Gemak, flexibiliteit & kundigheid

Onze wensen voor een kast zijn gecompliceerd. Een woonboulevard-standaard aanpassen hebben we overleggen, gezien maatwerk echt in de papieren gaat lopen. Uiteindelijk besloten er een zelfbouwproject van te maken. De speurtocht naar geschikt materiaal bracht me bij opmaatzagen. Het op maat zagen zou me veel tijd gaan schelen. Uiteindelijk hebben we zelfs een kast gemaakt in de configurator. Onze wensen hebben we iets bij gesteld, maar de uitgangspunten bleven overeind. We krijgen er een betaalbaar maatwerk bouwpakket voor terug. We kunnen niet wachten op de levering.

Goede kwaliteit, bezorging helaas een dag te laat

Product is prima. Alleen had de bezorgdag vrij gehouden. Kwamen zonder info niet opdagen. Geen track&trace of iets dergelijks. Volgende dag onverwachts op de stoep. Kan beter.

ben zeer tevreden en e.e.a. is snel geleverd

zeer tevreden ☺

Bestelling makkelijk te plaatsen en levering haast net zo snel geleverde producten zeer goed verpakt en van goede kwaliteit en geheel volgens de gemaakte afspraken in een woord top

Snel geleverd en perfect opmaat!

Plezierige samenwerking, een aanrader voor een nauwkeurige klus.

Hoge kwaliteit, precies wat wij zochten

Topervaring. Perfect op mat gezaagd! Helemaal naar wens. Hoge kwaliteit hout, zaagwerk en levering. Wij hadden specifiek extra eikenhouten stukken nodig ter ondersteuning van de boekenkast. Is helemaal uitgepakt zoals gewenst! Meer dan dat. We zijn er dolblij mee!

Fantastisch!

Meerdere bestellingen gedaan. Maatvoering perfect (tot op de mm) en netjes volgens opgave genummerd.

Gewoon prima, zoals je ook hoopt als je een bestelling plaatst.

Weinig woorden aan vuil maken: Gewoon goed. Op maat, op tijd. Wat wil je nog meer .... ? Prima toch.

Top communicatie , levering en product!

Zeer aan te bevelen!

Goede kwaliteit hout en netjes gezaagd

Vier meubelpanelen besteld om deurtjes van te maken. Zijn netjes gezaagd en van goede kwaliteit hout

Snel en perfect geleverd!

Snelle levering, eenvoudig te bestellen en snel afhalen

Super en echt op maat tot de mm.

Ern aanrader tegen een goede prijs kun je zelf niet voor zagen.

Overzichtelijk op de site, weet precies hoeveel je uit een plaat kan halen. Top site, niks meer aan doen.

Zoals alle keren, perfect op maat (ze doen hun naam eer aan)

Mijn bestelling kwam op het gewenste moment binnen. 2 plankjes waren beschadigd en hiervoor werden op zeer korte termijn al vervangende plankjes voor nagezonden! Geen gedoe, maar alles perfect geregeld! Echt een aanrader voor doe het zelf projecten! Alleen oppassen dat je niet verslaafd wordt :)

Top service!

Snelle levering, alles perfect op maat en van goede kwaliteit

Zeer goed!

Snel, goed verpakt verzonden en tot op de millimeter nauwkeurig!

Gemakkelijk te bestellen en gemakkelijk te monteren

Lees kwam netjes en genummerd aan. Zo kon de kast gemakkelijk in elkaar gezet worden. Genoeg montage materiaal dus nooit een schroef tekort. Echt een aanrader

Keurig maatwerk en met zorg vepakt. TOP

Goed werk geleverd

Goed op maat en netjes afgezaagd.

Prima gedaan. Maten waren goed en doordat kon ik meteen plaatsen.

Supergoed afgeleverd.

Ontwerpen ging makkelijk. Betalen minder. Verrassend hoe simpel de kast in elkaar gezet kon worden dmv de coderingen en instructiefilmpjes.

Op tijd geleverd zonder problemen met goede kwaliteit

Heel inzichtelijk wat er mogelijk is en wat de kosten ziin. Enige verbetering zou zijn dat ik duidelijker kan zien wanneer ik een nieuwe plaat moet afnemen. Dat kan me soms besluiten een andere oplossing te kiezen of juist nog wat bij te bestellen.

Prachtige op maat gemaakte kast

We hebben met wat hulp van opmaatzagen een prachtige zwarte kast ontworpen. Tekening voor in elkaar zetten was duidelijk. Alle houten panelen zijn genummerd, zodat je precies weet welk deel waar moet. Alles paste perfect en tv-vlak is ook op de gewenste diepte gemaakt. Makkelijker in elkaar te zetten dan een IKEA kast. Ik heb er nog wel IKEA kastverlichting in gemaakt.

Goede hulp bij de bestelling, goede levering en mooi op maat gezaagd hout!

zeer tevreden met onze kast op maat!

op de site stond dat de levering na 4-6 weken zou gaan geschieden, dat duurde helaas langer en moest zelf vragen om de status van de kast en de levering. uiteindelijk werd dit 8 weken op zich geen probleem maar was fijn geweest als ze ons hierover hadden geïnformeerd. het eind product zijn wij zeer tevreden over, alles is netjes genummerd en kan door middel van de handleiding als een puzzel in elkaar worden gezet en is tot de millimeter nauwkeurig voorbereid. ik zou OPMAATZAGEN.NL dan ook zeker aanraden.

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!