Alles geleverd vriendelijke bezorgster! Fijne aanbiedingen ook. Qua prijs, ik vind 6 euro bezorgkosten wel vrij duur. Ik weet niet zeker of ik nog bestel als de aanbieding voorbij is.
Alleen wil ik weten als jullie op dinsdag of zaterdag word bezorgt Hoe moet ik dan in de folder kijken
De bezorging wordt op tijd aangegeven.Vriendelijke en behulpzame bezorgers. Met de app minder blij,het duurt veel te lang voor ik mijn lijstje klaar heb.Reden:zit je op de aanbiedingen vliegt de pagina vaak weer terug naar home.
Vriendelijk e n altijd bereid om de boodschappen binnen te brengen
Altijd top!
Was allemaal in orde.
Geen aanmerkingen alles oke mooi op is er iets ze bellen .
Al jaren ben ik klant van de Plus. Met veel vertrouwen. Ik zou niet anders willen.
Ik kreeg netjes in de ochtend voor mijn bestelling bezorgd werd een telefoontje met de mededeling dat 3 artikelen niet beschikbaar waren maar dat een vervangende product gevonden was. Helemaal geen probleem. Ik vroeg aan de bezorger of hij de lege kratten mee wou nemen want A) ik vond €20 voor de kratten te duur en B) wat moet ik nou met 4 lege kratten doen? Het antwoord was ‘er nee, je moet naar de winkel om dat te doen. ‘ lekker dan. Bij het uitpakken van de boodschappen zag ik dat we kinderkwark toetjes miste dus ik heb gebeld met de winkel. Ik was geïnformeerd dat deze later op de dag bezorgd zou worden. Niet dus. Ik heb nog steeds geen kinderkwark. Een beetje jammer
Online bestellen en thuis bezorgd krijgen is zo gemakkelijk en neemt zoveel zorg weg als je zelf niet meer zo goed in staat bent tot sjouwen met boodschappen.
Nette bezorging, vriendelijk en behulpzaam. kreeg een paar alternatieve producten en 1 niet leverbaar. Ik mis echter wat online services zoals keuze voor alternatieven en het vooraf in te vullen emballage/statiegeld.
Mijn man en ik zijn alle bij ziek en dan is het fijn om de boodschappen thuis te laten bezorgen. Wat helemaal super was woensdag avond besteld en donderdag was het om ongeveer 11.45 bezorgd. Nogmaals complimenten
Na jaren het weer eens geprobeerd om te bestellen. 2 artikelen kwam een alternatief voor, lege flessen waren gedeukt dus die werden niet mee teruggenomen. En ik wilde de krat waarin de boodschappen zaten gelijk mee retour geven en dat kon ook niet. Hieraan heb ik pertinent niet toegeven en de krat is mee retour gegaan. En dan blijkt vandaag, dat de maaltijdsalades (gisteren bezorgd) houdbaar zijn t/m vandaag. Conclusie: ik bestel nu echt nooit meer!
Goede afwikkeling en mogelijkheid om wat wijzigingen door te voeren. Bezorger niet gehaast en geeft de ruimte om je bestellingen even in de keuken te brengen
Alle keren goed gegaan. Nu echter 1 product vergeten, wel betaald en 3 niet op voorraad. Gebeld met Plus en volgende keer krijg ik het product er alsnog gratis bij.
Alles was netjes verdeeld over de twee kratten en alles was compleet. Geen vervangende producten, maar gewoon wat ik besteld had. De jongen is al vaker aan de deur geweest en weet die waar ie moet zijn. Heel fijn.
Het was een verrassing te ontdekken dat bij de eerste bestelling geen bezorgkosten worden gerekend.
Snelle en vriendelijke levering! Top!
Prettig ervaring
Altijd de juiste boodschappen en een vriendelijk gezicht. Mocht er een vervangend artikel nodig zijn dan is dat ook echt prima geregeld. Topservice!!
Bestelling wordt netjes op tijd geleverd. Er missen echter producten, waar je vooraf niet over wordt geïnformeerd. Producten die in de aanbieding zijn en online besteld worden, zie je in de online bestelling met korting, maar in de factuur zonder korting zodra bestelling niet binnen de folderperiode wordt bezorgd. Dit wordt niet vermeld in het bestelproces.
Prima levering vriendelijke dame. Voor herhaling vatbaar
Prima en snel geleverd!
Ik zat te wachten op mijn bestelling. Je krijgt geen seintje als ze er bijna zijn. Het is tussen 2 en 4, dus je zal wel zien hoe laat ze komen. Ik werd gebeld door een medewerker met de melding; er zijn artikelen niet voorradig. Wat bleek, 7 artikelen waren er niet. Ik verstond de medewerker amper en moest op afstand, even beslissen wat ik evt anders wilde hebben. Ik bestel online, omdat ik niet naar de winkel kan. Voor mij is het een must, om de boodschappen thuis te laten bezorgen. Deze redenen maakt, dat ik niet hogere score kan geven.
vriendelijke bezorging en goede artikelen