Erg tevreden over kwaliteit en service

Makkelijk te bestellen in de webshop en bezorgd op de gewenste plek in de garage. Erg tevreden!

Netjes en op afgesproken tijd

Levering op tijd.

Levering altijd goed verzorgd en volgens afspraak. Natuurlijk kan ik u dit bedrijf aanbevelen.

Super leveringen en diensten

Observaties

Kenbaar gemaakt aan Pure Power - daarna een professionele response en follow - up. Zeer tevreden.

Komen afspraken niet na

Komen afspraken niet na komen met oplossing komen ze ook niet na

Goede pallets en snelle service

We hebben nu onze 2e big bag met houtpallets van Pure Power en zijn zeer tevreden over de pallets. Ze branden mooi en geven weinig as. Ook de levering was snel en netjes.

leveren keurig op tijd

en zetten het ook nog binnen netjes weg!

Snel geleverd, goede kwaliteit pellets

Al 10 keer besteld en altijd binnen 2 dagen geleverd. Chauffeur is meestal erg behulpzaam. Ik blijf klant

Zeer tevreden !!!

Goede korrels mooie verbranding en netjes afgeleverd volgens afspraak!

Als ik pellets bestel, top geregeld

Als we weer pellets nodig zijn hoef je maar in te loggen en te bestellen. Ideaal

De pellets zijn goed Schone verbranding. Nadeel is door de verzendkosten worden de pellets erg duur.

Heb al jaren pure power als leverancier. Ik ben 1 keer veranderd van leverancier, maar die leverde niet dezelfde kwaliteit, dus weer meteen terug bij de vertrouwde kwaliteit van pure power

Snel, volgens afspraak met kooiaap op de plek waar ik het hebben wilde

Super goed

Afsprakenworden nagekomen. Levering vlug en netjes. Zetten pellets neer waar je ze hebben wil. SUPER

Super, levering op tijd en kwaliteit zoals verwacht

een zeer betrouwbaar bedrijf, dat doet wat het beloofd

Super, snel en service gericht.

Punctuele levering met goede service op locatie.

Goede chauffeur die ook meedenkt en net dat stapje extra doet.

Prima service enz.

Prima service en hele goede afspraken over bezorging te maken. Ook alle lof voor de vrachtwagen Chauffeur die met zijn joekel van een oplegger midden in een woonwijk perfect en reuze correct zijn lading wist af te leveren.

Snelle levering , prima logistiek

Goede kwaliteit pellets tegen juiste prijs, eventuele wijzigingen worden keurig doorgegeven.

Uitstekend snelle en juiste levering

een perfecte korrel

een perfecte korrel voor een geode prijs, snelle levering !

gewoon goed

makkelijk en aardige chauffeur