Heel mooi bedrijf!

Opmaatzagen is een heel mooi bedrijf. Het bestelproces is zeer gebruiksvriendelijk. De medewerkers van opmaatzagen zijn zeer service- en klantgericht. Een door mijzelf gemaakte fout in het bestelproces is zeer adequaat opgelost. Perfect gewoon.

Iedereen aanbevelen

Voor het maken van een houtenblad voor een bar, super meegedacht in een oplossing. Resultaat 1000% tevreden Jorrit

Goed bedrijf en betaalbaar!

Kort telefoongesprek. Werd opgepakt en prima en snel uitgevoerd. Blij!

Netjes gezaagd

Netjes gezaagd, op mm nauwkeurig, maar niet op halverwege mm. MDF kwaliteit (met grondlak) is inmiddels van mindere kwaliteit helaas. Was eerder echt beter.. Minimum order grootte is wel jammer als je een onderdeel over kort maken. Heel kleine delen kunnen niet worden gezaagd.

PRIMA , STRAK GEZAAGD

ENIGE (TRANSPORT ?)SCHADE HOEKJE EN EEN ZIJDE , DIE DONDERZIJDE IS GEWORDEN

Prima product

Lange dikke grenen plank besteld die als blad op een kast komt te liggen. Plank werd keurig geleverd, bezorger hielp de plank op zijn plaats te leggen. De plank was mooi glad en hebben we opgeschuurd en afgelakt. Het geheel maakt de kast helemaal af. Dus zeer tevreden.

Mooie materialen

Mooi materiaal (berken multiplex) besteld. Heel mooi op maat gezagen, zonder splinters of ruwe randen. Blij mee!

Licht en behandelbaar

Heb laatst 18mm multiplex gekocht. Lekker licht van gewicht. Gebruik ik deels voor het maken van een French cleat ophangsysteem.

Alles waar je op hoopt

Bestelling verliep heel soepel, de verzending was perfect. Alles ook nog eens veilig verpakt en stickers die geen resten achterlaten. Kwaliteit is perfect. Dit is zoals je hoopt dat iets kan zijn. Dank!

Meestal goed ....

Materiaal moet nog geleverd worden ... ik wacht nog steeds ....

Exact op maat!

Exact op maat, op minder dan een millimeter en dat was heel prettig met de kleine stukkies die ik had. Eén ster minder dan de maximumscore en dat is omdat het 18mm MDF toch erg makkelijk ging splijten bij schroeven (uiteraard voorgeboord, met de juiste maat boor) in de kopse kant. Maar echte A-kwaliteit MDF lijkt tegenwoordig nergens meer te vinden...

Netjes gezaagd en geleverd, prima!

Aantal platen besteld, netjes op maat gezaagd en geleverd. Echt een aanrader!

Correcte service - correcte levering

100 % tevreden - correcte service en correcte levering - heel duidelijke website

Perfect alles op maat

Top !

Netjes afgeleverd en keurig precies op maat !

Niets op aan te merken

Twee planken besteld om wat extra kastruimte te creeren in de keuken. Paste goed en heb er veel plezier van

Perfecte service !

Heel mooi afgewerkte artikelen, snelle bezorging en bij een beschadiging door transport direct nieuw artikel gekregen

top

keurig verzorg en snel geleverd.

geleverd zoals afgesproken en dezelfde dag passend verwerkt.

Vlug klaar en tevreden klant

Mooi concept om toch maatwerk in huis te hebben tegen vriendelijk tarief!

Vakkenkast op maat in MDF blank besteld. Prima afstemming per mail over de werktekening, ook geen probleem om een extra stukje MDF mee te leveren voor een zelf te maken passtukje tussen kast en muur. Montage was zo eenvoudig met de meegeleverde beschrijving! Enige nadeel: het plaatsen van de spots was lastig: de holle plank had geen uitsparingen in de dwarsverbindingen voor het kabeltje. Zelf wel op kunnen lossen. Schroefgaten dichten en aflakken nog wel flinke klus maar uiteindelijk hebben we een supermooie kast!

Netjes en op tijd

Mijn bestelling is goed geleverd, netjes op maat en goed verpakt.

Snelle levering met goede kwaliteit

Goede materialen nauwkeurig gezaagd

Mijn verwachtingen 100 % ingevuld.

Mijn eerste ervaring met opmaatzagen.nl was zeer correct. Juiste levering van materiaal, goede kwaliteit. Zeer goed verpakt zodat alles netjes is aangekomen. Hierdoor reeds een tweede bestelling geplaatst en terug tevreden. Reeds enkele vrienden warmgemaakt voor jullie diensten.

geweldig service en altijd is alles 100% correct uitgevoerd

levertijden en afspraken worden correct nagekomen. je krijgt wat je nodig hebt tegen een redelijke prijs en alles is tiptop in orde

Bijna helemaal top

Alleen die prijzen, 220 € voor een plaatje watervast multiplex, bizar!

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!