Ik heb al meerdere malen gesproken met een medewerker. Ik kreeg altijd een duidelijk antwoord.

Geen zorgen meer of ik teveel betaal voor mijn energie!

Vastelastenbond stuurt tijdig wanneer mijn contract afloopt. Hierbij zorgen zij ervoor dat de beste deal voor je klaarstaat. Voor dit alles hoef ik niks te doen wat super fijn is om in ontlast te worden. Nu 3 jaar klant en nog steeds tevreden.

Fijn en leuk gesprek gehad met jullie, ben al heel wat jaartjes een tevreden klant.

Snelle gedegen service met resultaat

Snel antwoord. Goed geïnformeerd.

Zeer snelle- en goede communicatie !

Ik had een vraag over mijn overstap van mijn huidige energie- leverancier naar een andere . Deze vraag werd zeer snel beantwoord na eea. na gecheckt te hebben naar aanleiding van mijn persoonsgegevens . Kreeg ook zeer snel een medewerker aan de lijn na hun gebeld te hebben .

Correcte benadering

De informatie was ter zake. Allesbehalve werd er op aangedrongen om een andere verzering af te sluiten. Wel, en daar heb je wat aan, werd gezegd dat ik op 9 augustus nieuwe info zou ontvangen omtrent een eventuele nieuwe energieleverancier;.

Eerlijk en oprecht

Ik werd gebeld om te informeren of alles nog naar wens was van wat de Vastelastenbond voor mij verzorgd. Ook kreeg ik uitleg over wat de Vastelastenbond nog meer voor mij zou kunnen betekenen. Het was een duidelijke en eerlijke uitleg. Geen opdringerig verkoop gesprek met allerlei onduidelijke vage beloftes. Ik ben al jaren klant van de Vastelastenbond en ik kan niet anders zeggen dan dat ik het idee heb dat ik eerlijk en oprecht behandeld wordt door de Vastelastenbond

Altijd goed en vriendelijk

zeer goed .

zeer goed geholpen.

Professioneel

Ik werd goed en professioneel geholpen door Teun.

Non nonsens ...vlot en duidelijk....

SNEL EN DUIDELIJK

Ruim op tijd ben ik geïnformeerd over het nieuwe contract. Ik had echter tussentijds een contract voor 3 jaar vastgezet.

Keurig en behulpzaam.

Er werd meteen contact opgenomen met de leverancier. Het resultaat was geruststellend.

Prettig en informatief gesprek

Michelle van Oostrom Gesproken spreekt duidelijk goed verstaanbaar. Geeft goede informatie neemt alle tijd. Kortom goed prettig en informatief gesprek.

SERVICE

Uitstekende en zeer Vriendelijke afhandeling van mijn vraag. Als ze dit overal zo deden zou de wereld er een stuk beter uitzien. Bedankt

Service gericht

Uitstekende en vriendelijk service

Eerlijk en betrouwbaar!

Ik ervaar de Vastelastenbond als eerlijk en betrouwbaar, en het geld helemaal waard. Zeker als je zoals ik al op leeftijd ben. Ga zo door!

Professioneel, komt op voor collega's en is inlevend.

Een pittig, maar zeer goed gesprek gehad waarin ik gehoord werd en op alle mogelijke manieren geholpen ben. Dank!

Betalen voor ellende...

Als je problemen hebt krijg je wekenlang niks te horen. Uiteindelijk heb ik maandenlang dubbele vaste lasten gehad door een fout van de Vastelastenbond. En voor die service heb ik ook nog moeten betalen!!??........

Contract wordt stilzwijgend verlengt!!!

Mijn contract met ze werd stilzwijgend verlengt. Zonder enige vooraankondiging. Wel stuurde men nadat het contract automatisch verlengt was een vooraankondiging van de factuur die ik een paar dagen later zou ontvangen. Na aankondiging van factuur direct contact opgenomen telefonisch en mijn contract beeindigd. Omdat contract al (stilzwijgend) was verlengd wilde men geen enkele coulance toepassen. Ook niet gezien het contract enkele dagen na de verlenging was opgezegd. Had men de verlening van het contract aangekondigd dan had ik tijdig kunnen opzeggen. Lees goed de voorwaarden met de kleine lettertjes voordat je met ze een contract aangaat.

snelle telefonische reactie

Had telefonische reactie niet verwacht. Antwoord was overeenkomstig verwachting

Geweldig!

Je wordt aangesproken in correct Nederlands, op een rustig tempo. De uitleg is duidelijk, ook als je vragen hebt.

Goed geholpen.

Altijd goed advies

De Vastelastenbond neemt je veel uitzoekwerk uit handen!

De Vastelastenbond heeft tijdig mijn energie contract aangepast zodat ik na beëindiging van het energie plafond toch een gunstige prijs betaal voor mijn energie.

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.