Pluspunten

Snelle communicatie, hierdoor ook snel tot actie

N.v.t. het is vlot, fijn en goed geregeld

Pluspunten

Snel antwoorden

Heb ik eigenlijk niet, tor nu doe is alles gewenst

Pluspunten

Netjes vriendelijk

Nvt

Pluspunten

Ze doen een uiterste best om de klant tevreden te stellen op hin aanvraag.

Pluspunten

Goede service en bij levering goede en duidelijke uitleg over de scooter

Pluspunten

Alles is goed geregeld!

Pluspunten

Goede contactpersonen. De telefoon wordt gelijk opgenomen (geen automatische rompslomp) en je wordt lekker informeel geholpen met je vragen. Heerlijk dat deze service nog zo kan bestaan in deze tijd.

Transport en vragen over transport worden door de zelvde persoon geregeld waardoor er niet altijd actuele informatie is ( als Brian onderweg is).

Pluspunten

Pluspunten

SNEL LEVERBAAR

Scooter rijklaar maken * Je scooter wordt uit de krat gehaald; * Losse onderdelen worden gemonteerd; * Heb je scooter accessoires bijbesteld, dan worden deze op de scooter gemonteerd; * De kleppen worden gecontroleerd en eventueel gesteld; * De accu wordt gevuld en aangesloten; * Er wordt benzine getankt; * Het zadel en de spiegels worden afgesteld; * Bouten, moeren en schroeven worden gecontroleerd; * De banden van je scooter worden opgepompt; * De scooter wordt blinkend schoon gepoetst. ALLEEN JAMMER DAT DE SCOOTER NIET WAS VOLGETANK

Pluspunten

Goede klantenservice, heel goed bereikbaar. Snel antwoord op vragen.

Pluspunten

Snelle afhandeling en goede communicatie

Geen, gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Echt goede contact , goed service , and leuke medewerkers

Pluspunten

Na bestelling keurig contact gehouden betreft levering. en op tijd. Helaas was er een kleinigheid met starten maar na gebeld te hebben dezelfde avond even opgehaald Weer keurig afgeleverd en dan nog de nazorg door even gebeld te worden. Er kan altijd even iets misgaan, maar verder gewoon perfect. Ook aangegeven mocht er iets misgaan in toekomst direct bellen. IK heb hier op dit moment echt vertrouwen in. Het zijn ook korte lijntjes met telefoon.

Pluspunten

Super behulpzaam! Prachtige scooter gekregen. Meneer heeft al mijn vragen beantwoord en was erg behulpzaam. Hij heeft zelf geholpen mijn scooter binnen te zetten voor mij. Hij had het ook kunnen bezorgen en zeggen naja zoek het maar uit. Gelukkig deed hij dat niet.

Op een vrijdag werd mijn scooter bij hun geleverd. Eigenlijk moest er een melding worden gedaan en dan zou het bij mij geleverd kunnen worden. Dit was niet gedaan. Hij is natuurlijk ook een mens. Ik belde om te vragen wanneer het zou komen. Meneer heeft alles toen snel voor mij geregeld en is toen persoonlijk van Tilburg naar Amsterdam gereden. Ik vond dit erg tof en fijn. Ik had anders nog een week moeten wachten. Dit was niet het geval. Echt top!!

Pluspunten

Heel klantvriendelijk

Alles was goed

Pluspunten

Bedrijf geeft een vertrouwd gevoel. Reageren snel op mail en telefoon. Afspraak is afspraak, levering scooter werd wat later dan gepland, werd keurig gebeld over vertraging.

Pluspunten

altijd telefonisch bereikbaar Houden je via de mail en sms overal van op de hoogte

Pluspunten

Snel geregeld ,duidelijke uitleg

Kan nu niks verzinnen

Pluspunten

Goede voorlichting en goede communicatie. Afspraken worden nagekomen.

Pluspunten

goede en snelle service,vriendelijke mensen

geen

Pluspunten

Goede service en super snelle levering echt een aanrader

Pluspunten

Snel en direct

Vaartweg 11 A

4905 BK Oosterhout