Onzichtbaar actief

Ik merk weinig van jullie activiteiten. Zou graag weten waarop de nieuwe keuze voor mijn pakket is gebaseerd. Ik wacht nog steeds op een voorstel voor de ziektekostenverzekering. Telefonisch aal aangegeven, maar nog geen reactie gehad.

Onzichtbaar actief

Duurde nu erg lang voor er antwoord was

Duurder e nu lang voor er antwoord kwam. Op mails was voorheen beter.

helemaal super

helemaal super geregeld

Ondanks de vervelende samenloop van omstandigheden ben ik redelijk tevreden .

Doordat er een verkeerd emailadres in omloop was ben ik op 14 november j.l doordat ik i een bankafschrijving zag van Gewoon Energie na eigen onderzoek erachter gekomen dat Eneco niet meer mijn leverancier was. Al vanaf 2 november.Het contract met Gewoon Energie bleek reeds vanaf juni 2022 afgesloten. Zonder mijn medeweten en goedkeuring.Jammer dat er geen brief is gestuurd naar mijn bij u bekend adres op dat moment.Antwoord Gewoon Energie, Wij regelen alles digitaal.Zonder tegenbericht gaat u accoord.De 14 daagse opzegtermijn was intussen al verlopen.na heen en weer contact. Jammer. Nu is i.i.g. het juiste emailadres bekend bij de Vastelastenbond en Gewoon Energie.Oktober 2022 stelde mijn 3 jarig contract met Welkom Energie doir faillissement opeens niets meer voor.Ik kon toen energie krijgen tegen een 2 1/2 keer zo duur tarief.Gezworen dat ik niet meer naar een kleine energieleverancier zou gaan. Het is dan toch gebeurt zonder invloed te hebben. Gr.Har Versteden.

Wederom uitstekend geregeld

Pok in deze moeilijke tijd toch weer een schappelijk energiecontract gerealiseerd

Wederom uitstekend geregeld

Ben ieder jaar weer opnieuw goed geholpen Met de overstap naar een andere energie levering Tevreden klant Ga zo door Vrg Gerry

Keurig geregelde overstap waardoor de kosten binnen de perken blijven.

zie korte omschrijving.

prima verlopen

het gaat al jaren goed met advies.

Gewoon allemaal goed geregeld

Fijn om toch een vast energie contract via jullie gevonden te hebben

Dank zij de vastelastenbond een goed energie contract afgesloten

Mijn energieleverancier had net aangekondigd dat zij de prijzen flink gingen verhogen. De terugleververgoeding van mijn zonnepanelen was daarentegen flink omlaag gebracht. Juist op dat moment kreeg ik een gunstig aanbod van de vastelastenbond waarvan ik gebruik heb gemaakt.

Een scherp energiecontract met vaste prijs voor 1 jaar

Uitstekend aanbod met vaste prijs voor gas en elektra voor 1 jaar vast. Veel beter tarief dan bij concurentie.

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.