Alles perfect geregeld!

Goede planning. Komen afspraken na. Uitvoering door monteurs met verstand van zaken.

Hele goede service. Zowel in de winkel als bij de plaatsing van de kachel.

Prachtig product gekocht. Snelle levering, goede communicatie. Ontzettend vriendelijk personeel die zeker meedenkt

Alles perfect!!

November 2022 bij de Heide Smid een mooie kachel gekocht ( geholpen door Denis, was perfect). Eind februari 2023 kachel geplaatst door 2 kundige medewerkers van de Heide Smid, en nu genieten wij elke dag van onze fantastische houtkachel. Een groot compliment voor de Heide Smid, hoe alles was geregeld.

Uitstekende service

We zijn perfect geholpen door de verkopers en de kachel is zeer vakkundig geplaatst. Prettig bedrijf.

Grote spijt van onze aankoop bij De Heide Smid

Het hele verloop is moeizaam verlopen. Na 4 maanden brand de kachel nog niet na behoren. Bij de aankoop is niet voor de extra gemak voorzieningen geadviseerd, waardoor we nu nog steeds op een wifimodule zitten te wachten. Wederom loopt hierover de communicatie ook weer slecht. De afstand lijkt toch een probleem te zijn om om de problemen op telossen waar we nog tegenaan lopen. Op de mail wordt ook niet gereageerd. Kortom grote spijt van onze aankoop van de Rika interno bij de Heide Smid.

Geweldig!

Ik kan alleen maar lof uitspreken over de medewerkers van uw bedrijf: - Bert Wisselink die ons tijdens het showweekend op uiterst vriendelijke en informatieve wijze introduceerde in de stookwereld; - Maarten die op 18 oktober de eerste voorbereidende werkzaamheden verrichtte. Vakbekwaam, rustig, prettig informerend en bijzonder vriendelijk; - Richard die ons op donderdag 10 november jl. op een hele prettige wijze aanvullende heldere tekst en uitleg gaf over openhaardstoken. Hij hielp ons perfect een keuze te maken: luisterend naar onze (soms wat vage wensen) wist hij al snel precies wat bij ons zou passen. Vervolgens begeleidde hij ons, o.a. via het laten zien van de mogelijkheden van diverse kachels, rustig naar een definitieve keuze. Absoluut geen opdringerig verkoopgedrag!! Prachtig om eindelijk weer eens klasse verkoper te mogen meemaken! - de mensen die Stookavond op 26 januari jl. verzorgden. Goeie heldere instructies, aandachtspunten, veiligheid, etc. etc., en dat met een hapje en een drankje! - Eddy en Herman die de kachel op 17 febr. jl. wilden komen plaatsen, maar niets konden uitrichten, omdat de hoogwerker niet aan de eisen voldeed. Het bleek een andere dan waarom Eddy had gevraagd. Gelukkig was er wel een juiste beschikbaar op 22 febr. Het was een plezier om hen aan het werk te zien en te horen. Hun rustige vakkundige inzet en plezierige wijze van omgaan met ons was een zegen. Immers er was nogal wat gaande in en om het huis. Ook weer allerlei relevante tips gekregen; - jullie telefoniste van afgelopen maandagmorgen die me op een prettige wijze duidelijke antwoorden gaf op een paar praktische vragen; - de kwaliteit van de kachel: een HWAM 3120. Machtig mooi én machtig goed!! Nogmaals dank en graag tot ziens!!

Prima vakwerk

Snel en vakkundige inbouwhaard geïnstalleerd

Prima service en advies

Zowel het advies bij de aanschaf van de houtkachel als de plaatsing ervan is zeer goed verlopen. Ik beveel Heidesmid van harte aan.

Goed advies en uitvoering van de gemaakte afspraken, top

Prima advies bij de aanschaf. Daarna een paar vakmensen die de kachel hebben geplaatst. Super

geweldige service en vakmensen.

vorige week is door de vakkundige mensen van de Heidesmid mijn kachel geplaatst. flexibele buis door de schoorsteen en een nieuwe kap. geweldig en alles netjes achter gelaten. goed overleggen en vriendelijk. zeker een aanbeveling de Heidesmid. Henk en Ruud bedankt voor het geweldige geleverde werk. Daniël Dekker Haarlo

Alleenmaar goed.

Alles ging heel prettig en hij brand als een zonnetje. Heel tevreden met alles.

