Top bedrijf

Alles goed verlopen en gecommuniceerd ! Zeer tevreden.

vriendelijke professionele verkoop adviseur

Vriendelijke verkoop /adviseur in Halle heeft de tijdgenomen om de hele range van houtkachels te laten zien met voor en nadelen. Gelijk een keuze gemaakt. Na 3 maanden wachten is de kachel geplaats waar wij nu heerlijk van genieten

Vakkundige heren die een mum van de tijd mij een nieuwe gaskachel bezorgt en geïnstalleerd hebben. In de winkel / showroom werd ik geholpen door Richard Hendriksen die al het nodige speurwerk had verricht ivm de capaciteit die de kachel nodig had om mijn huis te verwarmen. Het was allemaal perfect geregeld en werd ook heel netjes uitgelegd. Ik heb er absoluut geen spijt van dat ik naar de heide smid ben gegaan.

Verkoop prima, installatie prima alleen de communicatie met name terug gebeld worden behoeft verbetering

Goed advies en nette installatie

Al bij oriëntatie werd aangegeven dat een elektrische haard mogelijk niet voldoende zou zijn voor verwarming van de hele kamer, belangrijk voor de beslissing. De door ons uitgekozen haard werd eerder dan oorspronkelijk verwacht geleverd en geïnstalleerd. De haard werkt goed en verwarmt de kamer binnen een uur een hele graad bij. Top!

Alles goed gegaan tot het einde

Bij de aankoop van de houthaard werd alles goed uitgelegd. Werden netjes per mail op de hoogte gehouden. Bij het installeren, de monteurs waren vriendelijk en werkten netjes Nu erg blij met de houthaard. Lekker aangenaam warm in huis,

Betrouwbare en fijne leverancier.

Nieuw pelletkachel laten plaatsen. Perfect nakomen van afspraken en korte, goed bereikbare, lijnen.

Alles klopt, vanaf de verkoper Chris, de monteur en de eindfactuur.

Zeer tevreden. De website is zeer gebruikersvriendelijk en de vriendelijkheid en het meedenken gaat 1 op 1 door via de verkoper, Chris, de dames van de planning en de administratie, de inmeter, de monteur en de eindfactuur. Top bedrijf.

We zijn erg tevreden met het resultaat

Er is net zo lang met ons mee gedacht tot we helemaal tevreden waren met het ontwerp. De communicatie was fijn en goed.

uitstekend

zowel ontvangst en uitleg bij de Heide Smid Duiven als de plaatsing van de haard bij ons thuis was prettig en professioneel.

Gesprek bij het kijken op de zaak, maken van een offerte , afspraken tzt voor het plaatsen en tussen door update , zodat het moment van plaatsen goed voorbereid was,

Xeer goed en betrouwbaar bedrijf.

Het zaken doen met heide Smit is makkelijk. Ze zij duidelijk komen gemaakte afspraken na. De monteurs zijn vriendelijk werken keurig netjes, ruimen alles op werken hard door en zijn duidelijk met wat ze gaan doen en voeren dat ook netjes en direct uit. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Aanrader dus!!

Monteurs erg vakbekwaam en openhaard mooi omgebouwd naar een inbouw houtkachel

Erg tevreden over de verkoper, in-meter en de monteurs waar aan we een tevreden gevoel hebben overgehouden. Alleen discutabel min puntje: We zouden op de lijst komen van hun schoorsteenvegers alleen bleek dat dit niet kon en wisten ze er niets meer van.

Netjes alles aangebracht en afgeleverd.

Vriendelijke nette monteurs.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Na oriëntatie en advies de ILVAR9 pelletkachel van Nordic Fire besteld in juni 2022. Kort daarna gebeld door de afdeling planning dat de installatie zal gaan plaatsvinden eind oktober 2022. Ondertussen hadden wij nog wat vragen waarop snel werd gereageerd. Eind oktober is de kachel dan ook daadwerkelijk geplaatst. Tevens is een nieuw afgassenkanaal tot aan een bestaande schoorsteen gemonteerd en afgetimmerd. Nu twee weken de kachel in gebruik en we zijn zeer tevreden. Niet alleen over het product maar ook over De Heide Smid!

Correct, komen afspraken na.

Goede service, goede uitleg, bereid om aan alle wensen te voldoen. Indien mogelijk

Storing met de HWAM kachel snel en goed opgelost.

Onze met software geregelde HWAM wilde niet meer goed branden. Via de website van de Heidesmid kun je de storing melden. Deze wordt snel opgevolgd met een mail wat te doen. De storing is door vervanging van de luchtkast snel en onder garantie opgelost. TOP.

Vakmanschap!

Ben erg prettig geholpen met mijn vintage kachel. Keurig netjes aangesloten en zelfs goedkoper dan de offerte. Het kacheltje snort mooi & ik ben zeer tevreden.

Goede vakmensen die hun afspraken na komen

Zowel in de winkel als bij de montage thuis zijn we goed voorgelicht. Er werd zorgvuldig gekeken wat er mogelijk was en de montage was snel en zeer netjes.

Prima bedrijf, denkt in oplossingen

Vriendelijk ontvangen en goede service. Monteurs denken in oplossingen.

Ze komen hun afspraken na

Plaatsing kachel en vervanging rookkanaal zijn beide vlot verlopen en schoon opgeleverd.

uitstekend

Goede service en zeer vriendelijk en professioneel personeel

Prettige service in een ongedwongen sfeer

Vanaf het eerste contact tot het daadwerkelijk leveren van de uitgekozen haard, hebben wij een prettige ervaring aan de Heide Smid beleefd. Door professionele en ongedwongen advies binnen een ruime keuze, hebben wij een prachtige haard uitgekozen en laten plaatsen. Afspraken zijn volledig nagekomen en zelfs bij verandering van onze planning tijdens de verbouwing, is het personeel van de Heide Smid volkomen flexibel en meedenkend geweest. Kortom…een super ervaring met het bedrijf en nu elk stookmoment genieten van de warmte die zij hebben gebracht!!

Vakmensen

.voor die prijs verwacht ik vakwerk Als jullie gevraagd hadden of het e-mail adres nog klopte hadden jullie geen maand op je geld hoeven te wachten

Prima werk, alleen een paar punten niet tevreden

Op zich wordt er goed werk geleverd, alleen is de afsluiter van het rookkanaal (dop) verdwenen en ben ik ook niet terug gebeld hierover om dit op te lossen zoals afgesproken. Daarnaast hebben we ook gevraagd of er iets gedaan kon worden (handreiking) omdat u eerst geadviseerd heeft een veeg luik te nemen, wat vervolgens door uw schoorsteenveger niet gebruikt wordt. Nu hebben we de schoorsteen weer laten herstellen zoals hij was zonder veelluik omdat het tweede kanaal nu voorzien is van een buis. Het veeg luik liep dwars door beide kanalen heen.

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.