Pluspunten

Keurige afwerking en op tijd geleverd

Volgens website werd de levering aangekondigd via mail de avond tevoren, maar die mail hebben we niet gezien

Pluspunten

Gemakkelijk het gewenste hout uitzoeken, maten doorgeven en het wordt voor je deur afgeleverd. Dit is een zagerij die je als modelbouwer wenst. Kwaliteit is prima en de gezaagde stukken zijn uiterst nauwkeurig.

Pluspunten

Snelle levering .maatvoering klopt

Misschien mogelijkheid om scharnier gaten te boren.bij meubels ,kasten deurtjes.enzo.

Pluspunten

Makkelijke website snelle verzending. Prima bedrijf

Pluspunten

Dikke Duim voor op Maatzagen..kan niet anders zeggen ik ben dik tevreden..

Pluspunten

prima en snel en vriendelijk

geen

Pluspunten

Overzichtelijke website. Plaatmateriaal goed op maat gezaagd en binnen de opgegeven termijn geleverd.

Pluspunten

Goed persoonlijk contact Snelle levering

Pluspunten

Snelle levering top materiaal

Pluspunten

Makkelijk bestellen Snelle levering Goed op maat

Zou fijn zijn om vrije vormen te kunnen uploaden

Pluspunten

Gemakkelijk je eigen kast ontwerpen en alles perfect op maat geleverd. In elkaar zetten was een makkie.

Pluspunten

Snelle levering Telefonisch snel te woord gestaan

Gebeld over informatie van de grondverf laag op de bestelde platen. Er kon geen duidelijk antwoord gegeven worden over de dikte van de grondverf laag en of dit watergedragen grondverf was of niet (Aan de reactie: meestal wel had ik niet zo veel aan) . Resultaat is dat ik nu toch wederom de platen zelf 1 keer in de grondverf ga zetten voordat ik ze aflak.

Pluspunten

Het is gewoon erg handig om hout op de juiste lengte te kunnen bestellen. Je krijgt in feite een bouwpakket thuis dat je 'alleen nog maar' in elkaar hoeft te zetten. Levertijd prima, duidelijke communicatie, goed concept.

De balken die ik bestelde (vurenhout geschaafd, kopmaat 70x70 mm) konden niet in verstek afgezaagd worden. Hier heb ik zelf niet helemaal het juiste zaaggereedschap voor, waardoor het een beetje behelpen was.

Pluspunten

Correcte levering. Perfecte maatvoering en ook de kwaliteit van het hout was goed!

Lerenhardlopen.nl

Pluspunten

perfect uitgevoerd

Pluspunten

Groot assortiment plaatmateriaal, perfect op de millimeter op maat te zagen. Volgens afspraak keurig thuisbezorgd, je betaalt alleen voor het gekochte, niet voor het restmateriaal.

De verzendkosten zijn aan de hoge kant als je weinig bestelt.

Pluspunten

Prachtige zaagsnede, keurig op tijd en goed verpakt geleverd!

Pluspunten

fijne website, bijzonder vriendelijk telefonisch te woord gestaan, zeer goede kwaliteit zaagwerk!

Pluspunten

Goede communicatie en snelle levering

Pluspunten

Bestelde platen zijn exact op maat, werkt erg fijn. Vergissing bij een bestelling wordt goed opgelost. Helemaal top

Pluspunten

hout op maat thuis geleverd! Vele mogelijkheden (materiaal, grootte, afwerking etc)

Hout uit de bouwmarkt slepen, in je auto proppen (hout en/of auto beschadigen) en met een kromme decoupeerzaag proberen recht te zagen is goedkoper...

Pluspunten

Snel & netjes.

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!