit voor u een probleem was en u heeft aangegeven het jammer te vinden, maar toch op de bestelling te willen wachten. Mocht u alsnog van de aankoop af willen zien, horen wij dit graag van u. Excuses voor het ongemak, hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en uw klacht wellicht wat verzacht te hebben. Ik kan u verzekeren dat dit niet de normale gang van zaken is en vind het dan ook jammer dat u ons niet wilt aanbevelen. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl | www.onlinehoutpellets.nl
De mensen van Pure power zijn klant vriendelijk en helpen je waar het kan. Mijn ervaring met clear energy is goed. zeer tevreden. bezorgen binnen 2 dagen . gr Bert
Makkelijk besteld via de webshop. De pellets worden keurig tot in de garage bezorgd
Gewoon goede service, meedenken ga zo maar door erg plezierig
Zeer positieve reacties van klanten op deze pellets.
Altijd prima
Ik doe de bestelling altijd telefonisch en dit gaat altijd goed. Erg vriendelijk aan de telefoon.
Wij kopen al jaren deze pellets en die zijn over het algemeen goed. Maar we hebben nu 2 volle pallets die erg tegenvallen, veel roetaanslag en veel aangekoekte as.
Goedemiddag, Naar aanleiding van uw foto's kunnen wij aangeven dat deze klacht niet bij ons bekend is en het vermoeden er ligt, dat het aan de instellingen van de kachel ligt. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl www.onlinehoutpellets.nl
Zeer tevreden. Bestel al enkele jaren deze pellets en altijd constante kwaliteit. Levering altijd op afgesproken dag. Pallet wordt op de goed bereikbare gewenste plek neergezet. Vriendelijke chauffeur.
Ik stook al 3 seizoenen op purepower pellets. De pellets branden prima en de ruit van mijn kachels blijft zeer schoon. De aflevering was wederom prima. Vriendelijke chauffeur.
Daarom koop ik alleen via de fabriek
zeer tevreden
Prima bedrijf,en goede pallets
Top geregeld en de chauffeur belde mooi van tevoren
Pellets zijn keurig verpakt en levering was foutloos.
Originele beoordeling
Ik heb 2x bevestiging via e-mail gekregen dat de pallet met pellets op maandag 17 mei 2021 zou worden geleverd. Aan het eind van de dag heb ik maar eens gebeld wanneer het geleverd zou worden. Zonder overleg en uitleg is de levering verplaatst naar dinsdag 18 mei 2021. Ik had speciaal alles geregeld om maandag 17 mei thuis te zijn. Hopelijk wordt het geleverd op 18 mei 2021. Tot op heden nog niets gezien. Normaal gesproken is de levering zoals gevraagd en is de kwaliteit van de pellets goed. Maar zonder overleg de datum van levering aanpassen, valt ons enorm tegen.
Beste heer, Wij hebben contact met u opgenomen en uiteindelijk heeft de levering gelukkig de 18e plaatsgevonden. Erg vervelend dat het verkeerd is gegaan, gelukkig hebben wij de klacht na tevredenheid met u kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 E [email protected]
Het is de laatste tijd een flinke toer om alles goed op de site te zetten, je moet vaak weer terug om de vakken goed in te vullen, iets vergeten, dan alles weer opnieuw invullen. De kortingscode is bij mij de laatste keer ook niet geaccepteerd. Jammer!! maar de bezorging is perfect!! dat kan niet beter, zeer behulpzame schauffeurs. Verbeter dus de website om te bestellen!! Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd, Ludolf Niemeijer
Beste Ludolf Niemeijer, Wat jammer om te lezen dat u onze nieuwe webshop niet als een verbetering ervaart! Wij hebben geïnvesteerd in de verbetering van onze webshop en om deze juist gebruiksvriendelijker te maken. Er is - helaas - nou eenmaal een aantal verplichte velden die u moet invullen, waar op wordt gecontroleerd. De volgende keer kunt u vanuit uw account bestellen, door op uw laatste bestelling 'opnieuw bestellen' te kiezen. En u kunt telefonisch contact met ons opnemen (ma t/m vrij, tussen 8.30 en 17.00 uur), zodat wij u kunnen helpen met bestellen. Dat doen wij graag! Vervelend dat de kortingscode niet werkte. Hier helpen wij u de volgende keer ook graag mee. Wij zullen de 'gemiste' korting naar u overmaken. Met vriendelijke groet, Pure Power B.V. Marleen MacLean
Een goede chauffeur behulpzaam om de pellets op de plaats te krijgen
Goede en betrouwbare levering
Prima bedrijf, jammer om van alles een review te vragen
Goedemorgen heer/mevrouw Roosendaal, Wat vervelend om te lezen dat u ons zo zwaar beoordeeld vanwege de review. U kunt zelf heel gemakkelijk de review mailtjes uitzetten, onderaan de mail met de review erin, u krijgt dit dan niet meer toegezonden. Ik lees dat u verder tevreden bent over ons, ik zou u dan ook willen vragen uw beoordeling te waarderen naar uw tevredenheid en niet vanwege de mailtjes met vragen om uw review. Eenmalig zal er een verzoek tot aanpassing gestuurd worden, als u dan onderaan u afmeld voor dit soort mailtjes, zult u deze in de toekomst niet meer ontvangen. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 E [email protected] www.purepower.nl www.onlinehoutpellets.nl
Tot in de garage geleverd, 1 dag later dan gepland maar dat was niet zo'n probleem. Kwaliteit pellets kan ik nog niet goed beoordelen, lijken iets feller te branden dan de vorige. Wel minder as in de bak.
Goede levering alleen jammer niet op de afgesproken datum en niet gebeld op voorhand, wat wel handig is
Goedemiddag, Welke datum had u aangegeven en welke datum heeft u het ontvangen? Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 M +31 (0)6 18 89 78 13 E [email protected] www.purepower.nl www.onlinehoutpellets.nl please consider the environment before printing this email
Netjes gebeld van te voren door de chauffeur die vervolgens zo als afgesproken keurig neer gezet onder de kapschuur.
Vandaag besteld overmorgen aan huis gebracht en ze zetten het daar neer waar jij het graag wil hebben.
Rijksstraatweg 102
7383 AV Voorst Gem Voorst