Snel geleverd, exact op maat

Goede kwaliteit, snel en zonder beschadigingen geleverd.

Drie paneeltjes van 40mm berken multiplex en een stuk hpl besteld. Maatvoering is zeer goed, ruim binnen een mm nauwkeurig. Prijs per m^2 wel wat hoger maar doordat je alleen koopt wat je besteld hebt geen zaag verliezen. Daardoor een voordelige optie voor losse projecten.

Top service!!!

Blijkbaar was er iets verkeerd gegaan tijdens het invullen van mijn bestelling maar ze zijn heel meedenkend en welwillend geweest in het oplossen ervan! Echt top! Daarnaast heel tevreden met het product.

Top service!!!

Alles binnen de mm op maat gezaagd en sneller geleverd dat aanvankelijk voorgesteld.

Netjes verpakt en tot de millimeter correct gezaagd!

Plaat was netjes en stevig ingepakt. Maatvoering was correct tot op de mm.

Netjes verpakt en tot de millimeter correct gezaagd!

Plaat was netjes en stevig ingepakt. Maatvoering was correct tot op de mm.

Prima maatgezaagd plaatmateriaal… maar meer dan ik nodig heb….

Blijkbaar levert Opmaatzagen.nl niet alleen de op maat gezaagde stukken, maar ook de rest van de grotere plaat. Die je, als consument, niet nodig hebt. En dus kan ik die zooi zelf weer afvoeren… Ik zou de klant de keuze bieden. Ik zat hier in elk geval niet op te wachten.

Perfect.

Exact volgens afspraak en op juiste maten gemaakt. Zelfs wijziging zonder problemen verwerkt.

Perfect op maat, mooi materiaal

Ik had mdf praten met eikenfineer besteld. Deze waren perfect op maat gezaagd en van prima kwaliteit. Goede keuze gebleken!

Uistekende afweking

Welcwat duur ook door de transportkosten

prima levering en alles perfect zoals opgegeven

hout was precies op maat ik was alleen een beetje huiverig dat de MDF beschadigd raakte tijdens vervoer met DPD maar alles was heel goed verpakt en in prima staat geleverd door de bezorger van DPD en de gratis bezorging is ook heel mooi want als je ziet wat b.v. bouwmarkten daarvoor vragen dan valt je niks meer in en al met al was ik ook nog veel goedkoper uit als bij de bouwmarkt en de MDF 22 mm was van zeer goede kwaliteit vergeleken met b.v. wat ze in de GAMMA verkopen

Precies zoals gehoopt!

Het blijft spannend om online iets op maat te bestellen, krijg ik wat ik verwacht had? En het antwoord is JA! Keurig netjes op maat gezaagd, fijne communicatie en het eindresultaat is precies geworden zoals ik gehoopt had!

Precies opmaat volgens specificatie

Meten, invoeren betalen klaar, wachten op verzending geheel naar eigen wensen

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!