Pluspunten

Zeer correcte bezorging door behulpzame chauffeur Beste prijs voor goed product Afronding bestelling liep gesmeerd

Pluspunten

Defect product ontvangen, werd zonder enig probleem per omgaande opgelost

Pluspunten

Snelle levering. Goede communicatie.

Een plantenbak was niet ingepakt voor vervoer. Slordig puntje. Kleine kras.

Pluspunten

Plantenbakken defect aangeleverd gekregen, is snel en correct opgelost. Goeie service!

Pluspunten

Prima geregeld, fijn telefonisch contact over levering!

Pluspunten

Snelle levering met keuze tyd en dag van bezorging! Goede snelle service

Pluspunten

Mooie producten. Snelle levering

Een bezorgcode zodat je precies weet wanneer je product bezorgd wordt. Vooral omdat dit grote producten zijn!!

Pluspunten

mail dat product even niet leverbaar is en daar een bericht toen er weer voorraad was

Pluspunten

Snel en goed afgeleverd .Ik ben tevreden

Zal niet weten wat

Pluspunten

Excellent service, prompt delivery, will definitely consider using again in future

Pluspunten

Positief is zeker de directe communicatie met het bedrijf. Alleen zit er een bug in het automatisch melden dat het product verzonden is. Dat bleek niet het geval te zijn. Duurde hierdoor iets langer. En helaas was het product niet in orde, maar dit werd zeer netjes opgelost. Met de koerier kwam al snel het vervangende product en kon ik de defecte meegeven. Met de koerier had ik afgesproken dat hij dinsdagmiddag zou komen. Hij kwam echter maandagmiddag al. Gelukkig was er iemand thuis ;-)

De bug uit het systeem halen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ben nog nooit klant geweest van Bert van de Pol. Sterker nog: ik had nog nooit van de naam gehoord.Ik vind het dus een kwalijke zaak, dat ik een mail krijg van een onderzoeksbureau om een enquête in te vullen. Ik wil graag tekst en uitleg hoe u aan mijn e-mail adres komt. ( )

Pluspunten

snelle en goed levering volgens afspraak

Pluspunten

Vlotte levering en mooie plantenbakken voor een goede prijs!

lakemondsestraat 26

4043 JD Opheusden

085 487 1900

Over Plantenbakken & Zo

Welkom bij ''Plantenbakken & Zo''. Dé nummer 1 in outdoor plantenbakken! Plantenbakken & Zo wil de particuliere en zakelijke markt ontzorgen door eenvoudig en online een compleet pakket van outdoor plantenbakken en toebehoren aan te bieden.