Mooi product, goede prijs, snelle levering

Snelle levering prima product

Mijn aankoop was ligt beschadigd

Bij aankomst blijkt dat de pot was beschadigd. Conform de bestelling contact opgenomen met Plantenbakken & Zo. Direct een mail terug of 50% korting of een nieuwe pot. Geweldige service. De volgende dag al weer een mail dat 17,50 is teruggestort.

Mooie plantenbakken, zoals wij ons voorgesteld hadden

Ook perfecte levering en optijd, zoals afgesproken

Goede en snelle service !

Leuke bakken nu lavendula on the balkonia :-)

Gezien, geklikt, geleverd en top!

Klopte allemaal, van de beschrijving tot de levering. Ging allemaal prima. Zo moet het.

Geweldig mooi precies als op de foto!

Super service avonds besteld en volgende dag al in huis!!

Geweldige service

Door een fout van mij kon ik de bestelde plantenbakken( te groot) niet afnemen en die lagen al bij de koerier om afgeleverd te worden. Geen punt voor Plantenbakken & Zo. Ik kreeg mijn geld gewoon terug en ze denken en werken mee aan plantenbakken die wel passen. Uiterst klantvriendelijk.

Afspraak niet gehouden en niet gereageerd op mijn mail.

Is al beschreven. Heb zelf na vijf dagen na de bestelling maar gebeld.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Geweldig mooie plantenbak

De door geleverde plantenbak staat heel mooi in onze achtertuin. We zijn benieuwd hoe we hem in de winter moeten behandelen. Met vriendelijke groet R.Keasberry

Mooie fiberclay bakken

Mooie zware plantenbakken van fiberclay. Prima kwaliteit/prijs verhouding. Netjes afgeleverd op de afgesproken tijd.

Contact en bestelling zijn goed verlopen, plantenbak was niet voorradig maar daar hebben we tijdig bericht van gekregen; daarna zou de bak geleverd worden tussen 11.00 en 13.00 uur, echter dat werd ca. 17.00 uur zonder bericht daarover, maar dat was voor ons geen probleem, we begrijpen "soms zit het mee en soms zit het tegen".

Goede service, snelle levering en fijn persoonlijk contact gehad!

Goed product, goede service

Snel in huis. Niks mis mee.

Uitstekende kwaliteit, goede communicatie en snelle bezorging

Goede prijzen en snel geleverd, mocht er onverhoopt iets niet kloppen of mankeren wordt het snel opgelost.

Vlot geleverd, product voldoet aan verwachting

Mooie plantenbakken voor een geschikte prijs. Handig dat je hydrokorrels en potgrond mee kan bestellen.

Prachtige plantenbakken

Prachtige bakken

Zeker tevreden

Heb gebeld,wordt gelijk opgenomen en netjes te woord gestaan De koerier ook erg tevreden over. Heel vriendelijk en rustig,toen ik ging kijken of het product heel was. Prachtige plantenbak.

Prima contact, afspraken nagekomen

Bakken besteld via de website, omdat ze in nalevering stonden keurig op de hoogte gehouden en volgens afspraak geleverd.

Niet ontvangen wat ik heb besteld en onbehulpzame levering

Voorafgaand aan het plaatsen van de bestelling heb ik gemaild om te verifiëren of Plantenbakken&zo ook daadwerkelijk het voorgestelde model zou gaan leveren. Dit is bevestigd maar de levering is toch geheel anders.

geweldig

zeer tevreden met de aanschaf en vriendelijke bezorgen. het staat geweldig.

Na betaling netjes bericht en telefoontje van transporteur

Was huiverig om een betaling te doen, kon niet met creditcard heb gebeld met hen. Daarna bestelling en betaling gedaan. Alles werd op afgesproken dag afgeleverd. Zeer goed.

Mooie bloembakken en snel bezorgd

Snel geleverd, mooie bloembakken voor een goede prijs.

lakemondsestraat 26

4043 JD Opheusden

085 487 1900

Over Plantenbakken & Zo

Welkom bij ''Plantenbakken & Zo''. Dé nummer 1 in outdoor plantenbakken! Plantenbakken & Zo wil de particuliere en zakelijke markt ontzorgen door eenvoudig en online een compleet pakket van outdoor plantenbakken en toebehoren aan te bieden.