Klantgerichte, snelle 'op maat' service.

Perfecte service!

Fijne handige website, prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik had wat vochtwerend mdf plaatmateriaal nodig t.b.v. een keukenrenovatie. Geen gedoe meer met transport en zaagafval. In mijn geval had ik alleen graag meer afwerkmogelijkheden gezien. Ik heb gekozen voor rondom afgeronde hoeken, de hoek zelf was echter scherp moest ik nadien nog zelf afronden. Tevens kon ik geen scharniergaten mee bestellen.

uitstekend

de hardboard platen zijn van uitstekende kwaliteit en precies op maat gesneden.

perfect op maat en snelle levering

snelle en perfect op maat levering

Excellent work and reliable

Good service and an excellent website

Wat een uitkomst!

Fantastisch om alles perfect op maat binnen te krijgen! Zo wordt klussen een makkie!

Makkelijke en toegankelijke website, ook voor de beginner

Zie boven

Goed en voordelig

Goede website Overzichtelijk en makkelijk te bestellen

Perfect op maat en snel geleverd

Voor het maken van een steigerbuis kapstok had ik lange en korte schappen nodig. Perfect op maat, direct te gebruiken, snel geleverd. De kapstok oogst veel lof, en was door OPMAATZAGEN binnen 4 uur in elkaar gezet. Top !

Netjes verpakt, tijdig geleverd en recht en aan de maat gezagen

Netjes verpakt, tijdig geleverd en recht en aan de maat gezagen

Very good products & service

Our order was very good executed, a table top and counter top for our caravan from underlayment. The radius and rounded sides were exactly like we wanted them. Nice material too and good price! Very good service!

Topervaring!

Een geweldig bedrijf wat zijn klanten begrijpt. Omdat het bedrijf druk was, toen ik mijn bestelling plaatste, hebben ze geen tijd gehad om binnen 4 dagen te reageren op een whatsappbericht. Dat was dan ook mijn enige minpunt.

Alles volgens verwachting en prima prijspeil

Alles volgens verwachting en prima prijspeil

Excellent!

Good material, perfect dimensions

Good

D

je kunt het zelf niet beter

gemakkelijk besteld, precies op maat gezaagd en allemaal niet erg duur

snelle en correcte levering

Zowel de antwoorden en reactie via mail, als de levering gebeurde vlekkeloos en correct, en dit in de periode van de feestdagen Kerst en Nieuwjaar 2019

Uitkomst voor maatwerk

Duidelijke website en bestelproces. Snelle levering met goede afspraken. Nemen indien nodig contact met je op. Bestelde maatwerk was goed verpakt en voldeed helemaal aan de verwachtingen.

Goed verpakt pakketje ontvangen en natuurlijk precies op maat gezaagd. Snelle levering.

Goede kwaliteit en uistekende service

Ronde plaat laten zagen wat zeer vakkundig is gedaan. De levering was snel en netjes. Aanrader!

Bestelling correct verzorgd en stevig verpakt.

Helemaal goed.

Reliable, high quality and fast delivery

Excellent service, fast delivery and high quality products for low cost..

Super handig! en Snel.

Ideale webshop! Even snel een vakken kast met een lade kastje verbinden door een mooi stuk hout als bovenkant te bestellen! Zo is klussen best leuk. Fijne service. Veel keuze in hout soorten. Aanrader!

Snelle levering, exact op maat en vriendelijke, behulpzame medewerker bij het afhalen. Reden om nog terug te komen.

Perfect op maat

Het is de tweede keer dat ik bij opmaatzagen bestel. Eerder plaatmateriaal in verstek laten zagen. Nu enkel op maat. Zoals de titel al zegt, het was perfect op maat. Ook is het met zorg ingepakt en vlot verstuurd!

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!