Pluspunten

Correct, vriendelijk en snel.

Pluspunten

Snelle bestelling en levering, makkelijke website.

De optie "geschuurde afwerking" (plaatmateriaal schuren, zodat er geen haakjes etc meer opzitten).

Pluspunten

Doet wat het beloofd, netjes verpakt, mooi product geleverd, duidelijk wanneer het arriveert.

Pluspunten

Snelle levering, en precies op de opgegeven maat gezaagd.

Het product was heel zorgvuldig ingepakt. Ik had wat moeite met het uitpakken.

Pluspunten

Snel en correct! Stikkers met beschrijving zijn reuze handig! Goede site!

Meubelbeslag kan beter en uitgebreider

Pluspunten

Ruime keus. Alles naar eigen wens aan te passen. Snelle en goede levering.

Pluspunten

Werkt perfect

Pluspunten

Fijn dat het op maat is en dat je er thuis niets meer aan hoeft te doen.

Pluspunten

Mooi correct gezaagd. Géén afwijkingen in de opgegeven maten zoals bij de bouwmarkt vaak wel het geval is. Keurig netjes afgeleverd op de afgesproken dag. Uiterst gebruiksvriendelijke website met veel toepasbare functies.

Bij het opgeven van de verschillende planken kun je een eigen kenmerk toevoegen. Uiteraard heel handig als je de zaaglijst bekijkt of je alles wel hebt. Helaas worden deze kenmerken niet op je planken gelabeld bij aflevering. Nu had ik een project dat te overzien was, maar kan mij voorstellen dat als je een heel groot project hebt met heel veel verschillende maten het handig zou zijn dat je bij aflevering niet eerst alles moet na meten om te kijken waar wat hoort. Dus een extra plus zou zijn de kenmerken overnamen op labels.

Pluspunten

Via whatsapp advies gevraagd en ik ben heel goed en snel geholpen.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Alles gegaan zoals medegedeeld en besteld. Aanrader.

Profisat

Pluspunten

- Betaalbaar, goede prijs-kwaliteit verhouding - Snelle levering, keurig op tijd bezorgd - Netjes en goed verpakt

Pluspunten

Prima levering en kwaliteit

Pluspunten

Pluspunten

Grote bestelling is helemaal top geleverd. Dikke kudos voor de bezorger die echt zijn best heeft gedaan om alle planken mee te sjouwen.

De zuilen zijn ietwat aan de dure kant.

Pluspunten

Correcte en snelle levering Ik ben heel tevreden We gaan meer zaken doen

Pluspunten

Alle panelen die ik besteld had zijn mooi en strak op maar gezaagd. Heel netjes!!

Pluspunten

Opmaatzagen ! Wie bedenkt het? Wij hadden wat plaatjes mdf nodig bij de bouwmarkten kwam dit steeds net heel onvoordelig uit en zou het project onnodig duur worden. En dan het restmateriaal wat jij niet nodig hebt, in de weg staat van hot naar haar wordt versleept. En uiteindelijk als grof vuil wordt afgevoerd. U kent wel. Door de gedachten over het op maatzagen plaatste ik op Google het woord opmaatzagen en zo kwam ik bij dit bedrijf te recht een telefoontje was voldoende om in vol vertrouwen mijn order te plaatsen .Alles is goed verlopen klasse . En duidelijk voordeliger dan de bouwmarkten

Pluspunten

Duidelijk en snelle levering Top!

Pluspunten

heldere website en bestelproces. Snelle levering. Er werd zelfs nog even gebeld over de levering.

geen

Pluspunten

Strak op tijd en keurig op maat. Uitstekend!

Pluspunten

Meedenken met het ontwerp. Flexibel. Snelle reactie per email. Snelle levering. Onderdelen passen precies. Eenvoudige montage.

Pluspunten

Altijd keurig op maat en op de afgesproken tijd klaar, dus prima

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!