Perfecte service

Mooie kwaliteit van timmerpanelen, perfect op maat gezaagd, en vlotte levering. Heel tevreden

Snel, vriendelijk en zorgvuldig.

Snelle levering, strak gezaagd en als dat een keer niet zo is wordt het netjes verholpen. Blijf een vast adres voor mij ;-)

Gemakkelijk te bestellen. Maten klopten. Zeer netjes verpakt. Levertijd eerder dan aangegeven.

Alles op maat zonder zelf te zagen

Het is een geweldige service als alle planken op maat en recht zijn gezaagd. Scheelt heel wat zweet en tijd als je daarvoor zelf geen apparatuur in huis hebt. Grootte stukken, kleine stukjes het maakt niet uit. Voor mij ideaal. Snel aan huis geleverd. Goede bezorging.

Uitstekende service, prijs en materiaal.

In 1 woord: geweldig.

Perfect product

Perfect opmaat gezaagd en geweldig goed verpakt voor verzending .

prima service

Perfecte service en erg belangrijk: zeer goed verpakt, geen beschadigd hout! Prima levertijd

mooi op maat

De verschillende onderdelen waren keurig op maat en pasten dus prima in elkaar. Daarbij was de verpakking goed en veilig gedaan.

Zeer tevreden met geleverd product.

Prima okume multiplex stroken op maat keurig netjes op tijd geleverd. Goede prijs.

Keurige levering en heel netjes gezaagd!

Makkelijke site om te bestellen, duidelijk en geen addertjes. En makkelijker dan laten zagen in de bekende bouwmarkten, waar alleen al uitleggen wat je wil een aderlating is… Nu rustig berekend en ingevoerd. Absoluut pluspunt: plaatmateriaal wat per m2 gaat en de bestickering van je onderdelen met zelf op te geven namen. Wij zijn fan en komen zeker terug!

Top, ook dat je de bestelling nog kunt aanpassen als je verkeerd hebt gemeten.

Snelle en nette levering.

Precies zoals gevraagd

Precies zoals ik had gevraagd, netjes de maten, net verpakt en snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooi hout.

Een geweldig systeem en een top vakkenkast.

Wij hebben een eigen ontwerp wand vakkenkast ism Roald gecreëerd. Kast met behulp van tekeningen en video in elkaar gezet. Wij hebben ervoor gekozen om een MDF in de grondverf te bestellen en zelf af te kitten en af te lakken. Nu echt een top meubel geworden.

Mooi precies werk geleverd.

Ik had gekozen voor levering op dinsdag. Je weet van tevoren alleen niet welke dinsdag. Ik had gelijk de eerste dinsdag verwacht en daar rekening mee gehouden. Het kwam echter de volgende dinsdag en toen was ik dus net even niet thuis om de bezorger wat te drinken aan te bieden met die hoge temperatuur.

De Kip en het Ei

Ik had 3 planken op maat laten zagen. Die waren stevig ingepakt, maar toen ik het pakket openmaakte bleek 1 van de hoeken bij alledrie de planken toch beschadigd te zijn (bij 1 van de planken is de hoek behoorlijk gekneusd). Ik heb bewust niet gereclameerd, want de pakketbezorgers zeggen dan dat u het NOG beter in had moeten pakken, en u kunt terecht zeggen dat u er toch vanuit mag gaan dat een pakketbezorger zorgvuldig met andermans spullen omgaat. Dus ja, wie had het beter, c.q. anders moeten doen? Zeg het maar.

Goed!

Op tijd, op maat en netjes geleverd. Bedankt!

Super service!

De bezorgdienst heeft de Trespa plaat helaas beschadigd bezorgd en na telefonisch contact is de nieuwe plaat heel snel op maat gemaakt en perfect bezorgd.

Wederom zeer tevreden.

Alles correct uitgevoerd volgens opgave bij de bestelling. Dit keer gekozen voor afhalen. Communicatie hierover ging perfect. Goederen lagen netjes klaar en ik werd zeer vriendelijk geholpen.

Perfect gezaagd materiaal.

Voor de eerste keer niet zelf gezaagd. Best spannend of al het materiaal de juiste maat. Geen spijt van gehad, het klopte allemaal precies volgens opgegeven maten. Voor herhaling vatbaar.

Prima spul.

De korte plank (67) cm kleurt na oliën donkerder de de andere 13 planken. Kennelijk is deze plank uit een andere batch gezaagd. De bezorgen had niet echt het idee van de waarde van de planken. Ze werden uit de transportbok gerukt en binnen geplaatst. De krassen zijn er met staalwol weer uitgeschuurd. Maar ... de ervaring is positief. Keurige maatvoering en kwaliteit!

Keurig

Tevreden!

Zorgeloze bestelling

Het hele proces vad bestellen tot levering verliep erg vlot. Op de site is ook genoeg informatie te vinden over de soorten hout en de do’s en dont’s. Erg aan te bevelen.

Al meerdere bestellingen gedaan, alles in orde en de laatste bestelling ook nog 2 dagen eerder in huis dan gepland. Gewoon top

Top,

Precies op aangeven maat geleverd

Meer dan uitstekend geholpen

Op verschillende punten ben ik meer dan uitstekend geholpen. 1. Bij het bepalen van het ontwerp in de showroom geweest. Goeie referentiekasten gezien. Duidelijke adviezen gekregen over maatverhoudingen, plint, achterwand, etc. 2. Zelf heb ik een maat verkeerd opgenomen. (Stom!!). Een ingewikkeld probleem. Gemaild naar opmaatzagen. Die kwamen met een oplossing. Ergo, zeer tevreden. Hier kan je goed en veilig zaken doen.

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!