Keurig op maat

Zoals gewenst en mooi vlot geleverd

Ik ben gelukkig

Top kwaliteit goede afwerking aangeraden

...

Een prachtkast en prima service !!

Samen met Ivonne hebben we in februari op het kantoor een vakkenkast samengesteld. Daarbij ook prima adviezen gekregen. De kast is in overleg keurig en binnen de afgesproken levertijd thuisbezorgd. De verschillende onderdelen waren prima ingepakt in kratten en per stuk in zogenaamde noppenfolie gewikkeld. Daarbij een prima handleiding en instructie voor het opbouwen. Afgelopen zaterdag kast hebben we de kast in elkaar gezet. We zijn super tevreden met het eindresultaat. Vanaf het eerste contact tot en met de levering klopte echt alles. Goede prijs - kwaliteit verhouding. Een echte een aanrader.

Niet tegenop te boksen!

Op de mm. nauwkeurig. Top kwaliteit!

Met uiterste precisie een top kwaliteit vakkenkast geleverd

De vakkenkast "TOSIZE Furniture" werd netjes op een wegwerp pallet geleverd en goed voorzien van stoothoeken en een deken om krassen van het MDF te voorkomen. Het in-elkaar zetten van de kast was een fluitje van een cent en door de uiterst precieze verzaging en voorboringen van de gaten kon het eigenlijk ook zonder bouwtekening niet fout gaan. Dit is letterlijk voor iemand met twee linker handen nog makkelijk uit te voeren. Zeer tevreden over het product en de kwaliteit. Aanrader.

Pracht kast na frezen

Echt goeie kwaliteit, mooi afgewerkte kopse kant die weer makkelijk te schilderen is. Maar helaas 0.5 mm te hoog (158,6 ipv 158,1) dus moesten we frezen.

Zaagwerk keurig, materiaal van lage kwaliteit, levering slecht.

De maten zijn heel nauwkeurig gezaagd, fijn. Tot op de milimeter nauwkeurig. Het plaatmateriaal zelf is van matige kwaliteit en dat is jammer. Ik heb later bij een ander bedrijf opnieuw populieren multiplex gekocht wat er beduidend beter uitzag. Waar ik echt niet blij mee ben is de levering van het materiaal. Alles werd als losse planken, zonder enige vorm van bescherming bij mijn adres afgeleverd en door de koerier naar binnen gesjouwd. De man zelf deed gelukkig heel voorzichtig, maar schade was zo gemaakt. Ik weet niet of ik hier opnieuw zal bestellen.

prima!

Prima op maat gezaagd.

Great customer service!

Good quality materials, cut to size precisely and great cutomer service. Some of the non-typical small size plates that I ordered were not perfcetly flat, hence not very useful for my precision use-case, but it was all settled well, epxlained, and I got some other material recommended in exchange. Clear communicaation and "customer first" approach.

Super goed!

Onze ervaring is een woord geweldig! Tot 2 x toe waren bij onze kast de fineer randen los gelaten. Ze hebben dat beide keren goed opgelost! Na de 2e keer is zelfs een geheel nieuwe kast geleverd met gratis montage en een vergoeding voor het ongemak! Een betere service is er niet!

Wandkast - Mooi en precies op maat

Na lang zoeken stulpr gevonden waar je zelf je kast kunt ontwerpen. Omdat we iets speciaal wilden zijn we daarna nog langs geweest voor een advies gesprek en om wat voorbeeldjes te bekijken. Duidelijk advies gekregen en de mogelijkheden besproken. Er bleek er zelfs nog meer mogelijk dan via de site! De kast werd netjes op tijd geleverd, alles mooi passend en mooie kwaliteit. Erg tevreden.

niet eens geleverd

U vraagt mij om feedback en de leveringen hebben niet eens plaatsgevonden! ha ha

Goede communicatie met mail of app. Mijn vragen werden snel beantwoord. Levering en bezorging ook top. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen. Oh ja ook belangrijk. Het houten blad was heel mooi!!!!

Duidelijk contact en snelle levering

Helder contact, duidelijke website, vriendelijke omgang en snelle levering. Kwaliteit is ook prima, dus zeker een aanrader!

alles staat altijd perfect klaar als ik mijn bestelling kom ophalen

accuraat en goede communicatie

Op tijd en op maat

Precies wat ik besteld had op de juiste datum geleverd tegen de juiste prijs en perfecte maatvoering. Tot de volgende bestelling!

Mooie kwaliteit en op de mm nauwkeurig!

Tv meubel ontworpen, op maat laten zagen en randen laten afwerken. In elkaar zetten was daardoor eenvoudig. Super strak resultaat, scheelt veel tijd en frustratie. Zwart mdf ook aan te raden voor donkere meubels. Vochtwerend en eenvoudig af te werken met in mijn geval zwarte verf.

Correcte levering

Prima materiaal, juiste maten en goed verpakt. Levering duurde iets langer dan verwacht.

Alles exact op maat en op tijd geleverd zoals elke keer, top

prima levering

na veel gezoek en ellende deze site gevonden. wel wat duur omdat je een hele plaat moet kopen . prima kwaliteit en goed op afgesproken tijd bezorgd.

Alles prima op maat

De opdracht is geheel naar wens uitgevoerd.

Top product maar dure verzendkosten

Product, service en doorlooptijd zijn top. Ik had echter een klein product nodig (200x100mm) en als ik dat wilde laten versturen zou mij dat rond de 50euro kosten met DPD. Ik heb ervoor gekozen om mijn product op te halen in Veenendaal maar dat is natuurlijk niet ideaal. Locatie in Veenendaal werkt overigens weer prima, product lag netjes verpakt klaar.

netjes geleverd werk

Meerdere keren bij opmaatzagen.nl besteld. Elke keer weer tevreden. Hout wordt super netjes gezaagd en is van erg goede kwaliteit. Levering verloopt ook soepel, bestelling wordt keurig binnen neergezet. Laatste keer bestelling opgehaald in de winkel. Super vriendelijk personeel.

In 1 zin: GEWELDIG

Alles perfect op maat, perfecte en snelle levering.

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!