voldoende, een redelijke ervaring

Van pakketdienst veranderen. Deze is niet te bereiken en levering duurt lang

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering van mijn drempel. Ik ben er blij mee want nu kan ik mijn voertuig gemakkelijk in en uit de garage rijden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte service geen lange wachttijd en uitstekend materiaal

goede service, goed behandeld

Pluspunten

een correcte service, bedankt!

onze bestelling werd bij de buren afgegeven, terwijl wij zelf thuis aanwezig waren en er niets mis was met de bel. Kan het vervoerbedrijf in geval van twijfel nog een tweede keer bellen?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

wij zijn hier zoooooo blij mee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Had niet goed opgemeten met drempelhulpen en kon ze makkelijk en zonder gedoe omruilen. Behulpzame en beleefde medewerkers.

Zou het niet weten :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Erg klantvriendelijk. Zeer snelle levering. Goed verpakt.

Ga zo door!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke webshop, snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heb nog weinig ervaring met dit bedrijf dus wat kan ik zeggen? Telefonische advies gevraagd wat goed was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goed product.

Op de website staat bij veel oprijplaten onduidelijke informatie over de benodigde lengte. Die moet je dus uiteindelijk zelf goed narekenen. Ik heb u hierover een mail gestuurd maar geen enkele reactie ontvangen.

Pluspunten

Drempelhulp.nl is er voor iedereen: en aan te raden om advies te vragen bij Drempelhulp.nl voor de drempels thuis te overbruggen op wat van manier dan ook; Prettige uitleg en een zeer snelle levering. Na 2 bestellingen ben ik een tevreden gebruiker van Drempels van Drempelhulp.nl

Wij zijn al dik tevreden gebruikers van uw Drempels en Service en zodoende hoeft wat ons betreft er niets te veranderen voor uw bedrijf.

Pluspunten

- snelle levering - snelle reacties op mail

- 1e product fout geleverd, maar goed hersteld

Pluspunten

Goed materiaal; voldoet volledig aan verwachtingen

Advies: niet meer samenwerken met DPD! Bezorger kwam niet aan de deur, maar leverde het bestelde af bij depot! Zit je dan thuis op te wachten en kun je het later nog (laten) ophalen. Waardeloos.

Pluspunten

Ze laten zien wat de mogelijkheden zijn en makkelijk vinden op internet en uiteraard de snelle levering

veel plastic en plakband om het produkt

Pluspunten

Goede kwaliteit en rima bezorging.

Geen klachten gaat prima zoo.

Pluspunten

geen

geen

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering en vakkundig advies als je het nodig hebt.

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, Snelle en vriendelijke communicatie

Op de site benoemen dat bepaalde drempelhulpen makkelijk zelf op maat te snijden zijn :-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie duidelijke site om keuze te kunnen maken

Afhaalpunten verbeteren. Ik denk te weinig ophaalpunten. Moet 10’km rijden om bestelling op te halen als je niet thuis bent. Waarom niet afgeven bij de buren???

Pluspunten

Service is prima

Venkelbaan 22

2908 KE Capelle aan den ijssel

010 - 242 0913

Over Drempelhulp.nl

Een drempelhulp of drempelplaat helpt mensen met een rolstoel, rollator of scootmobiel veilig een pand in te komen. U kunt een drempelhulp of drempelplaat aanschaffen voor een kleine drempel, maar ook voor een hoge drempel of zelfs een complete stoeprand. Drempelhulp.nl heeft een groot aanbod met verschillende soorten drempelhulpen, voor alle mogelijke drempels. Door ons uitgebreide assortiment kunnen wij altijd een oplossing bieden, geen situatie is voor ons meer te gek! Zelfs als uw oplossing er op de website niet bij staat kunnen wij met ons modulaire systeem vaak nog een oplossing op maat maken. Uw nieuwe oprit voor een rolstoel past hierdoor altijd perfect bij uw ophoging.