Keurig nette service.

Keurig nette service.

Vertrouwd bedrijf met goede service

Gaskachel vervangen door electrische sfeerhaard Goede afspraken vooraf gemaakt en alles is goed geinstalleerd

Tevreden qua uitvoering, netjes alles uitgevoerd

Wij zijn zeer tevreden over de mensen die de kachel geplaatst hebben. Keurig werk geleverd. Wat ons wel tegenviel is het volgende: wij willen een afspraak maken voor het vegen van de schoorsteen, dat wordt ons geadviseerd. Krijgen we de mededeling dat er een klantenstop is !! Zijn wij, die net een vrij dure kachel hebben gekocht bij jullie dan geen klant ? Het voelt voor ons net alsof wij bij een garage een nieuwe auto hebben gekocht en dat dan de garagehouder zegt, bedankt, maar we nemen de auto niet in onderhoud. Dit vinden we een vreemde zaak. Jammer !

Van showroom tot plaatsing in 1 woord top.

We zijn erg vriendelijk ontvangen in de winkel, verkoper heeft ons onder genot van een kopje koffie alles haarfijn uitgelegd. Na akkoord planning gemaakt voor inmeting en plaatsing van de kachel. Plaatsing ging erg vlot en netjes vakmensen kan niks anders zeggen.

fijne zaak en klantvriendelijk!

jarenlange goeie ervaring en deskundig kom er toch altijd weer terug

Prima, met 1 minpuntje.

Men was vergeten te melden dat er een wachttijd van bijna een jaar op de kachel zat. Dus na installatie van kachelpijp e.d. nog half jaar op kachel moeten wachten.

Vakkundig

Prima advies bij aanschaf, duidelijke offerte, op de afgesproken tijd geleverd en gemonteerd. Gewoon goed.

Product bleek bij installatie een gebrek te hebben

Verder goed.

Perfecte service en eerlijke prijs.

Prettig adviesgesprek met kloppende offerte. Plezierig werk opname bezoek met aanvullend advies. Professionele installatie met goede instructies en tips. Na de installatie de verbruikte materialen doorgenomen en correcte facturering. Kortom, zeer professioneel, transparant en betrouwbaar.

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn al met al positief te noemen.

Het contact was correct, vriendelijk en vlot. De installatie van de kachel was even passen en meten gezien de indeling van de woonkamer en de afmetingen daarvan. De passende oplossing werd gevonden.

Heel plezierig ontvangen.

Alle medewerkers super. De mensen die onze kachels geplaatst hebben maar zeker ook Jeroen en Kevin (!). Deskundig en relaxed!

Goede contacten En komen service en afspraken goed na We zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden

Ze denken met je mee.

Het hele proces van begin tot eind als zeer prettig ervaren. Aanpassen waar nodig en keurig werk geleverd in de uitvoering en begeleiding. Een prachtig mooie houtkachel die als middelpunt in de kamer hangt. (Nu nog hopen op meer schoorsteenvegers)

Gewoon goed

Klantvriendelijk Goede voorlichting Heb een kachel gekocht

Zeer tevreden met het resultaat

Wij hebben een elektrische haard inclusief meubel laten plaatsen. Het meubel is gemaakt door Hoenderboom Interieurbouw. Het uiteindelijke resultaat is fantastisch geworden.

Een 10 is alleen voor De Heer, alles eronder voor De Heidesmit!

Uitstekend bedrijf, kundig, vriendelijk, vakmensen met prettige communicatie, goede adviezen en afspraak is afspraak.

Afspraak netjes na gekomen, alles netjes en opgeruimd achtergelaten.

Gewoon goed

Goede service. Komt afspraak goed na.

Zeer vakkundige mensen. Vriendelijk in de omgang en goed bereikbaar. Denken mee en zoeken samen met jou naar de beste oplossing. Geven goed advies.

Afspraken nagekomen. Kundige aardige monteurs. Aardig management. Vriendelijke verkoper in de zaak Goede uitleg van de werking van de haard.

Prettig bedrijf, goed en vakkundig personeel

Van eerste contact tot aan oplevering prima verlopen.

Heel fijn !

We zijn heel fijn geholpen door dit bedrijf. In het verleden voor een inbouwhaard in Lochem en zeer recent voor een houtkachel in Den Haag. Fijne service, denken mee.

Zowel de verkoop als de montage waren voortreffelijk

Alhoewel de kachel nog niet heeft gebrand ben ik zeer tevreden.

Prima. Door alle medewerkers goed behandeld.

Correcte behandeling en perfecte afhandeling door de monteurs.

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.