Geweldige service voor een goede prijs

Stootborden voor de open trap laten zagen, keurig op maat en prima verpakt, gratis thuis bezorgd, goede service!

goede service

plaatje acrylaat besteld,keurig op maat en goede verpakking voor het beschadigen

Fantastische service

Snelle levering volgens afspraak, heel tevreden!!

Prima product. Goed levering.

Zeer tevreden. Prima product en de levering verliep probleemloos.

Op maat!

De keukenplint, bestaande uit drie delen is prima geleverd. Goed op maat, keurig op tijd en onbeschadigd. De bezorger was netjes en zorgvuldig.

Zeer tevreden!

Vanaf het eerste contact tot de aflevering zeer prettig contact. Zeer tevreden met mijn kast! Het was eenvoudig om hem in elkaar te zetten.

Keurig geregeld

De bestelde maten klopten exact en alles werd keurig afgeleverd. Goed verpakt. Ik ben er erg blij mee.

Super eenvoudig besteld, betaald, gezaagd, verpakt en geleverd gekregen.

Mooi materiaal en exact op maat.

Eenvoudig bestellen, goede kwaliteit en goede prijs

En ook nog eens stipt op tijd, tweede keer dat ik ze gebruik voor een houtklus en weer helemaal tevreden

Niet voor herhaling vatbaar

Order plaatsen was moeizaam en resultaat... Laat ik zeggen dat ik niet very amused ben. Gezaagd materiaal onverpakt/onbeschermd leveren? Shame on you opmaatzagen. Ik moet nogal wat beschadigingen wegwerken. En dat voor zoveel geld! Bestel hier nooit wat onberispelijk moet zijn voor je project.

Fantastische service

Uitstekende houthandel die op maat zaagt maar geen hele plaat in rekening brengt zoals Gamma, Praxis, etc. Ook nog eens gratis aflevering tot bij de deur. Bij anderen betaal je gemiddeld 100 euro voor deze bezorging. Hout geheel onbeschadigd ontvangen.

goed goed goed

IK heb goede ervaring voor wat betreft de levering maar heb wel een puntje n.l. bij één van de bestelde platen heb ik een gesplinterde zaagkant. Als u kunt aangeven wat ik er aan kan doen om dat netjes te bewerken dan ben ik ook weer happie. Kan hier helaas geen foto bij meesturen Groet Dick Kok Gorinchem

Goed!

Goede kwaliteit, betaalbaar en snel in huis. Al 2x een bestelling gedaan.

Makkelijke site, snel geleverd en prima hout op maat

Makkelijke site, snel geleverd en prima hout op maat

Zeer adequaat, goede prijs en goede kwaliteit

Alles wordt conform afspraak geleverd, tijdig. Een beschadigde plaat werd zonder problemen binnen enkele dagen opnieuw geleverd.

Helemaal top!

We wilden aanvankelijk een meubelmaker onze kast op maat laten maken, maar zijn blij dat we voor Opmaatzagen hebben gekozen. We zijn zeer tevreden met het resultaat, de kwaliteit en met de communicatie. Daarnaast zijn we erg tevreden met de snelle levertijd, die volledig in lijn was met hetgeen vooraf was gecommuniceerd. Tot slot was het in elkaar zetten van de kast erg gemakkelijk en zijn de installatietips zeer bruikbaar. Kortom, zeer tevreden en boven verwachting!

Top kwaliteit en snel geleverd!

Snelle levering, maatvoering top, goed afgewerkt

Snelle levering, maatvoering top, goed afgewerkt

Houtstikke goed

Goed op maat en goede kwaliteit. Precies zoals afgesproken. Levering was ook goed verzorgd

Goede service en kwaliteit en snelle antwoord

Vakwerk op de afgesproken tijd en altijd behulpzaam.

Alle keren dat ik een bestelling heb geplaatst is de kwaliteit en het geleverde werk ( op maat zagen ) top.

Veel keuze

Op het eerste zicht heel te vreden van het gebruik van de site, ruim aanbod. De levering kon beter, mijn bestelling was niet verpakt, werd los geleverd. Mijn bestelling, legplanken trekken lichtjes krom. Op de vraag of jullie zou aanbevelen, is het dubbel.

goede hulp en goede kwaliteit

Blij met de kwaliteit van het stuk hout, goed verpakt zodat er geen beschadigingen waren.

Ideaal

Nooit meer plaatmateriaal kopen. Perfect gezaagd en goede prijs. Gelukkig ook in de buurt voor afhalen.

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!