ik zou iedereen met een pellet kachel PURE POWER aanraden.

Vandaag besteld overmorgen aan huis gebracht en ze zetten het daar neer waar jij het graag wil hebben.

Kwaliteit pellets is uitstekend

Pellets worden snel geleverd. Bestellen altijd een pellet (66zakken). Alleen jammer dat je als vaste klant niet een keer korting krijgt.

heel goed

zijn zeer behulp saam

we zijn tevreden

nvt

Goede afspraak en levering, zeer stipt!

Makkelijk bestellen, goede feedback, en tijdige levering.

Perfect.

Bestelling makkelijk te plaatsen. Zelf kunnen bepalen op welke dag geleverd word. Chauffeur is vriendelijk en belt van te voren.

Met gemak besteld

Vlotte levering,netjes door chauffeur gebeld uur voor levering.

Betrouwbaar!

Netjes,correct en snelle levering. Wij zijn zeer tevreden.

Gewoon goed geregeld!

Super levering, altijd goed geregeld! Kwaliteit is zeer goed!

Zeer goed wordt netjes gebeld door chauffeur en binnen droog neer gezet

Net bedrijf nu 4 big bags besteld en blijf er graag klant

Super goed product

Nette verbranding, weinig restmateriaal en perfecte levering, waar je het maar wilt hebben.

prima service snelle levering half uur voor levering telefonisch contact juiste materiaal bij zich (kooiaap) goed produkt

Goede pallets

Goede pallets, worden op de gewenste dag geleverd. De chauffeur belt +/- 1 uur voor aankomst.

gewoon doen wat ze aangeven

netjes op tijd en goede kwaliteit en levering

Zeer goedn

Prettig contact en adequate leverancier (en goed product)

Prettig contact en adequate leverancier (en goed product)

Goed product en netjes geleverd.

Prima brandende pellets, en netjes geleverd.

Uitstekende service. Zeer. Tevreden

Mallelijk bestellen en betalen. Afhandeling/levering goed en snel

Goede kwaliteit korrels en snelle levering

Zeer tevreden over zowel de korrels als de levering.

Prima pellets

Goede omschrijving, prima pellets en nette levering

Levering niet conform afspraak

De pallet zal op donderdag geleverd worden. Op woensdag avond een sms dat de chauffeur tussen 06:45 uur en 07:00 uur komt. Dat is voor ons best vroeg..... Maar geen probleem, wekker extra vroeg gezet en laten weten dat hij welkom is. De volgende ochtend, na vroeg te zijn opgestaan, alles geregeld, ruimte vrijgemaakt voor een warm ontvangst van de chauffeur. Weer een SMS, sorry Pure Power heeft ons u pallet niet geleleverd en staat dus niet in mijn auto....... En na contat met Pure Power kon er op de afgesproken dag niet meer worden geleverd. Normaal gezien waren mijn ervaringen tot deze bestelling zeer goed. En aardige chauffeus!

Netjes van te voren gebeld dat hij eraan kwam. Pallet neer gezet op de afgesproken plaats. Prima in orde.

Weer prima geregeld!

We bestellen regelmatig (4x per jaar) een pallet Pellets en dit gaat altijd prima. Duidelijk communicatie en tot nu toe altijd een vriendelijk chaufeur die de pellets in de garage op een goede plek neerzet. (en hier ook wat moeite voor wil doen. Dus al ruim 7 jaar een tevreden klant.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst