Werken goed met overleg

Hele prettige voorlichting gehad en ook de plaatsing van de kachel gebeurde netjes. Er werd goed met me overlegd en meegedacht. Ik vond alleen de uitvoering van de planning wat warrig. Vooral toen op de eerste klussen bleek dat niet alle juiste materialen aanwezig waren.

Goede begeleiding gehad om de juiste beslissing te nemen, Vriendelijk en beleefd personeel

goede afspraken die nagekomen worden.

zoals het werk was besproken is het ook nagekomen.

Prima offerte en uitvoering.

Prima werk afgeleverd.

Meedenkend en oplossingsgericht

Vakbekwaam personeel dat zeer nauwkeurig en netjes te werk gaat. Werk is cf offerte uitgevoerd. Prijs kwaliteit verhouding is prima. We zijn zeer tevreden en genieten al volop van de kachel.

Fantastische service, heel netjes werk afgeleverd, zeer tevreden klant!

De oude gashaard moest vervangen worden. Dit is zeer naar onze tevredenheid gebeurd. De manier waarop we begeleid werden naar de nieuwe gashaard (kopen), het opmeten, het plaatsen is vakkundig gedaan. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. De afspraken worden nagekomen. We genieten volop van onze nieuwe gashaard!

Betrouwbaar ervaren brede keus

Goede service Grote keus Goede adviezen

Persoonlijke benadering

Afspraak maken wat prettig is. Daardoor alle tijd voor je eventuele aankoop. Na plaatsing ook goede nazorg.

Hulpvaardig, professioneel en vriendelijk

Vriendelijke en know how mensen, ook de uitvoer was super goed en professioneel.

Geweldig bedrijf en goede service.

Snelle levering en goede service

Vakkundig geholpen

De uiteindelijke kosten waren 10% hoger dan de offerte. Ondanks de juiste informatie onzerzijds. Het functioneren van de Pelletkachel hebben we zelf mogen ontdekken. Na telefonisch contact zijn we goed op weg geholpen. Al met al. We zijn tevreden met de aankoop

Komen afspraken na, goed advies en vakkundige plaatsing van de kachel.

Komen afspraken na, goed advies en vakkundige plaatsing van de kachel.

Betrouwbare haardleverancier

Prima informatie vooraf, goed tussentijds overleg en goede installatie

Degelijk

Lekkere koffie

Correct en vriendelijk

Een uitstekend bedrijf waarin klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Prettige omgangsvorm van medewerkers en alle afspraken zijn nagekomen.

Het juiste adres voor een pellet kachel

Alles is naar tevredenheid uitgevoerd

vakkundig advies en vakkundige uitvoering

vakkundig advies en vakkundige uitvoering

Professioneel en klantvriendelijk

Ik heb goede ervaringen met Heide Smit. Verschillende bedrijven bezocht, maar Heide Smit stak er qua interesse, informatie, professionaliteit en klantvriendelijkheid boven uit.

Prima bedrijf, maar kom wel je afspraken na.

Netjes gewerkt.

Helemaal geweldig

Goed contact, goede uitleg over de uit te voeren werkzaamheden en super instructie om op de juiste manier te stoken en het onderhoud van de kachel. De heren die de kachel installeerde waren vriendelijk en professioneel.

Prima, zowel advies bij koop, als de levering, montage ed.

Bij koop ontzettend fijn geholpen door Jeroen. Samen een ontwerp bedacht.Deze zorgvuldig ingemeten. Haard netjes geplaatst door byzonder fijne monteurs. De bijbehorende kast op maat gemaakt. Ook hier zijn we ergbtevreden over. Kortom het hele proces van bedenken tot aflevering is erg goed en prettig verlopen. Niet alleen over het product , maar ook over de mensen die alles begeleid en uitgevoerd hebben waren zeer prettig.

Prima geholpen!

Prima geholpen en ondersteund door de verkoper in Duiven! Monteurs die de installatie verzorgden ook prima! Wel erg jammer dat je de algehele aftersales niet onder kunt brengen bij De Heide Smit, er is namelijk een klanten stop voor wat betreft het jaarlijks laten vegen van het rookgasafvoer kanaal :-( Hopelijk weet men dit intern snel op orde te brengen zodat we voor alle service terug kunnen vallen op De Heide Smit!

Uitermate goed

Mooie houtkachel voor een goede prijs. Communicatie en service waren conform alle afspraken. Op tijd, goede en vriendelijke terugkoppeling. De montage was netjes en zeer zorgvuldig met oog om niets te beschadigen. Oude kachel en toebehorende nam men meteen mee. Wij zijn tevreden en laten ook het vegen elk jaar door De Heide Smid uitvoeren.

Vakwerk!

Keurig de schouw gemonteerd en alles perfect aangesloten. Kachel brandt als een malle. Op de Zwitserse manier aangestoken, zoals geadviseerd.

Er is met zorg een houtkachel geplaatst.

Bij het uitzoeken is er goed advies gegeven. Kan nu met een goed gevoel tevreden genieten van de aanschaf.

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.