Prima , we vertrouwen erop, juist in deze onbestendige tijd.

We worden vriendelijke behandeld, ook al hadden we een ander inzicht, maar uw deskundigheid is relevant. Wie kan zo'n toestand voorzien. Beleidsmatig is door onze bestuurders niet de juiste beslissingen genomen die rekening houden met langere termijnen.

Erg slecht edit: iets beter

Ik heb mij 5 september aangemeld voor 'Energie - Vanzelf geregeld'. Diezelfde dag heb ik per mail aangegeven dat ik mijn herroepingsrecht gebruik. Vervolgens heb ik 9 september een welkomst mail gehad van jullie. Ik heb hierop geantwoord op 13 september dat ik geen interesse heb in jullie diensten. Op 14 september heb ik telefonisch contact gehad met jullie en dit nogmaals aangegeven. Toen heb ik direct een bevestigingsmail gekregen dat het is opgezegd. Nog steeds ruim binnen de 14 dagen dus. Ik heb ook geen energiedeal van jullie aangenomen, deze heb ik in datzelfde telefoongesprek afgewezen en ik heb hiervan bevestiging gehad van Gewoon Energie. Nog steeds krijg ik deze herinneringen en ik sta nu al dagen achter elkaar uren in de wacht telefonisch. Neem AUB contact met mij op Edit: er is inmiddels contact gezocht en de zaak is nu afgehandeld. Cijfer aangepast van 1 naar 3.

Goede service! Al meerdere mensen lid gemaakt!

GOED

ALTIJD GOED GEHOLPEN.

Goede service!

Er wordt met je meegedacht, je krijgt vrijwel altijd snel iemand aan de telefoon, je wordt vriendelijk en correct bejegend, vragen worden met kennis van zaken beantwoord. Ik ben zeer tevreden!

Fantastische organisatie

Idem

Vertrouw jullie expertise

Het is in deze tijd al moelijk om goed zicht te houden op energietarieven, laat staan op de ontwikkeling van de tarieven. Moet dus vertrouwen op jullie deskundigheid en het contract viel me mee, afgaand op alle berichten die er rondgaan.

Kunnen niet tegen verlies

Ben verhuisd naar Duitsland. Is bevestigd door von. Blijven toch aanbiedingen sturen. Is vervelend. Hoogst vervelend.

Geen omkijken naar!!

Ik ben nu al een paar jaar lid en iedere keer verloopt de overstap zonder problemen. Ik vertrouw er op dat de Vastelastenbond inderdaad de voordeligste deal vindt en voor mij afsluit. Ook als ik een vraag heb wordt hier snel en naar tevredenheid op gereageerd.

Tot nu toe ben ik tevreden

De keuze aan de vastelastenbond over te laten neemt mij jaarlijks werk en tijd uit handen. Wat ik mis na uw keuze van leverancier: - De argumentatie, waarom u die leverancier juist heeft gekozen in plaats van een andere - Nadat u een keuze voor de klant heeft gemaakt duidelijk melden, dat de gekozen leverancier binnenkort een aanbod doet, dat automatisch definitief wordt gemaakt, als de klant geen reactie geeft.

voor mij hoeft het helemaal niet meer!

* Achteraf blijkt het aanbod duurder dan wat ik zelf het afgesloten * Zelf achter zaken aan moeten gaan * Twee maal de 'nieuwe leverancier" moeten mailen dat ik niet op het aanbod in wilde gaan * Onbegrip bij de bond * Nare dame aan telefoon Achteraf teruggebeld door de Vastelastenbond, alles doorgesproken en de zaak is positief afgedaan.

Zit nog steeds te wachten op belletje met uitleg

Heb na heel veel gesprekken in de wacht, uiteindelijk iemand aan de lijn gekregen, en gevraagd of jullie me uit konden leggen wat nu eindelijk mijn maandlasten gaan worden (heb namelijk 2 verschillende termijn bedragen door gekregen), maar ben nog steeds niet terug gebeld. Vind dit erg spijtig

Makkelijk voor ons.

Zorgeloos overstappen

Ik had al ervaring met de Vastelastenbond door mijn zonnepanelen. Nu geprobeerd met overstappen van energieleverancier. Mijn jaarcontract liep op 9 augustus af en zo'n vier weken van tevoren de Vastelastenbond ingeschakeld. Heel snel hadden ze een nieuw jaarcontract bij een andere leverancier voorgesteld. Ik had geen flauw idee of dit nu een goed contract was en of ik niet beter nog zo'n 3 weken had kunnen wachten. Een ander probleem was dat het nieuwe contract pas op 1 januari 2023 zou ingaan. Daarover toch maar even gebeld met de Vastelastenbond en toen bleek het contract toch op 10 augustus in te kunnen gaan. Wel zo makkelijk. Dus alles is goedgekomen, maar ik had toch liever ook even meegekeken met mogelijke andere alternatieven,

Ben blij dat jullie dat regelen

Zie hierboven

Deskundig

Heb het gevoel dat het afsluiten van het energiecontract in goede, betrouwbare en deskundige handen ligt bij de Vastelastenbond. Als particulier kun je uiteraard nooit met energieleveranciers onderhandelen over een goed contract. De Vastelastenbond kan hier achter de schermen meer in betekenen verwacht ik

Na een paar jaar lid nog steeds erg betrouwbaar voor het voordeligste abonnement

Duidelijke berichtgeving

Oké

Tot op heden gaat alles goed,wij betalen nu € 250,- p/m,verder maar afwachten niemand kan het voorepellen

Goede service en informatie.

Maak gebruik van jullie expertise vwb de huidige energiemarkt.

Prima geregeld

Fijn dat je zelf niet hoeft uit te zoeken wat voordelig is in deze wir war van energie aanbieders.

Was altijd goed, nu rommelig

Ben nu van energie direct naar gewoon energie. Weet nog steeds niet of ik alleen met gas over ben of ook met eletriciteit. Want op gewoon energie werkt de app nog niet, en op energie direct kan ik nog steeds het electricteitsverbruik zien, maar niet het gas. Met jullie gebeld, maar dat leverde ook niets op. En gewoon energie kent alleen een robot chatt, die mijn vraag niet kent.

Goede keuze, prima contract onder deze omstandigheden met hoge kosten voor gas en stroom.

Goede aanbieding gedaan

Bijzonder dat ik nog een 1-jarig vast contract heb kunnen afsluiten, gezien de huidige situatie op de energiemarkt

Heel erg tevreden

Ben heel blij hoef niets te regelen alles wordt voor je gedaan dus geen zorgen.

Prima geregeld

Zie hierboven

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.