Dat ging prima .

Dat ging prima . Bedankt !

Top service en maatwerk!

Heel tevreden van onze maatkast, heel vriendelijke klantendienst! Top service

Strak gezaagd en exact op maat. Ook in verstek!

Prima. Niet de eerste keer dat ik materiaal bestel bij Opmaatzagen.nl Met vriendelijke groet, Henk V

Super geregeld

Ik had voor een klant een ronde plank nodig om een tafel te herstellen. Deze heel makkelijk online besteld en de website was echt heel easy. Netjes afgeleverd en goed verpakt. Erg blij mee ga zeker vaker bestellen.

Alles goed! Maatvoering, materiaal en (snelle) levering.

Dit veld is verplicht?

Kan veel beter

Kreeg MDF gelamineerde platen gezaagd thuisgestuurd. Na alles gecontroleerd te hebben zag ik dat er een plaat echt 2mm te kort was?? Hoe kan het ze spreken over maatwerk meubels?? Ook twee planken waar stukjes af waren heb ik zelf op moeten lappen. Heb wel een nieuwe plank toegestuurd gekregen die was netter dan alle platen die ik al had ( dus kan toch wel ) Nu moet ik zeggen ben zelf ook een klusser heb div zaagtafels ( maar had zeer weinig tijd ) anders had ik alles zelf wel gezaagd. Ze geven aan geen gedoe met reststukken???nou daar wil ik wel een pagina aan wijden want platen zijn niet allemaal even dik en dus wel degelijk reststukken van een andere plaat. Aanbevelen!! wat je zelf wil

Goedé

Prima maten kloppen perfect

Volgens verwachting

Eenvoudig diverse maten plaatwerk te bestellen. Standaard levertijd van ruim een week lijkt lang, maar als je dat weet is het prima in te plannen.

Fijn bedrijf met goed advies, directe en persoonlijke communicatie en mooi product dat snel werd geleverd. Bij vragen werd er direct en adequaat gereageerd, top!

Keurig alles exact op de juiste maat

Na wat zoeken bij opmaatzagen terecht gekomen, veel goedkoper dan de plaatselijke bouwmarkt en alles keurig thuis bezorgt. Geen enkel probleem met de vreemde maten die ik besteld had en alles past perfect in elkaar. Klasse

Goed, maar helaas wat schade

Maatvoering en aflevering keurig maar helaas na controle kleine schade aan een hoek van de mdf plaat.

Van harte aanbevolen

Duidelijke website. Helder bestelproces. Snelle levering. Goede verpakking. Scherp en exact gezaagd. Geen min-punt tegengekomen.

Wat een geweldig bedrijf met aandacht door de klant!

Wij zijn via sociale media bij Opmaatzagen.nl gekomen. Omdat wij nog niet echt zeker wisten wat we wilde en ook eigenlijk het bedrijf zelf wilde zien voordat wij onze verdiende centjes uit wilde geven hebben we eerst een afspraak gemaakt in de showroom. Daar werd ons alles uitgelegd en vervolgens een opzet gemaakt van de keuzes wij graag wilden. Gewoon op het gemak.. er werd meegedacht. Nadat we thuis op ons gemak hebben nagekeken of het allemaal zou passen. (je weet maar nooit) hebben we onze mooie cinemakast besteld. Na nog geen 3 weken kregen we hem in een mooi pakket geleverd. Alles goed verpakt. Maar nu in elkaar zetten.. gelukkig ging dat zonder problemen. Er zit een goede uitleg bij. Alles stap voor stap. Nu hij staat kunnen we zeggen.. wat een super mooie kast!! Veel opbergruimte! Ruimte voor mooie spulletjes. Echt in 1 woord.. geweldig!! Top bedrijf!!

Alles was inderdaad precies op maat gezaagd

Precies geleverd wat ik besteld had mm werk!

Snel en op maat.

Goed ingepakt en keurig op maat gezaagd .

Mooi product netjes geleverd

Precies zo als ik voor ogen had. Mooi product, netjes op maat en super netjes geleverd met goede bescherming en verpakking. Tegen een eerlijke prijs! Zeer blij mee!!

Super gezaagd!

Super op maat gezaagd en zeer goed verpakt!

Echt op de mm correct!

Prima prijs en echt op de mm zuiver afgezaagd.

Goed geregeld en goed materiaal

Heb al meerdere malen mdf platen gebruikt en besteld maar de kwaliteit die je krijgt van opmaatzagen.nl is niet te vergelijken met de kwaliteit van de bouwmarkt. Het is veel beter. Ik zal zeker het aanraden aan andere mensen en zal weer bestellen als ik weer mdf nodig heb.

Altijd top

Soms snap ik de site niet helemaal, welk materiaal nou wel of niet per m2 te bestellen is (ipv hele plaat kopen), maar als het uiteindelijk lukt ben ik altijd tevreden.

super site

Perfect op maat en goede snelle levering.

Op tijd, op maat, onbeschadigd!

Mooi materiaal, perfect op maat, zorgvuldig bezorgd.

Keurig gezaagd en fatsoenlijk verpakt!

Ik heb 6 onderdelen betonplex besteld voor het maken van een nieuwe bak op onze bakfiets. Deze waren na een aantal werkdagen keurig bezorgd en waren perfect op maat! Wel heb ik mijn bedenkingen bij de randsealer die ik erbij heb besteld, na een testje in de regen werd het hout toch behoorlijk nat en zag je wat vervorming bij de randen. Nu alle randen met Bison Rubber Seal behandeld en over de hoeken een kunststof profiel geplaatst (vastgekit met Polymeer kit). Boorgaten heb ik met een beetje kit samen met rubberen ringen aan beide kanten vastgemaakt.

Precies gezaagd, prettige service

Ik moest een hele verzameling planken hebben, op maat gezaagd. Ik heb eerst een offerte opgevraagd en daarin een excel met alle planken en hun afmetingen doorgegeven. Ik kreeg een offerte met alle maten precies overgenomen die ik meteen in mn winkelmandje kon plaatsen. Ook de levering was top. Zeker een aanrader!

Niet goedkoop, maar heel handig duurzaam materiaal

Eerder dan beloofd ontving ik 4 exact (mm) op maat gezaagde 'plankjes', van stevig, dun (4mm) materiaal. Kastplankjes om sullen weg te bergen, waar ik weinig plaats heb.

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!