Precies op maat en snel geleverd super bedrijf

Zeer precies gezaagd en heel goed verpakt.

Snel en makkelijk besteld

Op de website kun je exact de maten en vormen doorgeven De zaag hulp zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk uit een plaat kan halen Binnen een paar dagen in huis Top!

Goed maatwerk, snel geleverd.

Makkelijk online besteld en snel bezorgd maatwerk. Delen zijn zeer precies gezaagd. Hier en daar een vlekje en een deukje, maar over het algemeen goede kwaliteit. Ik ga hier vaker bestellen.

bestelling snel en goed

bestelling geplaats toen ik het kwam ophalen was het niet geheel goed afgewerkt. Het werd alsnog snel opgepakt en na het opdrinken van een kopje koffie was het k;aar.

Goed en snel maatwerk

Zoals de titel

Wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer het geleverd wordt. De materialen worden netjes verpakt in een aparte trolley (hele platen) aangeleverd. Voor mijn volgende klussen ga ik zeker weer bestellen.

Mooi materiaal en perfect op maat!

Mooi assortiment, erg mooi ingerichte webshop, werkt heel praktisch. Materiaal wordt echt zeer nauwkeurig gezaagd en afgewerkt. Heel goed verpakt en supersnel geleverd. Reageren ook snel op vragen.

Perfect!

Bij het onderzoeken naar een partij waar ik de gewenste afmetingen op maat kon laten zagen, moest ik constateren dat er een hoop partijen zijn die dat doen. Dit geldt ook voor de bekende bouwmarkten. Wat mij is opgevallen is dat iedereen een aardig hoge prijs vroeg, maar niet veel opties. Daarbij ben ik dus bij opmaatzagen.nl terechtgekomen. Ik was op zoek naar een MDF blad met de afmeting 200x80x30 (lxbxh). Los van de standaard MDF platen, bied opmaatzagen.nl meer soorten aan, en kan het thuis laten bezorgen. Met deze plaat heb ik een stevig bureau kunnen maken die ook nog eens vochtwerend is. De bezorging was ook uitmuntend. De bezorger heeft netjes geholpen om de plaat 3 hoog te krijgen, wat niet solo had gekund. Na een kort gesprek, nodige foto te hebben gemaakt, en krabbel te hebben gezet, is deze beste man weer vertrokken. Opmaatzagen.nl heeft mijn klus idee versneld en versoepeld in slechts een week tijd!

Netjes geleverd volgens bestelling, keurig

Materialen uitgezocht, afmetingen opgegeven op de mm nauwkeurig. De materialen zijn snel en precies op maat geleverd, top!

Goed product, perfecte service

Op maat gezaagde meubelpanelen, met afwerkrand, voor boekenplanken op maat. Tijdens bezorging had een plaat een beschadiging opgelopen, waarbij de klantenservice adequaat reageerde en meteen een nieuwe set opstuurde. De beschadigde konden ook meteen mee retour. Ideaal, perfecte afhandeling. Ik ben blij met mijn bestelling!

Altijd alles in 1x goed

Meerdere malen plaatjes op maat besteld, en het gaat altijd goed, hulde!!

Mooi gezaagd en snel geleverd

Mooi blad voor op speeltafel van 3 meter breed

Perfect op maat

De platen waren perfect op maat gezaagd en alles paste precies. De levering was echter een week eerder dan afgesproken, waarschijnlijk is er een foutje gemaakt in het distributiecentrum. Verder niets dan lof voor dit bedrijf.

Snel en goed!

Korte doorlooptijd, netjes geleverd, goed verpakt. Tevens goede prijs/kwaliteit.

prima naar mijn zin!

Tevreden over het verloop met de bestelling!

Plug & Play

Top service! Online houten platen bij Opmaatzagen.nl besteld. Op de site van Opmaatzagen is het heel eenvoudig om je bestelling te plaatsen. Alles is netjes op afgesproken plaats, datum en tijd afgeleverd. Alle platen die ik besteld had waren netjes voorzien van een product sticker. Een echte aanrader!

Zeer goede kwaliteit en snelle levering

De mensen van op maat zagen weten zeer goed waar ze mee bezig zijn , de kwaliteit is super en de maten perfect(jaren met dezelfde kwaliteit MDF gewerkt in interieurspuiterij), in een woord super

Zeer tevreden met wat ik heb besteld En netjes opmaat.

Snel en de juiste grootte

Makkelijk kunnen bestellen en grote keuze. Daarnaast ook snel bezorgd.

Prachtige kast!

Heel makkelijk in elkaar te zetten. Klantenservice is top nemen meteen contact op als je ze nodig hebt. Een aanrader.

Nauwkeurig gezaagd en snel geleverd.

Dit is de derde keer dat ik iets besteld heb. Het zaagwerk is goed en het wordt goed verpakt voor verzending. De prijs is redelijk maar als je veel kleine stukjes wilt laten zagen kan het duur worden (minimumprijs per paneel!) Ook had ik houtlijm besteld maar op de website moet echt beter aangegeven worden welke variant je krijgt. De laatste keer kreeg ik lijm die zo snel was dat ik er moeite mee had. Ook zou het wenselijk zijn als ze wat grotere verpakkingen hadden, 750 ml dus (zoals enkele jaren terug wel het geval was). Over het algemeen ben ik toch wel tevreden.

Goed, snel, gemakkelijk

Overzichtelijke website, goed assortiment, prima prijs, snelle levering. Kon aangeven hoe ik de reststukken gezaagd wilde en kreeg die ook meegeleverd. Heel tevreden.

Eenvoudig bestellen. Snelle levering

Overzichtelijk site met eenvoudig te maken keuze van het plaatmateriaal. Afmetingen van het op maat gezaagde materiaal klopt precies met de opgave. Materiaal zit goed verpakt tegen eventuele transportschade.

snel, nauwkeurig

uitermate precies de bestelling verwerkt en snel geleverd. Hoge kwaliteit !

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!