x

Mijn ervaring is prima

Mijn ervaring is prima.

Van bestelling tot levering was alles - net altijd - TOP! Ook ben ik al meer dan 20 jaar tevreden over jullie producten. Adviseer ze vaak aan vrienden en kennissen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gaan jullie gewoon zo door

Vlot,verzorgd,en netjes thuis afgeleverd.

Altijd keurig

Fijn dat er de mogelijkheid is om alle producten van Golden Natural online te bestellen, ik krijg zelfs mail met de aankomende korting. De gemaakte bestelling is altijd keurig op tijd, degelijk en netjes verpakt met bruin papier als opvulling.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aub minder plastic tape gebruiken

Snelle levering. Fijn product.

Niets op aan te merken

Besteld en geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, maar product heb ik niets aan.

De service was goed, ik had het product de volgende dag al binnen. Echter werkte heb product niet. Ik zag ook dat er tegenwoordig suiker toegevoegd is, jammer. De luchtwegentinctuur die Golden Naturals voorheen aanbood werkte fantastisch, helaas wordt die niet meer verkocht. Deze siroop is naar mijn ervaring geen redelijke vervanging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Voeg geen suiker of honing toe aan de producten.

Makkelijk bestellen. Snel bezorgd. En fijne producten. Goede service

Snelle levering fijn product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima product en prima levering

Ik ben er gewoon bij mee

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

bestelling hoeveelheid viel me tegen

Schrok erg toen ik de pot open deed en er zo weinig tabl in zaten , las toen ook pas dat het er 60 waren en heb het echt na geteld ivm veel te groot potje en weinig inhoud .Wat een verspilling in deze tijd en misleidend, Kan nog geen oordeel geven of de caps werken te kort mee bezig .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? verpakking verkleinen

prima geregeld

Snelle verzending, goede kwaliteit

Top service!

Goede ervaring met Golden Naturals. Online makkelijk mijn producten bestellen. Via mail goed op de hoogte waar en wanneer ik mijn bestelling kan op halen bij een zelf gekozen ophaalpunt bij mij in de buurt.

Snel, duidelijk en betaalbaar

En dan krijg je ook nog een potje D3 bij. Ik dacht echt dat dat een foutje was…. En nog steeds heb ik dat een beetje. Er zat ook geen briefje bij ;]

Goede producten, fijne kortingen

Over het algemeen goede ervaringen. Je hebt altijd wel producten die persoonlijk niet zo aanslaan. Zoeken en proberen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super service en snelle levering

Makkelijke website, snelle levering

Zoeken en vinden op de website ging super makkelijk. Werd ook snel geleverd. Én ik kon betalen met klarna, vind ik ook belangrijk.

Geleverd op afgesproken dag en uur uitstekend

Geleverd op afgesproken dag en uur.

Golden Naturials helpt

Gebruik afwisselend verschillende produkten van Golden Naturials, allemaal prima!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Zeer tevreden, in alle opzichtem.

De bestelling wordt altijd snel geleverd en voldoet verder aan al mijn verwachtingen.

Service gericht

Netjes geïnformeerd over mijn aankoop via de mail, vriendelijk en spontaan ontvangst van mijn aankoop. Kortom: TERVREDEN.

Goed verlopen

Alles oké, de website, de bestelling, bevestiging en bezorging, alles is goed verlopen.

154 Industrieweg D

Best 5683 CG