Online kopen zoals het hoort

Snelle reactie op bestelling, snelle levering mbv koerier.

Snelle en goede service! Product is zoals omschreven op de site.

Prima zoals alles is geregeld. Bestelling volgende dag al in huis.

Jammer

Lichter van kleur dan op de site! Beginnen al scheurtjes in te komen

De ene dag om 9:30 uur besteld de andere dag een koerier om 12:00 uur voor de deur. Goede tussentijdse informatie. Vanwege een aantal plantenbakken kwam mijn bedrag boven het minimum uit voor gratis levering. Gelijk potgrond in zakken laten leveren tegen een uitstekende prijs. Zeer behulpzame en vriendelijke chauffeur.

top

zeer tevreden sympathieke chauffeur

positief

keurig op afgesproken tijd geleverd

In één woord "Perfect"

Wat een prachtig / betaalbare bloembakken. Telefonisch werd ruim de tijd genomen om tot de juiste beslissing.Levering erg snel. Gaat binnenkort nog een paar bakken bestellen. Zeer tevreden !!!

top

snelle levering bij de levering ontdekte de chauffeur dat er een gat in een van de plantenbakken zat, hij heeft hem gelijk weer mee genomen en de volgende dag kreeg ik de nieuwe alweer, super

Mooie plantenbakken en snel geleverd

5 grote plantenbakken besteld en enkele dagen nadien al geleverd. 1 plantenbak vertoonde lichte schade maar niets onoverkomelijk. Al bij al mooie bakken en snelle levering

Zeer mooie bloembakken en vlotte levering

Wij zijn heel tevreden. Wel zeer hoge verzendkosten naar België. Dat is het enige grote minpunt.

Geweldig. Goede kwaliteit en snelle service

Ik ben zeer tevreden en goede en snelle service

Mooie bakken

Kregen bericht dat we een afspraak met de koerier moesten maken, maar voor dat we contact met de koerier hadden gehad waren ze al bezorgt. Dat was wel vreemd maar verder keurige bloembakken ontvangen

Uitstekende service en snelle levering!

Kwaliteit bloempot!

Perfecte eerste levering

Eerste levering perfect geregeld tem aflevering

Snel en vriendelijk

Goede kwaliteit en snelle levering

Goed product

Mooie plantenbakken van goede kwaliteit. Goede levering en website. Mvg van Een tevreden klant.

Mooi en goede service

Het zijn mooie, degelijke schalen. Robuust uiterlijk, maar niet zwaar. Ik had er één besteld die niet was wat ik zocht. Zonder problemen omgeruild. Snelle bezorging ook.

Snelle aardige en goede service .elk ‘ probleempje ‘ werd snel en goed opgelost

Ik heb 2 bloembakken besteld, zijn snel én netjes geleverd

Mooie plantenbakken zou ze pook graag een keer ontvangen

Mooie bakken een andere dingen gekocht maar is nog steeds niet binnen helaas...

Zeer snelle levering

Heel mooie pilaar met bak gekocht. Staat te winnen in mijn tuintje. Ipv een plant heb ik er water ongedaan met lelies. Prachtig!

Gewoon super goed, snelle levering super mooi product

Bij deze webshop de 1x keer besteld, ik moest even zelf contact opnemen met de transporteur voor een afspraak voor de levering van mijn plantenbakken. Dit is heel fijn dan kun je zelf kiezen wanneer de chauffeur langs komt. Ik had gevraagd zo snel mogelijk, nou dat ging 2 dagen later. De volgende dag kreeg ik al een telefoontje dat ze al bezorgd werden helemaal super dus. Ook een pluim voor het transportbedrijf. Ik ben helemaal tevreden over alles, dus als ik de volgende keer iets nodig heb zal ik zeker weer hier bestellen

Mooie plantenbak

Mooie plantenbak en snel bezorgd. klein minpunt is dat ik zelf moest bellen met de koerier voor een afspraak voor de levering

Goede prijs, zeer tevreden over het product!

Goede en snelle service!

Heel goed, snelle versturing, mooie plantenbak, super aardige bezorger!

Zeer prettige ervaring met jullie. Het artikel zag er mooi uit (alleen iets te licht grijs) bezorger zeer aardig en hulpvaardig en assertief. ( direkt naar een oplossing zoeken om jullie te bellen om plantenbak weer mee te nemen)! Snelle levering.

lakemondsestraat 26

4043 JD Opheusden

085 487 1900

Over Plantenbakken & Zo

Welkom bij ''Plantenbakken & Zo''. Dé nummer 1 in outdoor plantenbakken! Plantenbakken & Zo wil de particuliere en zakelijke markt ontzorgen door eenvoudig en online een compleet pakket van outdoor plantenbakken en toebehoren aan te bieden.