Geweldige service en goed geholpen

Snel besteld en snel geleverd

Snelle levering Alleen als ik vraag om een factuur dan krijg ik geen reactie

Voldoet

Voldoet

Snel de drempelhulp in huis!

Op zaterdag de rubberen 6,4 cm hoge drempelhulp besteld voor mijn moeder, op maandagochtend de bevestiging van de bestelling en de verzendbevestiging. Dinsdagochtend in huis! De drempelhulp is lekker zwaar waardoor deze niet verschuift als de scootmobiel erover rijdt.

Goede ervaring snelle levering.

snelle service en nette afhandeling als er iets mis gaat.

Correct

Correct

snel geleverd

de drempelhulp past perfect van hoogte en is niet glad als het geregend heeft

Uitstekende service

Materiaal is zeer degelijk en een goede prijs/kwaliteits verhouding. Ondersteuning vriendelijk en professioneel

m.i. goed product

modulaire drempelhulp gekocht, makkelijk op de juiste hoogte aan te passen, ziet er degelijk uit. Moet wel even wennen met de rollator aan de hellinghoogte bij het in- en uitlopen.

Correct en snel geleverd

Goede info op site

Prima product en snelle levering

Positief

Handig om rolstoel naar binnen te rijden

Eenvoudig uitklapbaar en verplaatsbaar

correcte levering

drempel voor op tapijt was 2 mm te laag ivm met inzakken in het tapijt

goed product

ik heb dit naar de deur van de winkel neergelegd. Alhoewel het best zwaar is lijkt het me goed om wat cement op de ondergrond te doen en dan de mat erin te drukken. goed idee.....?

Wat practisch! Ligt stevig en is een ge mak.

Deze best zware drempelhulp is prettig in het gebruik en staat nog netjes ook. De mat ligt droog, dat scheelt blad e.d. Erg tevreden ben ik ermee : niet alleen voor een rollator maar tevens voor de rolstoel van een bezoekster. Met vriendelijke groet.

Voorlopig goed

Eerste bestelling was een tester. Vandaag getest en perfect bevonden. Volgende bestelling wordt morgen geplaatst.

goed en zoals verwacht.

Goed, zoals verwacht, goede prijs en heel snel geleverd.

Ziet er goed uit

Vlotte levering

Leverancier zegt dat levering binnen 2 dagen plaats vindt en zelfs rond d kerst klopt dat.

Ikvindheteenzeer goedekeuze

supersnelle levering

duidelijke website, makkelijk te bestellen en supersnelle levering

Met jullie hulp worden alle drempels genomen.

Van site tot de bezorging was het een genot om met jullie samen te werken.

Drempelplaat aluminium perfect

Voor mij als hoogbejaarde is een rubberen beter

Bestelling goed en snel uitgevoerd

Ben erg tevreden over het product, het op juiste hoogte maken is super-eenvoudig

Venkelbaan 22

2908 KE Capelle aan den ijssel

010 - 242 0913

Over Drempelhulp.nl

Een drempelhulp of drempelplaat helpt mensen met een rolstoel, rollator of scootmobiel veilig een pand in te komen. U kunt een drempelhulp of drempelplaat aanschaffen voor een kleine drempel, maar ook voor een hoge drempel of zelfs een complete stoeprand. Drempelhulp.nl heeft een groot aanbod met verschillende soorten drempelhulpen, voor alle mogelijke drempels. Door ons uitgebreide assortiment kunnen wij altijd een oplossing bieden, geen situatie is voor ons meer te gek! Zelfs als uw oplossing er op de website niet bij staat kunnen wij met ons modulaire systeem vaak nog een oplossing op maat maken. Uw nieuwe oprit voor een rolstoel past hierdoor altijd perfect bij uw ophoging.