Duidelijk en vriendelijk

Het gesprek kwam bijzonder gezellig maar ook zeker professioneel over. De dame had kennis van zaken maar schakelde goed tussen duidelijke uitleg en een gezellig gesprek. Zij mag ons nog een keer bellen. ;)

Al mijn verzekeringen goed geregeld en goede klantenservice.

Vaste Lasten Bond is zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar. Op mijn vragen krijg ik snel en duidelijk antwoord. Hierbij dank aan mevrouw Van Beers voor het prettige contact en goede service. En daarnaast ben ik ook nog goed verzekerd tegen de beste prijs.

Goede service en verzekeringen.

Goede service en meedenken van de verzekeringsadviseur.

Heel positief.

Prima,adequaat,professioneel en meedenkend met de klant,neemt daar ook de tijd voor.

Prima contact en actief

Ze kijken of er een voordeligere aanbieder is, wat mij tijd scheelt. Wellicht handig dat ze een telefonische check doen hoe de situatie en wensen nu zijn.

Attent dat jullie mij hebben gewezen op bepaalde details in de verzekerings polissen.

Even als vorig jaar uitstekend geholpen

al mijn vragen inzake de aanbieding van Budget Energie zijn uitstekend beantwoord door Michelle Ostrom ( Chapo)

Snelle afhandeling tot volle tevredenheid!!

Na een telefoongesprek met Amber, waarbij ik onze situatie heb uitgelegd, heeft zij binnen een paar dagen de zaak helemaal afgerond en staat het schadebedrag al bijgeschreven op mijn rekening! Chapeau!

Heldere duidelijke uitleg bij een luisterend oor in belang van cliënt...

De medewerkster heeft begrip voor mijn situatie

Zij heeft alles gedaan om de schade naar tevredenheid op te lossen.

Discussie over contracteinde snel opgelost

Al jarenlang ben ik zeer tevreden over de dienstverlening van de Vastelastenbond. Afgelopen jaar maakten ze een fout bij de beëindiging van mijn energiecontract. Na een goed gesprek hebben ze het keurig opgelost.

Fout bij contractterminen, bonus kwijt

Door jullie fout met de contractermijnen (oude contract wordt te vroeg opgezegd, niuwe contract ging te vroeg in), ben ik de welkomstbonus van mijn oude energieleverancier quit. Ik had jullie op tijd erop attendeerd maar jullie hebben niet op tijd gereageerd. Ook de klacht die ik toen indiende wordt niet behandeld. Dus 75Euro verlies en geen gehoor gekregen.

Marije heeft mij heel goed geholpen

ik werd door Marije super goed en netjes telefonisch geholpen

Ik ben super tevreden!!!

Elk jaar opnieuw krijg ik het meest ideale contract aangeboden! Bij eventuele vragen krijg ik altijd snel antwoord. Ik maak altijd reclame voor jullie. Ga zo door!!! Net nog een zeer aardige dame aan de lijn gehad. Niets dan lof!

Ongedwongen en zeer meedenkend.

Met Amber gesproken en zeer vriendelijk Gesprek gehad. Er werd aandachtig geluisterd en op ingespeeld met uiteindelijk prachtige resultaten tot eindconclusie. Zeer tevreden!

Geweldig contact!

Bereidheid en actief meedenkwerk met mij werd zeer op prijs gesteld!

Verwarrend en onjuist

De informatie van de Vastelastenbond is verwarrend. Het is geen bond maar een commercieel bedrijf. men levert geen energie zoals gesuggereerd, maar bemiddelingsdiensten. Daar wordt dan 49 euro per jaar voor gevraagd. Als je niet oppast, loopt dat steeds door. Ik nam een gascontract van 2,15 euro. In het contract bleek dit al 2,19 te zijn. Bij de afrekening 2,26.

Heel tevreden

Ik heb gebruik gemaakt van aangeboden telefonisch gesprek over verzekeringen. Ik ben zeer tevreden over aangeboden alternatieven. Betere dekking én stuk voordeliger. Ook fijn dat nu jaarlijks update volgt. Eerder al voor energiecontract gebruik gemaakt van vastelastenbond.

Wij zijn goed geholpen, fijn gesprek gehad

Het gesprek is fijn verlopen, daarom hopen wij dat je ons blijft steunen, want ik heb een gehandicapte zoon en zoveel werk er mee, dat ik dit er niet bij kunt hebben. Dus daarom vraag ik nog een keer, ik hoop dat jullie ons blijft helpen.

Korte lijn. Snel geholpen telefonisch.

Duidelijke uitleg Wel een medewerkster aan de lijn gehad een keer, die nogal kortaf was. Weerhield mij om nog vragen te stellen. Vind het belangrijk dat jullie onafhankelijk zijn. Mooie organisatie.

vanaf het begin tot nu toe zeer tevreden

Ben al jaren lid van dit bedrijf men denkt altijd mee in het ontzorgen van mij en mijn familie.

Komen afspraken na

Bellen terug wanneer het uitkomt. denken goed mee en letten op de juiste details wordt niet gepushed

Sympathiek

Twee keer contact gehad met Amber. Zeer prettig. Helaas kon ze mij niet een goedkopere verzekering bieden dan die ik zelf al had ontdekt. Voor mensen die weinig tijd hebben is de Vastelastenbond ideaal.

Klantverachting!

Verdubbeling van tarieven, daarna tot 2x toe bewijsbaar opgezegd en dan uitgemaakt worden voor leugenaar. Wat een slecht bedrijf is dit geworden, klant verachting in het vaandel

Zeer fijn contact altijd

Altijd vriendelijk en goed geholpen met mijn energie contract en nu met mijn verzekeringen

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.