Perfecte service van begin tot eind

Van het opmaken van een offerte,de adviezen en het plaatsen van de palletkachel is alles meer dan naar verwachting verlopen. Fijn dat er nog bedrijven bestaan waar klantvriendelijkheid plus klasse levering en plaatsing van producten bestaan.

goede voorlichting en heel prettige mensen.

DE MEDEWERKERS DIE DE HAARD ZIJN KOMEN PLAATSEN WAREN HEEL CORRECT EN INVENTIEF, HEBBEN PRIMA WERK AFGELEVERD.

Netjes op tijd en goed werk geleverd

De heidesmid is in 1 zin geweldig

Klantvriendelijk, afspraken worden na gekomen, de mensen die het schoorsteenkanaal aan hebben gelegd hebben dit heel goed gedaan keurig werk alles netjes opgeruimd.

Erg tevreden! Doen wat ze beloven!

Fijn bedrijf! Ons spontane bezoek aan de showroom in Halle monde uit in een offerte voor een haard. Heide Smid kwam inmeten, duidelijke aanpassing op offerte gedaan en enkele maanden erna werd onze haard geplaatst door 2 vakmensen. Ook de eindfactuur klopte conform afspraak.

Goede informatie maar geen enkele beweging over de prijs.

Liever geen inruil en de prijs van de kachel stond muurvast. De monteurs waren vriendelijk en werkten netjes.

PRIMA, werk geleverd!

Prima, werk geleverd.

Vakmanschap, klantgericht en vriendelijk

Goed en deskundig advies in de winkel. Goede vooropname op locatie waarin in detail alles goed besproken kan worden. Vervolgens vriendelijke en kundige monteurs die de kachel plaatsen. Week na de plaatsing weren we nog gebeld of we tevreden waren, goede service! Prijs uiteindelijk (flink) lager dan eerste offerte, mooie meevaller.

Klantgericht en deskundig

Prettige installateurs die vakkundig alles hebben geïnstalleerd en de knelpunten prima hebben opgelost. NB ik wacht nog wel opeen nieuwe deurhendel voor de kachel....

Aardig net vriendelijk personeel, schoon werk, perfecte plaatsing

Komen alle afspraken goed na. Schoon werk. Geen enkel negatief punt.

Aankoop lijkt in orde (nog niet in gebruik), maar slechte planning en organisatie

Aankoopproces was prima, goede voorlichting en gastvrij. Echter, na 'inmeten' tbv plaatsing houtkachel was sprake van veel mis- en non-communicatie tussen architect en Heide Smit-medewerkers. Goed meedenken voor een optimaal resultaat heb ik niet ervaren. Daardoor moest op de dag van installatie helaas geïmproviseerd worden en waren de installateurs niet voldoende voorbereid op de klus, wat tijd en geld gekost heeft. Uiteindelijk hebben de installateurs vakwerk geleverd, doch dit was een externe partij en dat waren geen installateurs van Heide Smit zelf. Zíj́ verdien een 10. Maar ik twijfel wel of ik Heide Smit zou aanbevelen aan derden.

Zeer klantgericht, bijna alles kan.

Op mijn verzoek is een levering uitgesteld. Op mondelinge afspraak is de uiteindelijke installatie aan mijn wensen aangepast en evengoed is alles probleemloos afgehandeld. Installatie door kundige, klantvriendelijke medewerkers die zeer oplossingsgericht werken.

Onbeschofte telefoniste/receptioniste

Een kachel verkopen doen ze goed. Maar daarna…. Als de pijp tekort afgezaagd is en het koord om de asla loslaat, ja dan kost het tijd en geld bij de Heidesmid, en dat hebben ze liever niet. Dus laten ze je 3 weken wachten zonder een afspraak te maken. Na herhaaldelijk gebeld te hebben, besluit de telefoniste de hoorn op de haak te gooien. En zodra ze mijn nummer in het scherm ziet, gewoon wegdrukken en niet oppakken. Nu ben ik een klant en verwacht ook zo geholpen te worden. Dame u zou eens een cursus telefoniste/receptioniste moeten volgen. Dit gaat de Heidesmid klanten kosten, want ik ben echt niet de enige die zo behandeld word. Toch wel jammer dat er eerst woede en frustratie en een slechte review aan vooraf moet gaan. Maar binnen een dag was er een afspraak en nog voor het weekend was het euvel verholpen. De kachel staat weer stevig en de asla is weer dicht. Tot zover tevreden

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.