Goed advies en prima resultaat!

In het verkoop advies gesprek werd open en eerlijk gesproken welke haard het beste zou passen in onze situatie en werd het inzichtelijk gemaakt met een 3D schets. Het plaatsen en installeren van de haard was netjes. De monteurs hebben mooi werk achtergelaten

Alles goed, ben heel tevreden over het resultaat.

Klantvriendelijk & betrouwbaar bedrijf

De ontvangst in Duiven was prettig en ook het after sales traject daarna verliep naar wens. De inschatting van het aantal installatie uren was aan de hoge kant doch zou op basis van nacalculatie plaatsvinden zodat ‘eigen’ werkzaamheden een plek kregen. Enige minpunten zijn: 1) de prijs en flinke uurtarief voor de montage die feitelijk geen hoogwaardige kennis vereisen. 2) de kachelstoring na 4 dagen. Dat verwacht je niet van een kachel in dit segment. Ook niet gecompenseerd. Contact Heidesmit verliep vriendelijk en professioneel. 3) Het feit dat de monteurs van Heidesmit nog onvoldoende kennis bezaten van de kachel zorgde voor een uitval van twee weken helaas.

deskundig advies en uitvoering

Goede begeleiding bij aankoop en goed geïnstalleerd

Zie hierboven

Perfect gewerkt

Het was gewoon af vanaf de verkoper tot de uitvoerende mensen. Gewoon top. .Fam Roenhorst.

Onbetrouwbaar wat betreft communicate, installatie en service.

We hadden de keuze gemaakt voor De Heide Smid (DHS) omdat het goed is om een investering in je huis in de omgeving te doen. * Eind 2018 aan haard bekeken in Halle en na huisbezoek besteld. * 2018-11 Offerte gekregen met de verkeerde haard. * 2018-11 Tekeningen met niet-overeengekomen oplossingen. Gecorrigeerd. * 2018-12 Inbouwhoogte verkeerd in de tekening. Gecorrigeerd. * 2018-12 Inbouwhoogte verkeerd laten uitzagen. Extra kosten voor opmetselen en extra uitzagen. * 2019-02 Ombouw rond de haard scheef gemaakt. Extra tijd en problemen met planning doordat schilders en anderen moesten wachten op bouwen nieuwe ombouw / correctie. * 2019-04 Geen verantwoording genomen door DHS voor problemen. Bieden bij “gratie gods” een gratis onderhoudsbeurt aan. * 2019-2021 Problemen met communicatie. Haard wil niet uit. * 2021-07 Problemen met haard niet opgelost na onderhoudsbeurt. * 2022-03 Monteur vind uit dat batterijen heel zwak waren en waarschijnlijk niet verwisseld waren. (Dit is standaard volgens DHS bij een jaarlijkse onderhoudsbeurt.) Krijgen alsnog een rekening van 100+ Euro. * 2022-03 DHS vind het vervelend dat wij volhouden dat de rekening voor hun is en beeindigd relatie.

service is super

fijne samenwerking,,monteurs zijn vakmensen

prima gedaan

Goed gewerkt en netjes opgeruimd achteraf

Wij zijn door de verschillende medewerkers prima geholpen en van informatie voorzien

80% tevreden

Afwerking estrikken zonder cement voegen Gebruik Superwool Plus ?

Geweldig goed team van verkoop tm monteurs en backoffice.

Geweldig goed team van verkoop tm monteurs en backoffice en natuurlijk een prima product (kachel).

Een degelijk bedrijf, duidelijke communicatie en correct werk leveren!

Vanaf het eerste contact merk je dat je met een degelijk bedrijf te maken hebt. Vriendelijke verkoper die je als leek duidelijk informeert of wat kan en niet kan. Uitvoering van de werkzaamheden waren prima. Vriendelijke jongens die wisten wat ze deden. Er bleef geen puinhoop achter dankzij hun krachtige stofzuiger. Al met al: Dik tevreden!

Kundige vaklui

Al jaren tevreden klant bij Heidesmid. Altijd kundig advies en werkzaamheden.

zeer klantvriendelijk

denken goed met de klant mee

Probleemloze ervaring

Vanaf eerste contact in de showroom in Halle t/m de installatie in 1 woord geweldig. Ging bij ons om een inbouw houthaard incl nieuw rook-kanaal. Kundig advies, volledig rekenen houdend met onze wensen. Demontage oude gashaard en installatie van nieuw kanaal en inbouwhaard verliepen gesmeerd door keurige en vriendelijke monteurs. Bij oplevering zag de monteur een vlek in het glas van de deur. Deze werd twee weken later vervangen. Wij zijn er helemaal happy mee.

prima geholpen.

Alle mensen, de schoorsteenvegers, de installateurs, de technische probleemoplosser, de verkoper hebben alles in het werk gesteld om ons "lastige kopers" tevreden te stellen. We zijn erg tevreden. Het was niet zo maar een kachel kopen en installeren, maar ook het precies afstellen en kijken of die het ook goed deed.

Prima, adequaat en deskundig

Duidelijke opdracht en invulling, concreet opgelost in korte tijd.

Volgens afspraak gewerkt. Meegedacht bij volgorde werkzaamheden verbouwing en daarop eigen werkzaamheden aangepast

Klantgericht en meedenkend

Vanaf de eerste keer dat wij in de winkel kwamen, totdat de haard geplaatst is, zijn we vriendelijk benaderd en deskundig geholpen. Flexibele opstelling.

Professioneel

Van het eerste bezoek aan de showroom tot aan de monteurs die de kachel geplaatst hebben niets dan lof! Zeer professioneel bedrijf.

Prima, volgens verwachting.

Monteur teruggeweest voor afstelling van gashaard. werkte niet zoals het hoort. Opgelost, maar stand één is volgens ons nog te hoog, om alleen een gezeligheidsvuurtje te hebben.

Vakspecialisten

Uitermate deskundig en betrouw bedrijf, specialisten in hun vak maar wel aan de prijs

Professioneel en behulpzaam

Vakmanschap en komen na wat ze beloven

netjes gemaakt moet alleen nog afgewerkt worden

prima kachel had ik veel eerder moeten doen

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.