Mooie zaak goede service

We zijn prima geholpen bij de Heidesmid met het uitzoeken van een kachel en kregen voldoende informatie. Ook de verdere service, het opmeten en ter plaatse beoordelen van de plek voor de kachel van de verkoper en later het plaatsen met wederom veel info van de monteur. Als er iets negatiefs was dan dat we zelf er achteraan moesten bellen om de afspraak voor het plaatsen van de kachel te krijgen. Ook een pluspunt zeker is de stookcursus die aangeboden wordt waar veel informatie wordt gegeven over het moderne en duurzame stoken. Ik zou zeggen 4,5 ster.

Eentje met een kanttekening

Bij de verkoop was onze productkennis groter dan die vd verkoper. De persoon die aan huis kwam om eea te checken vooraf, was ronduit onaangenaam in het contact. Geen enkele beleving en empathie. De uitvoerders van de plaatsing vd kachel waren goed, verstand van zaken, geinteresseerd in onze vragen met vakkennis.

Ik beveel ze aan. (1 aandachtspunt)

Super kachel, super installatie, zeer vriendelijke, vakkundige mensen. We zijn heel blij met het hele project. 1 aandachtspunt: een 10% hogere rekening met daarbij de mededeling "ja, maar de opdracht is op nacalculatie basis" is iets te kort door de bocht. Een waarschuwing en inzicht vooraf lijkt me professioneler.

Fijn bedrijf, goed geadviseerd en professioneel gewerkt!

Voor ons was het onze eerste ervaring op het gebied van een houtkachel aanschaffen. Erg prettig geholpen in de winkel, goed advies gekregen en uiteindelijk een schitterende Hase Lima iQ laten plaatsen. In één woord TOP!

Top bedrijf met bevlogen mensen.

Zeer prettige ervaring met de verkoper. Een eerlijk verhaal en niet pushen om maar wat te verkopen. Juiste keus gemaakt. De mensen die de kachel en rookgasafvoer hebben geplaatst zijn echte vaklui. Keurig gewerkt!

Geweldige zaak met echte vakmensen!

Al een aantal keren een houtkachel gekocht bij deze zaak. Altijd alles in orde! Van de verkoper, werkplanner, de monteurs tot de administratie klopt alles. Bij een probleem een hele goede service. En niet te vergeten de goede kwaliteit van de aangeboden producten. Ik kan deze zaak bij iedereen aanbevelen!

Goede kennis van schoorstenen en haarden

Eind 2023 3 schoorstenen waar nieuwe pijpen in zijn gekomen ivm scheuren en stank. toen 2 nieuwe houtkachels aangeschaft en half jaar later ook een nieuwe propaangas haard gekocht. Alles is naar tevredenheid geïnstalleerd.

Keurig werk afgeleverd

Keurig werk afgeleverd

Goed advies, nette en correcte montage

Wij zijn prettig en goed geadviseerd in Halle. (Voelde gelijk beter dan het contact dat we hebben gehad in Duiven) Monteurs waren gezellig, hebben netjes gewerkt en alles op correcte manier geplaatst. Nu nog wachten op koude dagen zodat we de kachel kunnen proberen.

Met Joris goed en prettig contact gehad en deskundig advies gekregen. Jullie mannen die hier o.a. het rookkanaal hebben vervangen waren ook deskundig en harde werkers.

Prima service en aardige monteurs

Prima service en aardige monteurs

Mijn ervaring was prima

Zowel bij de aankoop als het plaatsen van de kachel.

Volgens afspraak en planning gewerkt.

Vriendelijk, deskundig en met oog voor detail geholpen

Mooie pellet kachel...klein en fijn

Goede installatie en service

Prima vakmensen.

Vlotte uitvoering en levering. Wel aan de prijzige kant.

Fijn aankoop proces, uitvoering verliep wat rommelig, maar dit is uiteindelijk goed opgelost.

Tijdens onze eerste gesprekken bij de Heide Smid hadden we het gevoel dat we goed onze wensen besproken hadden en er een duidelijk plan was hoe het uit te voeren. Vervolgens hebben we er snel een klap gegeven na een bezoek thuis en het goede gevoel dat we hier aan over hielden. Daarna is nog een technisch bezoek geweest waarbij de monteur te plekke ook de situatie heeft bekeken en beoordeeld. Tijdens de uitvoering van het project is er een en ander aan miscommunicatie ontstaan over de afwerking. Na een aantal contact momenten is dit vervolgens netjes opgelost en afgehandeld.

Alles goed geregeld

Van ontvangst bij aankoop tot het installeren van de pelletkachel prima geregeld. Alleen het schoorsteen vegen na een jaar ben je nog niet zeker van dat de Heide Smid dit doet.

Snel en netjes gewerkt

Alles is gegaan zo als afgesproken Werken op hoogte is nooit plezierig Heb hier respect voor.

Super geholpen

In de zaak zijn wij heel fijn geholpen en goede informatie gehad, heel fijn. Snelle levering van de kachel en ook daar was de service prima. Kost iets meer dan online maar service vinden wij ook belangrijk.

In een woord.....geweldig

Prachtige elektrische haard, fijn en deskundig geholpen in de winkel in Duiven, mooi gemaakt door de monteur, achteraf waren de kosten lager dan de offerte. Ik ben zeer tevreden.

Zowel bij de aankoop, aanleg, afspraken en plaatsing van mijn nieuwe kachel ben ik zeer tevreden over De Heidesmid Halle.

Fantastische service

Wij hebben twee rookkanalen. Het oude rookkanaal was niet geschikt voor open haard, dus toen die er 25 geleden kwam, werd er een nieuw rookkanaal aangelegd. Heidesmid kwam voor plaatsing van een kachel in de open haard beide kanalen controleren. Dat is meer dan gewone service!

Goed en vakkundig

Plaatsen pelletkachel Goede en duidelijke informatie Monteur vakkundig Prijs/kwaliteit goed Kachel zeer netjes in overleg geplaatst

Goede ervaring met de Heidesmid

Mijn ervaring met de Heidesmid is goed. Het duurde wel even voor ze in actie kwamen maar dat was omdat het druk was. Toen het eenmaal liep, verliep alles vlot en werden de werkzaamheden snel en goed uitgevoerd.

Super geregeld

We zijn super tevreden, alles is zo goed geregeld. En wat werken jullie mannen netjes. Erg te vrede

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.