Na een aantal weken waar niemand telf of via de mail te bereiken was ben ik vanmorgen zo als altijd zeer goed geholpen.

Geen omkijken naar het beste energiecontract

Lijkt me duidelijk, toch? Wel puntje van kritiek: mijn Djaims-app gaat nog steeds uit van mijn voor-vorige contract (van 15-8-2020 tot 15-8-2021); daar word ik zo niet veel wijzer van.

gaat best lekker

Ik heb geen ervaring met deze zaken maar voor zover als ik het kan begrijpen doen ze het niet slecht, maar we zullen het afwachten wat het gaat worden, dus veel sterkte ermee en gaat zo door.

Beste optie gekregen

Zie boven

Wordt geregeld

Het wordt geregeld ,

Alles wordt supernetjes geregeld en je hebt er geen omkijken naar Ben heel tevreden

zeer contend

ik vindt het heel goed,en gemakkelijk.

Geen problemen alles goed geregeld.

Verbazing

Ik was verbaasd omdat ik bij de melding van schade aan mijn fototoestel er op werd gewezen dat als ik mijn fototoestel in een afgesloten auto op een parkeerplaats achter liet en zou worden gestolen het fototoestel niet verzekerd zou zijn. Een volledige irrelevante opmerking.

Slechte en late reactie wacht nog steeds op antwoord

Het antwoord van mail 3 okt nog steeds niet ontvangen voor aanpassing volgens u voorstel van 1000 m3 gas en 1000Kwh en 130 euro cashback, hetgeen ik de eerste dag naar jullie opgegeven heb. Zeer slechte en trage reactie is mijn ervaring en als je belt is het hopeloos, sorry het is niet anders. Groetjes Verhees

Zoals ik van jullie gewend ben alles gewoon TOP geregeld van begin tot einde

Zeker in deze onzekere tijden van energiecrisis enz is het goed dat zorgen over contracten en hoge energierekeningen door jullie worden geregeld, verder geen omkijken naar. Blij dat jullie nog een redelijk goed jaarcontract hebben kunnen vinden.

Goede, geweldige service

No nonsens

Doen wat ze zeggen

Goede info en service

Als ik iets vraag zoeken ze dat helemaal uit. Steeds goed advies gehad. Voelt dat ik in vertrouwde handen ben.

we kregen een aanbod dat veel beter was dan de rest van de markt

Via de Vastelastenbond kregen we een jaarcontract aangeboden tegen redelijke tarieven op een moment dat alle energieleverancier alleen nog variabele contracten aanboden tegen zeer hoge tarieven.

telefonisch onbereikbaar!!

Er is door jullie een fout gemaakt bij het omzetten naar energie gewoon. Graag wilde ik dit met jullie bespreken, maar is onmogelijk gebleken. Ik heb wel een mailmelding gedaan, maar hier ook niets opgehoord!! Mijn huidige adres, waar dus ook geleverd dient te worden is op nr 186, Graag ontvang ik van jullie een bevestiging dat mijn adres nu juist is gewijzigd!!! Dus 186, ZONDER TOEVOEGING. Graag word ik door jullie benaderd!!

grote klasse.

ben er zeer content mee .en vooral met de vastelastenbond.

goed advies

goed advies, snelle actei

Het was goed geregeld.

De zin hierboven zegt genoeg.

Zeer professionele organisatie

Ik ben blij dat mij aangesloten heb aan deze firma

Contract goed, prijs echt enorm gestegen

Mocht de prijs komende maanden dalen verwacht ik wel dat jullie eerder in het jaar gaan zoeken wat voordeliger is. In januari krijg ik ook zonnepanelen.

ervaring tot nu toe goed en het is makkelijk

Fijn om met jullie samen te werken

fout op fout op fout op fout.....

Vorig jaar ging alles fout, ook dit jaar weer maar dan nog een graadje erger! Wij hebben 2 aansluitingen; 1 voor gas en electra in ons woonhuis en 1 voor electra in onze werkplaats. 1. Bij de verlenging van het woonhuiscontract werd dit door de nieuwe leverancier ten onrechte gezien als een dubbele aanvraag (het werkplaatscontract liep daar al) en geannuleerd. Na herhaaldelijk bellen en onterechte geruststellingen uiteindelijk gehoor gevonden voor het probleem en uiteindelijk gecorrigeerd. 2. Bij de verlenging van het woonhuiscontract blijkt alleen het electradeel te zijn opgezegd, de oude leverancier is gewoon gas blijven leveren en de levering van electra ging naar een nieuwe leverancier. Wel jaar- maar geen eindafrekening ontvangen, zodoende kwam ik hierachter. Wederom vaak moeten bellen, weet nog steeds niet of en hoe dit is opgelost (geen reactie meer ontvangen). 3. Voor de electra in de werkplaats wordt momenteel zowel door de oude als de nieuwe leverancier een termijnbedrag geïncasseerd, blijkbaar weer iets misgegaan met de verlenging. Ook hiervoor weer moeten bellen, waarna medewerker Vastelastenbond doodleuk meldde "onmogelijk, kan helemaal niet". Ze heeft beloofd e.e.a. uit te zoeken, ook niks meer van gehoord. Ik ben niet meer blij met de Vastelastenbond, daar betaal ik dan 2x een jaarcontributie voor en het kost mij alleen maar stress en frustratie. Uiteindelijk moet ik nog vragen om een excuus ook.... heel slecht!

Bijzonder dat jullie nog contracten kunnen regelen

Via telefoon is een overeenkomst begrijpelijker omdat er gelegenheid is voor een dialoog. M.a.w. Als he het niet begrijpt kun doorvragen. Als je een dergelijk onderwerp met veel ins en outs op een site moet uitwerken blijven er veel onzekerheden hangen.

Ondersteunend

Positief

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.