Correct menselijk contact.

Echte aandacht voor de klant. Van de aankoop tot en met de plaatsing van de haard. Veel bedrijven kunnen daar een voorbeeld aan nemen.

Prima bedrijf, maken duidelijke afspraken, levering volgens plan, plaatsing snel en netjes.

Prima bedrijf. Een aanrader.

Mooi bedrijf én kachel

Na een leuk gesprek met joris voelde het als thuiskomen voor mijn vader. We hebben samen een mooie kachel uitgekozen en joris deed eigenlijk de rest. Uitrekenen rookkanaal, materiaal, montage inplannen etcetera. Het resultaat is om door een ringetje te halen. Ik ben er super blij mee en verwacht warmere tijden maar dat zal het probleem niet zijn met deze kachel

Op tijd en binnen de afgesproken prijs

Uitstekende service

Voor het jaarlijks onderhoud aan onze open haard is monteur Jeroen Stolk langs geweest. Een zeer deskundig, vriendelijk en sociaal persoon! Complimenten!

Bij ons nieuwbouwhuis zowel de buitenhaard als de openhaard binnen laten maken. Omdat het huis nog niet is opgeleverd, nog niet in gebruik kunnen nemen. Beide haarden zien er echter goed uit en zijn conform verwachting. De reden waarom ik geen 5 sterren geef heeft te maken met het feit dat men pas iets wil gaan tekenen, nadat je de opdracht/offerte hebt goedgekeurd. Je weet dus niet precies waar je voor tekent. In ons geval heeft de verkoper uiteindelijk wel wat met de hand op papier gezet en toegestuurd, waarnaar bleek dat we elkaar nog niet helemaal goed begrepen hadden. Nog zeker op tijd om aan te passen, maar het voelt erg klantonvriendelijk.

Aanrader

Goed bedrijf komt afspraken na en leveren net werk!

Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en in het bijzonder hoe dit van begin tot eind door jullie is uitgevoerd. Alles klopte gewoon Complimenten!

Vakmanschap van verkoop tot montage zonder zorgen .

Alle tijd en zorgvuldigheid bij de verkoop in de showroom , Dan om verrassingen te voorkomen een huisbezoek . En de montage was/is van grote klasse zowel van vakmanschap als netheid . Het enige minpunt is de afrekening ( eind factuur) daar zit naar ons idee een on missie in , en dat is tot op heden nog niet opgelost . Waarschijnlijk te druk bij de administratie.

Vakmanschap in de breedste zin van het woord.

Al in het advies stadium, twee jaar geleden, voelden wij ons begrepen. Wij kregen een advies om een totaalpakket aan te schaffen, een Dick Geurts houtkachel én een nieuw kanaal. Niet om maar zoveel mogelijk te verkopen maar De Heide Smid adviseert enkel veiligheid en comfort. We kunnen niet wachten tot het najaar.

Helemaal in orde!

Afspraken zijn netjes nagekomen. Door de grote drukte zijn de wachttijden langer dan normaal. Maar uiteindelijk viel het wel weer mee. We kunnen nog niet beoordelen of alles goed werkt, want de nieuwe kachel heeft nog niet gebrand....

Zowel de begeleiding bij het uitzoeken, als de voorbereiding ter plekke, de werkzaamheden en de nazorg waren uitstekend. Niets dan lof

Het gehele proces, behalve de installatie als stroperig ervaren

Na het besluit tot aankoop en de realisatie vele malen contact gehad. Uiteindelijke resultaat is prima.

Fijn bedrijf, goede service!

Fijn bedrijf en goede service!

Alles volgens afspraak TOP geregeld!

Goed geluisterd naar onze wensen kwamen we tot de aankoop van een prachtige houtkachel. De communicatie was vanaf dat moment strak geregeld. Van het opstellen offerte, tot het maken afspraken. Alles op maat en afgestemd op onze wensen! De klussen die voorafgaand aan de installatie moesten gebeuren werden op professionele, vakkundige wijze uitgevoerd. Bijzonder vriendelijke vakmensen die naast kennis en kunde heel netjes werken en oog hebben voor ieder detail!

Bij de Heidesmid een offerte opgevraagd voor het aanleggen van een rookkanaal. De offerte was in eerste instantie wat aan de hoge kant, maar bij navraag is er aangegeven dat ook met alles rekening was gehouden. Gezien de aard van het huis hadden ze al een zwarte schoorsteen erbij in gezet (wat veel mooier vinden), daarnaast hadden ze ook alvast wat "zekerheids" knikjes in de offerte gestopt. Bij het plaatsen hebben ze mij meegevraagd om te kijken of het rookkanaal op de juiste plek kwam. Nadat wij samen op de bouw zijn geweest hebben ze alles geplaatst. Daarnaast hebben ze bij de definitieve offerte de niet gebruikte knikjes eraf gehaald en was de definitieve factuur lager dan de offerte. Dat was voor ons een mooie meevaller. Tot slot hebben ze in een korte tijd de offerte opgesteld en het rookkanaal geplaatst. In november krijgen wij de kachel, dus ik hoop dat dat op dezelfde manier gaat als bij het plaatsen van het rookkanaal.

Klantvriendelijk, komt afspraken na en kundig geplaatst. Tevens aandacht voor nazorg.

Prima ervaring met De Heide Smit. Kan dit bedrijf aanbevelen om bovengenoemde redenen.

top prestatie

Zowel het aanpassen van de schoorsteen als het installeren van de kachel zijn eerder (!) dan gepland verricht. De kachel staat prachtig, laat nu de koude winter maar komen :-). Dank voor het advies en de service aan het team van de Heidesmid!

Tevreden

Goede service en snel voor elkaar. En het ziet er heel mooi uit!

goed advies en correcte service

Kreeg het juiste advies met een vakkundige installatie van de kachel en vooral een snelle na service

Topervaring, ik ben goed geadviseerd en vakkundig geholpen en uiteindelijk blij met mijn aankoop.

Top ervaring

Monteur heeft uitstekende vakkennis en groot oplossend vermogen. Daarnaast vriendelijk en behulpzaam.

vriendelijk, deskundig en afspraken worden nagekomen

Keurig geïnformeerd over wijze van plaatsen en opbouw kachel en kachel op tijd volgen afspraak geplastst, prima

Klantgericht en goede service; communicatie zoals het hoort.

Uitstekend bedrijf met goede advisering die afspraken ook echt nakomt

Uitstekende service en advisering

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.