telefonisch niet bereikbaar

zie boven.

Heel tevreden

Als wordt hoor je geregeld super

Het was heel goed!!!!

Maar mijn zoon heeft me nu onder curatele,door mijn leeftijd van 88 jaar en doordat ik te veel geld uitgaf. Dus nu ben ik niet meer lid van jullie organisatie,wat mij wel spijt,want julie deden het prima Ga zo door!

Handig en besparend

De Vastelastenbond zocht uit welk energiecontract voor mij het voordeligst was, binnen de voorwaarden die ik stelde, en resulteerde in een flink goedkoper energiecontract. Prima geregeld dus.

Prima geregeld.

Geen zoekstraal, alles werd heel goed geregeld. Duidelijke communicatie. We zijn zeer tevreden.

Geen ontzorging.

Overstap niet goed geregeld, omdat men niet wist wat de einddatum van mijn energie contact was. Terwijl ik al jaren lid ben. Dat was even een tegenvaller. Toen ik belde ben ik ook nog steeds niet goed geholpen. Beetje brutaal afgesnauwd. Voorheen altijd dik tevreden geweest, maar nu door de drukte was het een heel ander verhaal. Hoop dat dit volgend jaar beter gaat.

Fantastische

Zonder dat je maar iets hoeft te doen wordt je weer aan de beste energie deal gekoppeld

Prima dienstverlening

Je vult de gegevens in en alles wordt voor jou geregeld. Helpdesk is prima bereikbaar, je wordt goed te woord gestaan. Met een woord: Top.

Snel geregeld

Na de schrik van mijn Essent aanbod bij de Vastelastenbond via de website een berekening gemaakt, daar kwam een betaalbaar voorstel uit. Daarop ingetekend en binnen een dag was e.e.a. geregeld. Dus heel blij met Vastelastenbond

Alles snel en goed geregeld

Lekker makkelijk

Ik vindt het fijn om geen omkijken te hebben aan wat voordeliger is. Een mailtje als jullie iets gevonden hebben en jullie regelen alles van opzegging tot aansluiting

Toppers!

DJ heeft dit goed voor elkaar allemaal. Behulpzaam en goed geïnformeerd altijd.

Onduidelijk

Ik ben verhuisd en kreeg een contract bij Budget Thuis. En toen ineens bij Gewoon Energie. En toen kreeg ik weer een mail dat dit toch niet doorging, maar ik zit nu volgens mij wel bij Gewoon Energie. Het is erg onduidelijk…

Men doet wat men uitdraagt

Wij hebben nu ± 3 a 4 jaar een contact met de Vastelastenbond en zijn daar erg tevreden over. Er wordt op tijd gecommuniceerd en tot nu toe is alles prima en op tijd geregeld.

een vertrouwd adres waar ik mijn energie contractzorgen graag aan overlaat.

in een situatie waarin de energierekening van dag tot dag varieert komt vastenlastenbond met een lange termijn oplossing. Misschien voor de toekomst uiteindelijk niet de goedkoopste oplossing, maar dat laat zich pas achteraf vaststellen. Op dit moment wel de oplossing die stabiliteit in het uitgavenpatroon garandeert.

Snel en duidelijk!

Je wordt goed geinformeerd en ze maken de juiste keuzes!

Tot zover netjes behandeld

Nog maar kort lid, maar bevalt prima

Helaas niet goed geregeld

De gesloten deal via de Vastelastenbond is top. Aan de energiemaatschappij was alleen een paar weken later mijn ingangsdatum gecommuniceerd tov mijn verhuisdatum. Gevolg was dat ik door Stedin bijna na een paar weken werd afgesloten, best wel vervelend. Dat heb ik snel op kunnen lossen, het is me alleen nog steeds een raadsel wat ik aan kosten voor de eerste weken kwijt ben.

ik ben heel blij met van zelf geregeld

Dit is voor mij niet meer te doen van wege mij leeftijd 80 jaar en ik ben niet op gegroet met de computer gr h.hondshorst

Teleurgesteld in de te late verlenging van mijn contract.

De Vastelastenbond mails gestuurd en klacht via site ingevuld. Slechte (telefonische) bereikbaar en niet/dan wel erg laat reageren op klachten. Tevens ontvang ik geen reactie op mijn vragen/klachten. Al met al teleurgesteld hierin. Het positieve is dat ze een goede deal voor 1 jaar hebben geregeld.

Ik betaal echt de beste prijs via bemiddeling van de Vastelastenbond. En dat is heel erg belangrijk in tijdens van stijgende kosten en afnemende koopkracht. Ik verander wel af en toe wat vaker van energieleverancier, maar alles wordt enkele maanden later weer financieel afgewikkeld, waardoor ik dan niet duurder uit bent.

Bij het omzetten van leverancier gaat het goed en krijgt men op tijd de nieuwe leverancier door

Prima.

Alles ging vanzelf. Goed geregeld.

Heel blij met de overstap naar Gewoonenergie!

Kwam als een verrassing dat jullie voor 1 jaar ons energiecontract vast hebben kunnen zetten met lagere prijzen voor gas en stroom. Scheelt ons 114 euro per maand ten opzichte van de vorige leverancier. Wij hoefde er niets voor te doen en alles is prima geregeld! Geen zorgen meer dat het termijnbedrag verhoogt wordt, geeft rust. Hartelijk dank daarvoor, wij zijn blij met jullie!

Alles wordt correct afgehandeld.

De oude energie leverancier doet er 2 maanden over om alles af te handelen. Ik heb m'n tegoeden nog niet terug ontvangen ook brengen ze nog een maand extra voorschot in rekening die nog steeds niet terug betaald is. Als het goed is maken ze het tegoed deze maand over op mijn rekening. Het betreft Budget energie.

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.