Vriendelijke bezorger pakt voor mij de zware dingen uit. Aanbiedingen vindt ik wat minder. Maar voor mij voldoet het.
Bezorger altijd mooi op tijd. Met de juiste producten. Chapeau
Vriendelijk personeel
Ik heb goede ervaring met het aan huis bezorgen van mijn boodschappen ook fijn dat het personeel goed mee denkt over bepaalde boodschappen. Blij mee
De on-line bestelling is goed te volgen en altijd naar wens. Vervangende artikelen eventueel dus erg fijn.
Snelle service, fijn personeel, probleemoplossend
Goedkoop Plus bestellingen snel bezorgen .
Echte top service tijdens de bezorging.
Na dat we besteld hadden en ook al een afspraak hadden , bezorger zou tussen 10 en 12 langs komen , om 13 uur kontact gehad en bleek dat het bestelde helemaal niet mee gegeven was doordat het niet leverbaar was , duuhhh
Makkelijk om de boodschappen zo op te kunnen halen, jammer dat we wat vergeten waren en daarvoor terug moesten komen. Alles goed verpakt
Ik wordt altijd goed behandelt en mijn boodschappen worden altijd netjes bezorgd
Super vriendelijke en kundige medewerker bij het pickup point. Zeer behulpzaam en alles is altijd netjes in orde
Veel keuze in boodschappen, goede kwaliteit, nette vriendelijke bezorger,keurig op tijd zoals aangegeven wordt wanneer je boodschappen thuis bezorgd worden. In 1 zin tot nu toe is mijn ervaring geweldig.
De bestelling loopt stroef omdat de site onhandig werkt en niet helder is. De hoeveelheid die 1 klant mag wordt pas bij het ophalen duidelijk. Zet dat dan ook op de site. Ook achteraf betalen bij ophalen wordt pas bij afrekenen duidelijk. Anders had ik het laten bezorgen, nu heb ik het maar opgehaald. Feitelijk niet meer van deze tijd. Tevens krijgt je in de mails net als nu, we hebben de bestelling gebracht, neen ik heb het opgehaald. Maar het personeel is net zo vriendelijk en je wordt ook goed op de hoogte gehouden.
Bezorger komt altijd binnen het afgesproken tijdvenster. De bestelling is meestal compleet; af en toe is een vervangend product gekozen (indien besteld product niet voorradig is) en dit is altijd een goede keuze.
Persoonlijk hecht ik veel waarde aan klantvriendelijkheid en dat zit bij de bezorgers van Plus helemaal goed. Ok als producten niet op voorraad blijken, word ik altijd netjes gebeld voor een evt alternatief. Klein “minpuntje” is dat helaas de mails niet meer binnenkomen waar ik mee kon zien of de bezorger er bijna was. Geen heel groot probleem, je hoeft tenslotte maar 2 uurtjes thuis te zijn voor de boodschappen, maar soms was het wel makkelijk natuurlijk.
Meestal alles goed geregeld, als er iets niet goed is en je beld wordt het opgelost!
Vriendelijk en behulpzaam
Een aantal producten waren niet voorradig en zijn niet geleverd, maar er is niet (zoals wel bij de bestelling aangegeven) een alternatief artikel aangeboden bij de deur. We hebben bijvoorbeeld de tapashapjes 2 stuks voor € 4,50 besteld. Één van de gekozen tapashapjes was niet voorradig, waardoor alleen de ander is geleverd en je daarvoor € 4,29 betaalt en de korting dus misloopt. De bezorger was overigens wel erg vriendelijk en netjes op tijd.
Ook op zondag wordt er bezorgd. Chapeau!
Vroeger ook besteld dus had al ervaring met de Plus, wel erg veel statiegeld kratten gebruikt, had mi minder gekund. De bestelling site werkt wat omslachtig tov die van AH, ruimte voor verbetering vind ik. Wel tevreden over de geleverde artikelen.
Altijd netjes en klantvriendelijk bezorgd ,luister ook wel heel vriendelijk naar mijn tel ,mocht ik iets vergeten zijn. Plus medewerkers G Zo Door.
Ik werd heel goed geholpen door een vriendelijke jongedame. Ik kom zeker terug! Groet, A te A
Vriendelijke en tijdige bezorging.
De service en vriendelijkheid vh personeel is buitengewoon voor deze tijd en als je het vergelijkt met andere reguliere supermarkten!