De hulp aan de telefoon super, levering beroerd

De hulp aan de telefoon was super, tot een goede keuze kunnen komen en snel besteld. Netjes verpakt en zo te zien geen stof in de zakken. De chauffeur daar in tegen die kwam leveren was drama die kan niet lezen, als er vermeld staat graag 1 uur van te voren bellen i.v.m. het aanwezig willen zijn bij levering lijkt me toch geen moeilijke opgave. Chauffeur belt niet en laat een kink van 9 jaar de bon tekenen.

goed te vinden en makkelijk te betalen

Pure Power is goed te vinden. De aflevering was de volgende dag en de chauffeur belde keurig hoe laat hij kwam leveren

TOP!

Snelle levering en keurig vooraf gebeld. Jammer dat niet achter in de garage geplaatst kan worden. Niet iedereen heeft een palletwagen, toevallig wij wel.

Goede pellets, snelle levering

Pellets worden altijd op aangegeven datum bezorgd. Netjes half uur van tevoren gebeld hoe laat chauffeur er is. Goede kwaliteit pellets.

prima service.

Snel en duidelijk.

Snelle bezorging en prima pallets!!

Bezorgen zoals afgesproken op tijd en wordt helemaal op de plaats van bestemming gebracht. Prima pallets!

Alles goed geregeld.

Zowel de bestelling als de levering van de pellets waren perfect geregeld.

Super snelle levering en service

Goede kwaliteit en snelle service

Top service, word je bij huis geleverd en op de datum wat je zelf aan geeft!!

Goed product

Fijne pellets, accurate levering, al een paar jaar klant naar volle tevredenheid

prima !

Mijn ervaring met Pure Power is prima, We hebben wel eens een andere geprobeerd , maar komen toch weer uit op Pure Power Schone verbranding , ruitje blijft langer schoon.. Vlotte levering, aardige chaffeurs...... Jammer dat de pellets steeds duurder worden .

Prima Pellets en goede transporteur

Doen wat ze zeggen en je krijgt waar je voor betaald. Chauffeurs zijn behulpzaam en vriendelijk

Vlotte afhandeling en goede pellets

Bestellingen gaan vlot en bij vragen reageren ze snel en adequaat. De pellets zijn prima. De prijzen van pellets stijgen wel erg snel. Sneller dan de inflatie naar mijn mening. Ik weet niet waardoor dit wordt veroorzaakt maar vind dit een kwalijke ontwikkeling.

Doen wat ze beloven. Lof voor de Cauffeur

Doen wat ze beloven. Maar de de grote lof gaat uit naar de Cauffeur die komt bezorgen. We wonen op een plek met uitdagingen voor de Cauffeur en dat geef ik aan bij de bestelling, maar elke keer blijkt Dit niet naar de transporteur gecommuniceerd te worden. Jammer. Met een kooiaap 200 m over een fietspad om vervolgens met een 19 meter lange trailer 300 meter achteruit over een smalle laan te rijden is echt een pittig. En met een bakwagen is het echt geen probleem.

Prima.

Heel tevreden. Alleen maar positieve ervaringen.

vaste leverancier met constante kwaliteit

kwaliteit t.a.v. verbranding pellets kwaliteit t.a.v. aflevering (m.n. door beschikbaarheid van Kooiaap) kwaliteit t.a.v. administratieve online-afhandeling

Doen wat ze beloven

De chauffeur belde keurig op tijd en was er ook op de afgesproken tijd, en zette de pallet op de cm nauwkeurig, op de plaats die ik vroeg ,ik ben meer dan tevreden!

Geweldig tot in de puntjes verzorgd en afgeleverd.Hulde aan de chauffeur,die wel 200 meter moest .

Zie boven

keurig afgeleverd

Goede service, netjes afgeleverd volgens afspraak.

Makkelijk, snel en prima prijs/kwaliteit

Bestel al sinds 2015 bij Purepower. Levering is snel, chauffeur belt vooraf (omdat hij al in mijn plaats was 20 minuten van te voren ipv 60) en zet pellets voor de garagedeur neer. Prijs is scherp en korrels branden prima. Heb nu weer de mixed van PurePower. De ClearEnergy was mijn kachel niet tevreden over....

Super bedrijf goede kwaliteit en goede service!

Al jaren zeer tevreden

Onze vaste afnemer voor pellets!

Inmiddels voor de 4e keer een pallet met pellets bij Pure Power besteld. Goede pellets voor een goede prijs. Netjes tot in de garage geleverd!

uitstekend

snel en op afgesproken dag geleverd. De zak die iets beschadigd was tijdens het laden werd met de levering vergoed met een extra zak. netjes voor de deur neergezet.

De beste pellets.

De pellets zijn de beste die er zijn. We hebben wel 5 andere soorten geprobeerd maar met deze pellets brandt de kachel het mooist. Maar er is wel een kanttekening:de bezorging. Aan de chauffeurs ligt het niet. Maar elk jaar weer een verrassing hoe de pellet van 1000 kg weer geleverd wordt. Dan alleen een kooiaap.de volgende keer alleen een pompwagen. Het is van de 4x levering maar 1x gelukt om ze op de juiste plek te krijgen.1x was bijna goed. Als je 1000 kg moet verplaatsen dan gebruik je toch op zn minst een elektrische pelletwagen?? De levering is dus deze keer ook niet goed gegaan.Alleen een kooiaap maar die is veel te breed . Dus als gevolg alle zakken weer moeten verslepen de schuur in.

kwaliteit product is zeer goed. alles volgens planning afgeleverd en volgens afspraak stond op de bon "in de garage". Pallet staat keurig in de garage. Zeer klantgericht

Rijksstraatweg 102

7383 AV Voorst Gem Voorst