Deze zending niet in orde

Van de 70 zakken op de ontvangen pallet is een groot aantal niet goed geseald Ik moet ze van de pallet af halen om ze op te kunnen slaan in de garage. Tijdens het ompakken heb ik zeker 12 zakken dicht moeten plakken omdat de bovenkant niet goed geseald was met name de hoekjes aan de zijkant van de zakken waren vaak 2 tot 3 cm niet geseald

zeer goed.

uitstekende pellets en een perfecte aflevering door de chauffeur. Vroeg of dat hij de pallet op binnen zijn plaats wilde zetten. Geen bezwaar.

Super korrels en snelle levering

Fijne korrels, kachel altijd in een keer aan , ook fijne levering netjes uur van te voren gebeld

Prima bedrijf met goede pallets

Binnen enkele dagen bezorgd op de juiste plek met een kooiaap op ons vakantiepark! Ik beveel Pure power pallets aan, goede verbranding!!

Goede levering goede korrel

Goede aanrader

Zeer te vreden.

Ik ben zeer te vreden, een ding vind ik jammer dat er niet met een credit/visa kaart betaald kan worden.

bezorging netjes op tijd en in garage gezet , klasse

Pelletkachel brand een stuk schoner dan met andere pellets en het verbruik is minder. Ben er tevreden over deze pellets

Goede ervaring mee

Prima geregeld . Snelle levering

duidelijke afspraak mbt levering en ook zo gedaan.

vriendelijk en to the poit

Goed geregeld

Iedere keer snel geleverd

Goede prijs en correcte levering op afgesproken datum

Goede webwinkel, goede prijsstelling. Fijn dat je zelf afleverdatum kan kiezen. Helaas toch een paar minpuntjes, waardoor geen 5 sterren: 1. Pallet van vorige zending wilde transporteur niet meenemen. 2. Een zak was beschadigd en zijn wat pellets uit gekomen. 3. Er wordt niet een uur van te voren gebeld, zoals wel in bevestiging is aangegeven. Verder prima.

Prima pellets

Makkelijk bestellen en vlotte levering.

Op tijd geleverd, alleen flinke schade

Tijdens de aflevering is onze carport beschadigd. In eerste instantie leek alles geregeld te worden vanuit PurePower. Maar het kreeg helaas een andere wending. Het vervoersbedrijf zegt dat er niemand thuis was. Ik stond ernaast, hoezo niet thuis. Jammer.

Erg,tevreden over de pellets....

De be,orging is ook top,je word keurig gebeld door de chauffeur, ben er erg blij mee.Ga zo door!

Geweldige service en levering!

De chauffeur kon niet in onze straat komen met zijn vrachtwagen combinatie maar totaal geen probleem. Hij zette zijn combinatie een straat verder waar hij wel kon komen en met gemak kon parkeren en reed vervolgens met de kooiaap een straatje om tot voor de deur; Super service. Hij had helaas geen tijd meer voor een lekkere kop koffie. Dat had helemaal leuk geweest! ;-)

Pure power 100% naaldhout branden goed houd de kachel schoon geen vette aanslag

Prima correcte levering

Goede ervaring je doet wat je belooft ,prima

Snelle en correcte levering

Bestelling en levering zoals je mag verwachten.

Goede prijs kwaliteit en volgens afspraak geleverd

Bedrijf reageert heel snel op een vraag over de levering en kwaliteit. Wel eens naar een andere leverancier gekeken maar toch weer bij pure power besteld

Snelle levering.

Prima service.

Perfecte snelle levering, goede kwaliteit pellet

Altijd stipt geleverd, Laatste keer wel 7 zakken kapot maar ook dat zal worden opgelost (hoop ik!)

Goed product en vlotte levering

Chauffeur belt netjes van tevoren. Gelukkig deze keer met handpompwagen (vanwege steeg). Vermeld ik altijd wel bij bestelling, maar wordt niet altijd nagekomen. Worden opmerkingen bij bestelling wel altijd gelezen?

Goed.

Snelle levering. Chauffeur belde van tevoren. Kon op de plek gezet worden waar ik wilde. Netjes.

Zeer goede service .

Op tijd geleverd zoals beloofd

Bestel altijd mijn pellets bij pure power. Kwaliteit van de pellets is goed. En altijd geleverd op de beloofde dag.

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst