Geweldige telefonische service

Ik werd snel te woord gestaan bij telefonisch contact. Daarnaast deskundig advies, goed product en snelle levering! In één woord: top!

Het kan veel beter

De rubberen drempelhulp is zwaar en stinkt, vooral als hij ion de zon ligt naar rubber. Liever een van hout van de timmerman.

Snel en goed

Mijn bestelling is snel geleverd en door de tracking mogelijkheid was precies te volgen wanneer de bezorging zou plaatsvinden. De geleverde producten overtroffen de verwachtingen. Kortom, een meer dan tevreden klant.

Vertekend beeld

Tijdens het zoeken op internet lijken de drempelhulpen van grote formaat. Echter bij bestelling was er een grote disceptie omdat de drempelhulp niet in de buurt kwam van wat ik dacht besteld te hebben. Mijn eigen schuld natuurlijk, had beter naar de afmetingen moeten kijken. Maak niet dezelfde fout! Let op!

Goede kwaliteit en keurig geleverd

Vlotte prima levering.

Bestel maandelijks, maar vind het niet prettig na elke bestelling een evaluatie te ontvangen!!

Prima drempelhulp

Kan nu zonder probleem mijn scootmobiel in de schuur zetten!

Fantastisch hulpmiddel

Vlotte probleemloze bestelling en snelle levering van een zeer handige rubberen drempelhulp. Het is een fantastisch hulpmiddel om met de rolstoel de overgang van binnen naar het terras buiten te maken.

excelent

For the first time, I used threshold for my client and I am very satisfied with the product and the way you can install it. Well done and I will recommend the product to all I know.

Perfect !!!

Goede kwaliteit van de bestelde Aluminium oprij-drempel. Snel geleverd en mooie lage prijs. Beter én goedkoper dan de concurrentie.

Uitstekend.

Product was niet wat ik had verwacht. Echter, dat lag aan mij en niet aan het product. En Drempelhulp heeft een en ander prima en snel afgewikkeld. Nogmaals compliment! Jaco van Roon, Lelystad

Zeer goed advies gekregen verder is alles heel goed afgehandeld. Ik had een korting over het hoofd gezien en die is achteraf alsnog verrekend. Erg fijn.

Buitengewoon in orde

Op tijd Top service Prettig zakendoen En kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit Snelle levering In één woord: perfect Dank u

prima !

de mat ligt buiten en bevalt prima. is ook voldoende stroef en blijft dat ook bij regen. blij met de aankoop !

geweldig

kan niet meer lopen. Rij in huis met een zeer kleine scootmobiel.Heb buiten (5e verdieping) een mogelijkheid om daar te zitten; kon er door een hoge drempel (ca. 8 cm) niet komen. Nu wel. mede door een perfect advies via de telefoon.

Fijn bedrijf en top service. Vriendelijke medewerkers.

Snel geleverd conform verwachtingen

Altijd even uitpuzzelen wat je precies nodig hebt maar hetgeen geleverd wordt komt overeen met de verwachtingen. Snelle levering. Goed verpakt.

Goed op tijd afgeleverd

Schuin lopen achter de rollator kost me moeite.

Ideaal

Ideaal, makkelijk en snelle levering

Positieve ervaringen met dit bedrijf

Binnen de beloofde termijn het bestelde artikel geleverd.

Fantastisch product en snelle leverancier

Uitstekend en correct bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit voor schappelijke prijs.

Venkelbaan 22

2908 KE Capelle aan den ijssel

010 - 242 0913

Over Drempelhulp.nl

Een drempelhulp of drempelplaat helpt mensen met een rolstoel, rollator of scootmobiel veilig een pand in te komen. U kunt een drempelhulp of drempelplaat aanschaffen voor een kleine drempel, maar ook voor een hoge drempel of zelfs een complete stoeprand. Drempelhulp.nl heeft een groot aanbod met verschillende soorten drempelhulpen, voor alle mogelijke drempels. Door ons uitgebreide assortiment kunnen wij altijd een oplossing bieden, geen situatie is voor ons meer te gek! Zelfs als uw oplossing er op de website niet bij staat kunnen wij met ons modulaire systeem vaak nog een oplossing op maat maken. Uw nieuwe oprit voor een rolstoel past hierdoor altijd perfect bij uw ophoging.