Alles geleverd vriendelijke bezorgster

Alles geleverd vriendelijke bezorgster! Fijne aanbiedingen ook. Qua prijs, ik vind 6 euro bezorgkosten wel vrij duur. Ik weet niet zeker of ik nog bestel als de aanbieding voorbij is.

Heel goed bevallen

Alleen wil ik weten als jullie op dinsdag of zaterdag word bezorgt Hoe moet ik dan in de folder kijken

Goede service.

De bezorging wordt op tijd aangegeven.Vriendelijke en behulpzame bezorgers. Met de app minder blij,het duurt veel te lang voor ik mijn lijstje klaar heb.Reden:zit je op de aanbiedingen vliegt de pagina vaak weer terug naar home.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Vriendelijk e n altijd bereid om de boodschappen binnen te brengen

Altijd top!

Altijd top!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Het was goed gelukt ,voor herhaling vatbaar.

Was allemaal in orde.

Altijd goed

Geen aanmerkingen alles oke mooi op is er iets ze bellen .

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Goed en vertrouwd

Al jaren ben ik klant van de Plus. Met veel vertrouwen. Ik zou niet anders willen.

Service kan beter

Ik kreeg netjes in de ochtend voor mijn bestelling bezorgd werd een telefoontje met de mededeling dat 3 artikelen niet beschikbaar waren maar dat een vervangende product gevonden was. Helemaal geen probleem. Ik vroeg aan de bezorger of hij de lege kratten mee wou nemen want A) ik vond €20 voor de kratten te duur en B) wat moet ik nou met 4 lege kratten doen? Het antwoord was ‘er nee, je moet naar de winkel om dat te doen. ‘ lekker dan. Bij het uitpakken van de boodschappen zag ik dat we kinderkwark toetjes miste dus ik heb gebeld met de winkel. Ik was geïnformeerd dat deze later op de dag bezorgd zou worden. Niet dus. Ik heb nog steeds geen kinderkwark. Een beetje jammer

Prima bezorging

Online bestellen en thuis bezorgd krijgen is zo gemakkelijk en neemt zoveel zorg weg als je zelf niet meer zo goed in staat bent tot sjouwen met boodschappen.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Nette bezorging, paar alternatieven, mis wat online service

Nette bezorging, vriendelijk en behulpzaam. kreeg een paar alternatieve producten en 1 niet leverbaar. Ik mis echter wat online services zoals keuze voor alternatieven en het vooraf in te vullen emballage/statiegeld.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Mijn man en ik zijn alle bij ziek en dan is het fijn om de boodschappen thuis te laten bezorgen. Wat helemaal super was woensdag avond besteld en donderdag was het om ongeveer 11.45 bezorgd. Nogmaals complimenten

als vanouds

Na jaren het weer eens geprobeerd om te bestellen. 2 artikelen kwam een alternatief voor, lege flessen waren gedeukt dus die werden niet mee teruggenomen. En ik wilde de krat waarin de boodschappen zaten gelijk mee retour geven en dat kon ook niet. Hieraan heb ik pertinent niet toegeven en de krat is mee retour gegaan. En dan blijkt vandaag, dat de maaltijdsalades (gisteren bezorgd) houdbaar zijn t/m vandaag. Conclusie: ik bestel nu echt nooit meer!

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Zeer positief

Goede afwikkeling en mogelijkheid om wat wijzigingen door te voeren. Bezorger niet gehaast en geeft de ruimte om je bestellingen even in de keuken te brengen

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Alle keren goed gegaan. Nu echter 1 product vergeten, wel betaald en 3 niet op voorraad. Gebeld met Plus en volgende keer krijg ik het product er alsnog gratis bij.

Alles goed

Alles was netjes verdeeld over de twee kratten en alles was compleet. Geen vervangende producten, maar gewoon wat ik besteld had. De jongen is al vaker aan de deur geweest en weet die waar ie moet zijn. Heel fijn.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Ben blij dat boodschappen voor minder dan €50 toch bezorgd worden.

Het was een verrassing te ontdekken dat bij de eerste bestelling geen bezorgkosten worden gerekend.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Snelle levering!

Snelle en vriendelijke levering! Top!

Zeer goed geholpen bij afhalen 1e bestelling

Prettig ervaring

Topservice

Altijd de juiste boodschappen en een vriendelijk gezicht. Mocht er een vervangend artikel nodig zijn dan is dat ook echt prima geregeld. Topservice!!

Niet volledig tevreden

Bestelling wordt netjes op tijd geleverd. Er missen echter producten, waar je vooraf niet over wordt geïnformeerd. Producten die in de aanbieding zijn en online besteld worden, zie je in de online bestelling met korting, maar in de factuur zonder korting zodra bestelling niet binnen de folderperiode wordt bezorgd. Dit wordt niet vermeld in het bestelproces.

Prima geregeld

Prima levering vriendelijke dame. Voor herhaling vatbaar

eerste keer besteld

Prima en snel geleverd!

Waarom online bestellen

Ik zat te wachten op mijn bestelling. Je krijgt geen seintje als ze er bijna zijn. Het is tussen 2 en 4, dus je zal wel zien hoe laat ze komen. Ik werd gebeld door een medewerker met de melding; er zijn artikelen niet voorradig. Wat bleek, 7 artikelen waren er niet. Ik verstond de medewerker amper en moest op afstand, even beslissen wat ik evt anders wilde hebben. Ik bestel online, omdat ik niet naar de winkel kan. Voor mij is het een must, om de boodschappen thuis te laten bezorgen. Deze redenen maakt, dat ik niet hogere score kan geven.

vriendelijke bezorging en goede artikelen

vriendelijke bezorging en goede artikelen