Keurige levering.

Goed product

Goede producten , snel geleverd

Goed product snel geleverd

Zoals verwacht een goed product en snel geleverd

Fijne producten en snelle levering!

Ik vind de producten heel fijn van golden naturals en het wordt snel geleverd en keurig verpakt!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn bestelling was zeer correct in orde . Ik werd correct gebriefd in een bericht en dit werd ook l

Het Was de tweede keer dat ik bestelde en ben zeer zeker tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product waar ik baat bij heb

Ik gebruik Testosteron Support nu ruim driekwart jaar en heb deze nu verruild voor Multi Strong Gold Man. Dankzij beide producten voel ik mij een flink stuk energieker.

snelle en correcte levering

mijn zoon die zwaar gehandicapt is gebruikt het

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Goed maar,,,

Vorige keer mijn code van de dop ingetoetst maar kon hem niet gebruiken . Waarom niet?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Ben erg tevreden.

Ben erg tevreden, smaakt naar meer

Topproducten heel blij mee

Snelle levering en de producten werken, datbus hoor mij het belangrijkste.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende service en snelle levering

Ik heb twee keer achter elkaar op advies van de dokter wat supplementen besteld. Deze waren supersnel binnen zodat ik gauw kon beginnen om wat tekorten aan te vullen. Ik voel mij nu na twee weken al stukken beter en energieker. Mijn lijf neemt Golden Naturals gewoon beter op en dat bleek ook al twee jaar geleden toen ik een ijzertekort had door darmkanker. 'Gewoon ijzer' kwam eruit en deze bleef erin. Ik gebruik nu D3 B12 en Multivrouw. Over een poosje maar weer bloed prikken om te zien of alle waarden omhoog zijn, maar ik voel het al wel, mijn moeheid is al stukken minder.

top

app met personeel geweldig , zo aardig kunt alles vragen over combinaties wel of niet , echt top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Prima service en snelle levering

De website is makkelijk toegankelijk en duidelijk. Goede uitleg bij producten. Ook bij vragen kreeg ik snel antwoord. Kortom, super!

Niet geholpen

Ik ben teleurgesteld want helaas ontving ik een pot vitamine c met flinke grote tabletten in capsule vorm. Die ik lastig kan verbrijzelen. Online kon je er geen foto van zien. Ik las het woord capsule en dacht aan de lichte omhulde capsules. Maar integendeel waren het echte flinke tabletten die hartstikke groot zijn. Ik kan ze niet innemen. Verbrijzelen elke dag is geen pretje. Het potje staat er. Plasticfolie moest eraf anders kon ik de inhoud niet zien. Jammer dat ze er geen foto's van plaatsen op de site, wat miskopen kan voorkomen. Ik ben nu ongeveer 30 euro kwijt aan iets wat ik niet kan innemen helaas.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Werkelijke foto's plaatsen van de inhoud van het product.

Goede ervaring.

Eerste bestelling was een goede ervaring, snel geleverd…verpakking mag iets beter, nu los in een doosje, rammelde dus behoorlijk.. Voor de rest keurig…en product bevalt goed, te kort nog om chat een mening te geven,

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets beter verpakken..

Snel

Goede visolie

Goed werkend magnesium

Goed product en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Goede producten, snel geleverd

Goede producten, snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede producten en snelle levering.

Geweldig!!!

We nemen alles elke dag in en voel ons er goed bij.

Mooi assortiment op voorraad en en snelle levering

Zie boven

Zeer snelle en correctelevering Ik beveel dit zeer zeker aan

154 Industrieweg D

Best 5683 CG