Perfect gezaagd en geleverd

Veel keus in vorm, materiaal soort en dikte.

Snelle levering, netjes op maat

Opmaatzagen.nl komt hun woord na; precies op maat tot de millimeter nauwkeurig. Leveringstijd was als beloofd en de kwaliteit van het hout is goed. Zou zo weer een bestelling plaatsen!

In 1 keer alles goed.

Zagen en bezorgen prima uitgevoerd.

toppie

Mijn nieuwe keukenplint was best wel wat werk om uiteindelijk alles netjes passend te krijgen. Maar wat betreft de populieren 15mm op maat bestelde multiplex stroken kan ik alleen maar zeggen super netjes uitgevoerd en geleverd door opmaatzagen.nl ! Ik kan aan t zaagwerk zien dat er goed scherp gereedschap wordt gebruikt daar. Keurig stickers erop geplakt met de afmetingen en mijn naam. Goed gedaan jullie daar in Veenendaal, ik ben erg tevreden. En dit heb ik al veel mensen in mijn omgeving verteld. Tot de volgende keer. Grtz Henny

Prima prijs kwaliteit verhouding

Correcte en snelle levering

Prima service met uitstekend gezaagd materiaal

Prima geregeld bij opmaatzagen.nl , komen de belofte van op de mm nauwkeurig zagen zeker na

Geweldig concept!

Door de vele verhuizingen is dit al onze derde op maat gemaakte vakkenkast. En elke kast is een plaatje. Geweldig concept. Goede service. Perfecte aflevering.

Prima tent, goede service

Prima !

Goed, nauwkeurige maatvoering

Netjes verzorgd geleverd Goede prijs/kwaliteit Duidelijke communicatie

Fantastische volledige en vriendelijke service

Bestellen bij OPMAATZAGEN.nl is een garantie voor kwaliteit, fijne service en snelle levering

Al eerder hout op maat laten zagen bij dit bedrijf, was prima. Ook nu weer erg goed. Goed verpakt om schade aan de hoekjes voorkomen.

Perfect gezaagd

Blij met het hout dat perfect klopte. Wel zat er erg veel plastic omheen. Dat snap ik, ter bescherming. Maar daar is qua milieu nog winst te halen.

Voor herhaling vatbaar!

Als ik nog een keer hout op maat nodig heb, zal ik zeker bij jullie terugkomen.

Precies op tijd en bestelling conform afspraak en dik tevreden. Vriendelijke bezorger!!

geweldig

Perfect gezaagde plank, netjes verpakt en snel bezorgd.

Aanrader!

Voor de 2e keer besteld bij Opmaatzagen.nl. Helaas was er bij een van de plankjes iets mis in de maatvoering maar na melden hebben ze me binnen 2 dagen de verkeerd verkeerde lat nageleverd. Hartstikke tevreden met de service.

Bestelling en levering was op maat!

Bestelling en levering was op maat!

Precies op maat

Alles precies op maat. Keurig verpakt. Zeer tevreden.

Super tevreden. Op maat gezaagde planken voor de trap besteld. Bij de bestelling (op zondagavond) ging iets mis, waardoor ik per ongeluk 2 verschillende maten had besteld en betaald. Via de site een wijziging bestelling ingevoerd en maandagochtend om 9 uur kreeg ik al een bevestiging dat het was aangepast. Ook meteen een creditnota en een terugboeking van het teveel betaalde bedrag, De spullen werden keurig op tijd afgeleverd, ik werd goed op de hoogte gehouden en alles was goed voor elkaar. Misschien één tip: liever niet op elke plank een sticker. Dan graag per pakket een sticker (of makkelijk afhaalbare stickers erop). Maar verder niets dan goeds, hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Complimenten!

Alles binnen volgens beschrijving

Mooi stuk hout en perfect op maat

Helemaal top!

correct op maat gezaagd, op tijd geleverd, goede service en aardige medewerker aan de deur! Helemaal Blij!

Geweldige service

Het pakket kwam ruim op tijd binnen. Ik had verstek laten zagen, dit was erg netjes. Helaas waren de hoeken tijdens het verschepen beschadigd geraakt. Ik kreeg toen snel nieuwe planken toegestuurd.

Blij mee!

We wilden een simpele houten plank op de droger en wasmachine, bij opmaatzagen 2x zo goedkoop als bij bouwmarkt. Supergoed verpakt met verharde driehoekjes op de hoeken, geen beschadigingen.

Product naar wens

Product naar wens en vlotte levering. Alleen niet handig dat pakket niet bij buren werd bezorgd bij niet thuis. Groot pakket sjouwen vanaf afhaalpunt waarbij je niet in de buurt kan parkeren met auto.

alles perfect

snel goed qualiteit

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!