IK WACHT NOG STEEDS OP MN BESTELLING

IK WACHT NOG STEEDS OP MN BESTELLING

Heel vlug geleverd. Uitstekende kwaliteit. Ben zeer tevreden.

prima oploopmat voor een hogere drempel

Mooie mat en precies goed ook de oploop is prima

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Het zijn mooie drempels, precies zoals omschreven op de site. De levertijd was ook volgens afspraak.

Snelle en goede bezorging, met telefonisch contact ook goed geholpen

Zie boven

bedroevend voor een 1 e kennismaking ze

Wel betaald , melding van verzending gekregen maar nooit iets ontvangen en van GLS alleen bericht dat zij het wel gemeld hadden gekregen maar niet ontvangen .na klacht perfect opgelost.

Prima advisering en dienstverlening. Goede passende producten geleverd

Drempelhulp heeft ervoor gezorgd dat ik in 1 x de juiste en passende drempelhulpen geleverd heb gekregen. Ze hebben met onze drempelfoto's een goed advies kunnen geven. De medewerkers waren vriendelijk en zeer bereid tot hulp. De drempelhulpen zelf zijn prima. Goede kwaliteit, stevig, goed hellingsvlak en naadloos passend.

Prima dienstverlening!

t retour goed gecommuniceerd en daarna weer snelle levering van het artikel met de juiste maat. Top!

goed advies en snel geleverd!

binnen 24 uur had ik mijn bestelling.

Goede kwaliteit

Het verschuift niet, blijft op zijn plaats, in een woord, goed.

Ga vooral zo door een uitstekende service

Prima advies en top levering!

Op het antwoord op mijn vraag naar de meest geschikte drempelhulp voor onze situatie, kreeg ik een link naar het perfecte artikel. Zorgzaam verpakt en snel geleverd! Wij zijn uiterst tevreden!

Makkelijk te aan te brengen.

De bewoners van onze VVE zijn erg tevreden met de drempelhulp.

Het is een uitkomst

Ik ben zeer in mijn sas aangaande de drempel hulp. Wil het een ieder aanbevelen.

Goede prijs-kwalteitverhouding

Prima drempelhulpen; stinken wel beetje naar rubber, helaas. Hooelijk wordt dat minder.

Op alle fronten top

Goed advies, snelle levering, goed verpakt en een uitstekend product. Kortom helemaal top.

Prachtig product en super snelle levering

Alles snel geregeld en een super goed product geleverd

Voldoet prima

Fijne drempelhulp voor een schappelijke prijs. Snelle levering.

Super service

In telefonisch overleg gekozen voor verschillende typen drempel-overschrijders. Verschillende voor binnen en buiten. Bij bezorging met foto's heen en weer gemaild om er zeker van te zijn dat de oprit goed lag! En dat ligt hij nu al ruim drie maanden.

voldoet perfect voor mijn schoonmoeder van 90+

1 nadeel voor het gebruik binnen. Hij stinkt zo erg dat hij eerst een week moet uitwasemen op het balkon.

Prima product, supersnelle levering

Een perfecte rubberen drempelhulp. Goede hoogte en glooiende helling. Eind van de middag besteld, volgende ochtend geleverd. Super!

Groot assortiment, snel geleverd

Groot assortiment, snel geleverd

Goed maar te hoog

Goede hulp jaarmarkt betere omschrijving maat

Geweldig!!!

Geweldig!!

Venkelbaan 22

2908 KE Capelle aan den ijssel

010 - 242 0913

Over Drempelhulp.nl

Een drempelhulp of drempelplaat helpt mensen met een rolstoel, rollator of scootmobiel veilig een pand in te komen. U kunt een drempelhulp of drempelplaat aanschaffen voor een kleine drempel, maar ook voor een hoge drempel of zelfs een complete stoeprand. Drempelhulp.nl heeft een groot aanbod met verschillende soorten drempelhulpen, voor alle mogelijke drempels. Door ons uitgebreide assortiment kunnen wij altijd een oplossing bieden, geen situatie is voor ons meer te gek! Zelfs als uw oplossing er op de website niet bij staat kunnen wij met ons modulaire systeem vaak nog een oplossing op maat maken. Uw nieuwe oprit voor een rolstoel past hierdoor altijd perfect bij uw ophoging.