Fijn bedrijf

Snelle levering, niet duur, materiaal precies zoals gehoopt

Eenvoudig en correct

De eenvoud waarmee je de te zagen materialen kan bestellen heeft me positief verrast! Bij bestelling werd al direct aangegeven wanneer de materialen geleverd gingen worden, en dit was ook effectief het moment waarop alles geleverd werd. Over de transportfirma ook niets dan lof! Correct geleverd op de gevraagde plaats en goed verpakt.

aanrader!

fijne communicatie, goed meegedacht, uitstekende kwaliteit, snelle levering.

Professioneel

Netjes op maat gezaagd en levering was ook snel

Alles exact op maat en keurig bezorgd!

X

Snelle service en vakwerk

Vond het spannend om zo een kast te bestellen online maar met jet resultaat waren we zeer tevreden en echt snel gemaakt geen lange levertijd en snel afgeleverd

Aanrader

Superstrak werk, exacte maten en 100% haaks. Levering gaat snel en volgens afspraak. Goed verpakt.

Goed op maat en snel

Gewoon prima op de mm op maat en snel geleverd. (Wel met extra snel service voor een paar euro extra). Maar voor dat geld hoef ik zelf niet twee keer de deur uit. Ook telefonisch goed bereikbaar als je het formulier op de website invult.

Fantastisch bedrijf. Snel, goed en eerlijk

Ik heb mdf besteld en alles was perfect en snel

Werkzaamheden zijn keurig verzorgd uitgevoerd

Ik ben zeer tevreden over het gehele proces van bestelling tot en met de levering. Ga zo door!

Mooi zaagwerk

Zaagwerk is heel netjes en is goed verpakt tijdens transport. Bestelling kwam aan in twee pakketten die op twee verschillende momenten werd afgeleverd. Dit was echter niet duidelijk in de communicatie over het transport. Gelukkig kon OPMAATZAGEN.nl de juiste track en trace link sturen.

Perfect geleverd

Goede site om te bestellen, erg overzichtelijk. Goede maatwerk geleverd. Netjes verpakt en geleverd. Toppy.

Mooie kwaliteit en netjes geleverd. Top!

Aanrader

GEWELDIG

Geweldig, precies op maat, exact op datum afgeleverd. Nooit meer zelf etteren met mijn invalzaag, alleen nog maar hier bestellen.

Goeie ervaring

Juiste levering in de juiste maatvoering zoals gevraagd. tevreden klant!

Plaat okoume gegrond besteld, gaaf en goed ontvangen. Top!

Gewoon op alle punten goed

Goeie website, makkelijk bestellen. Geleverd op tijd, goed verpakt. Echt kwaliteitshout, plezier om verder mee te werken.

Ideaal om wat planken precies op maat en met de juiste afwerking te kunnen bestellen. Snel geleverd en prima geprijsd.

Volgens afspraak geleverd

Gekregen wat besteld en super snel, top

Alle platen op de mm perfect

Ik had een meubel uitgetekend, en alle losse onderdelen op maat laten zagen. Alle platen waren schade vrij en op de mm perfect. Zeker een aanrader!

Prachtig eiken bureau blad, uitmuntende service

Ik heb een mooi eiken bureaublad besteld bij opmaatzagen. Deze werd geleverd maar er bleek tijdens transport een deukje in te zijn gekomen en ook was de zijkant niet helemaal netjes afgewerkt (zaagsporen/olie) Ik heb dat gemeld bij de klantenservice en ze hebben het uitstekend opgelost. Ik kreeg een heel nieuw blad, met nog extra afwerking als goedmakertje voor het wachten en het ongemak. Ik heb er een bureau van gemaakt en cadeau gedaan aan mijn man, die is er heel blij mee!

Super service

Kon zonder problemen nog formaten toevoegen en transport was ook goed geregeld

perfect op maat

tot op de mm nauwkeurig is geen grap, perfecte behuizingen kunnen bouwen zonder zelf nog iets bij te hoeven schaven. top!

Snel geleverd, exact op maat

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!