De chauffeur heeft de pallet keurig binnen gezet super gedaan
Altijd nette gewillige chauffeurs chapeau
producten zijn zeer aan te bevelen. Service is ook helemaal top
Originele beoordeling
Pima aub met deze mails ophouden. DT wel
Mooie kwaliteit pelletkorrels die mooi brand en verwarmt. Pure Power heeft supertransport..altijd netjes op tijd, altijd super klantvriendelijk. Complimenten..!
Goede kwaliteit, Snelle service Zeer attente chauffeur
Ik heb een mini bucket fire gekocht. Super leuk ding. Erg handig voor bv bij de barbecue...
Goedemorgen, Bedankt voor uw opmerking, wij hebben dit aangepast in ons systeem. Met een nieuwe webshop heb je natuurlijk altijd nog kleine dingetjes die nog de puntjes op de i verdienen. ;) Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Pure Power Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 E [email protected] www.purepower.nl www.onlinehoutpellets.nl www.energon.nl
Originele beoordeling
Ik heb een mini bucket fire gekocht. Super leuk ding. Maar ik kreeg een mail alsof ik een vrachtwagen had besteld. Met een bericht dat ik een uur van te voren word gebeld.. En ik moest een lever dag invoeren. . En hij kwam 2 dagen eerder.. Ga zo door maar pas dit even aan.....
De Pellets werden netjes bezorgd deze keer wel wat lekken zakken maar meestal gaat het goed. We zijn alleen niet een uurtje van te voren gebeld zoals beloofd maar dat was nu bij ons ook geen probleem. Volgende keer graag wel! De kwaliteit van de 5 sterren naaldhout is perfect.
Altijd goed
Hierdoor hebben we gezorgd voor een nieuwe klant in Rijkevoort. ;-)
De levering was o-tijd en goed geregeld
Goed, netjes, vakkundig geleverd, inclusief een verrassing.
De pellets die ik hier bestel zijn van zeer goeie kwaliteit en betaalbaar.
Bestelling conform de order geleverd door zeer klantvriendelijke chauffeurs en keurig binnen de vooraf afgesproken levertijd. TOP!
Primalevering,chauffeur belt netjes dat hij zo laat bij je is.
Super kwaliteit we gebruiken deze pure power 5 sterren nu al een paar jaar zonder problemen, Kachel blijft veel zuiverder. Levering is ook top zeer snel en duidelijk in te plannen, 30 min telefoontje voor de levering er is !
Snelle bestelling, naderhand mail gestuurd dat mijn postcode niet goed was. Netjes mail terug gehad met vermelding dat het was veranderd. En weer heel netjes door chauffeur afgeleverd.
Omslachtig niet snel kunnen bestellen geen aflevering datum kunnen kiezen eerste land weekend plus drie dagen oor af kwam
Beste Pieter, Zojuist telefonisch besproken dat de website wel naar behoren werkt. U vindt onze levertijd te lang, daar kunnen wij helaas niets aan veranderen. Spijtig om te horen, maar ik hoop u hiermee wel voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Pure Power Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 E [email protected] www.purepower.nl www.onlinehoutpellets.nl www.energon.nl
Het bestelde product was veel kleiner dan gedacht, maar lijkt goed. De bezorging duurde langer dan aangekondigd, maar dat is meestal het geval.
Helemaal prima Netjes gebeld dat de chauffeur er met 10 min. Was Gewoon top!!
Prima korrels en perfecte levering.
Prima bezorgd, prettif contact. Alleen het doorgeven van een ander telefoonnummer om op te bellen van te voren, bleek nogal lastig. Nu zonder telefoontje vooraf bezorgt op heel andere tijd dan aangegeven, maar gelukkig thuis en op de goede plen gezet.
De pellets zijn prima, maar er werd weer geen contact opgenomen voor de chauffeur kwam. Pellets op een heel andere plek afgeleverd omdat wij er op dat moment niet waren terwijl we op een paar minuten afstand waren.
Beste, Wat vervelend om te lezen! Wij hebben melding gemaakt bij onze transporteur m.b.t. het niet bellen een uur voor de levering. Dit zal in de toekomst niet meer mogen gebeuren, wij hebben hier namelijk duidelijke afspraken over gemaakt. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en bied hierbij onze excuses aan. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Pure Power Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 E [email protected] www.purepower.nl www.onlinehoutpellets.nl www.energon.nl
Snelle levering. Tot in de garage
weinig stof
Regelmatig bestel ik pellets bij Pure Power. Bezorging en levering zijn goed en netjes. Wel loop ik aan tegen het probleem dat het assortiment pellets waar ik uit kan kiezen beperkter is geworden. Ik kan geen zakken meer van 10 kg bestellen. Dit is voor mij reden om voor mijn volgende bestelling naar een andere leverancier om te kijken. Prijsmatig vind ik ook tegenvallen dat prijzen weer zijn verhoogd.
Goedemorgen Anita, Vervelend om te lezen dat u niet geheel blij bent met ons. Ons assortiment is niet veel beperkter geworden, wij leveren alleen de 10 kilo zakken niet meer. Tevens zijn de prijzen niet verhoogd, deze hanteren wij al een tijd. De 10 kilo zakken zijn van een geheel ander merk dan de merken die wij in onze webshop hebben staan en zijn dan ook niet te vergelijken met elkaar qua kwaliteit en prijsverhouding. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hoop toch dat u een keer een andere pellet bij ons wilt proberen, zodat u zelf de goede kwaliteit kunt ervaren. Met vriendelijke groet, Miranda Hanekamp Commercieel administratief medewerker Pure Power Rijksstraatweg 102 7383 AV Voorst T +31 (0)575 50 95 26 E [email protected] www.purepower.nl www.onlinehoutpellets.nl www.energon.nl
Rijksstraatweg 102
7383 AV Voorst Gem Voorst